• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim mi haklı yoksa ben mi ?

Hastaneye götürmeye bile gözleri doluyorsa oğlunuzun ağlama sebepleri eşinizin çocuğunuzun üzerine çok fazla titremesi olabilir mi? Sorun ne zaman başladı bilmiyorum ama ilk ağladığı zaman aman oğlum canım oğlum diye istediğini yaptıysa çocukta ağlayarak ilgi çekiyor olabilir
4 aylıkken başladı ilk bir misafirliğe gitmiştik herkes çok sevdi hatta eşimin eniştesi (teyzesinin eşi) bizim çocuklar tıfıl tıfıl hep hastalar sizinki kadar olsa yeter vs dedi ogün akşam acile gittik daha da aglaması uykusuzlugu huysuzlugu düzelmedi eşim çok hassas ilk bebekten ötürü

Şu sıralar hastaneye gidenler hasta değilse bile grip olup çıkıyor hastaneden.
Bence de eğer hasta değilse biraz bekleyin.
Eşinize hak verdim ben.

Şu sıralar hastaneye gidenler hasta değilse bile grip olup çıkıyor hastaneden.
Bence de eğer hasta değilse biraz bekleyin.
Eşinize hak verdim ben.
hasta değil çok şükür uyusuzluk ve sürekli aglama var

Sizin oğlunuzun sorunu grip olmasından daha önemli
kocanız çok cahil

Evet hatırladım önceki konunuzu.
Tam salgın mevsiminde götürmeyin derim, tabi yine siz bilirsiniz.
randevuyu kaçırdım zaten eşim saglsun

o hastahaneye gitme biraz sabret ya bi özele gidelim yada yarı özel bir hastahaneye diyor

siz o çocuğu hiç özele falan goturemezsiniz belli
her seferinde başka sorun bahane çıkarır
ne var yani herkes gidiyor hastaneye kan aldırıyor

oğlunuzun nesi var

oğlunun sorunu çok ağlaması vs. değil miydi?
hastalığı nedir başka?

normal hastane tamam hastalık falan da pedogog a neden götürmüyorsunuz erteliyorsunuz?

siz o çocuğu hiç özele falan goturemezsiniz belli
her seferinde başka sorun bahane çıkarır
ne var yani herkes gidiyor hastaneye kan aldırıyor
dgdu dogalı sadece bi kere devlete gitti onuda kp derdeydim o götürdü eşim işte oldugu için kendi özel dr u var iki tane ama çok şıkışıgız götüremedik bi türlü pedagoglar seansı 200 tl den başlıyor malesef

Hastaneye götürmeye bile gözleri doluyorsa oğlunuzun ağlama sebepleri eşinizin çocuğunuzun üzerine çok fazla titremesi olabilir mi? Sorun ne zaman başladı bilmiyorum ama ilk ağladığı zaman aman oğlum canım oğlum diye istediğini yaptıysa çocukta ağlayarak ilgi çekiyor olabilir
mümkün aynı vaka bizdede var çünkü

oğlunun sorunu çok ağlaması vs. değil miydi?
hastalığı nedir başka?

normal hastane tamam hastalık falan da pedogog a neden götürmüyorsunuz erteliyorsunuz?
pedagoglar çok pahalı elimiz çok dar tek seansına 200 diyor lar götüremedik kendi dr u var 2 tane ama çocuk dr u

dgdu dogalı sadece bi kere devlete gitti onuda kp derdeydim o götürdü eşim işte oldugu için kendi özel dr u var iki tane ama çok şıkışıgız götüremedik bi türlü pedagoglar seansı 200 tl den başlıyor malesef

Bence o çocuğun genel bır taramaya ihtiyacı var
kan alınıp bakılsa ne güzel olur
çok küçük diye aklınıza getirmiyor olabilirsiniz ama tiroid sorunu bile olabilir

çocuk sürekli ağlıyor diye mikrop yuvası dolu hastaneye götürmemenizi istemesinde haklı bence gerçekten çok dolu hastaneler salgın var

bana göre eşiniz haklı.
geçen gün de benim bebeğim de hastaydı (öksürük+burun akıntısı vardı)
eşim götürmek istedi ben pek niyetli değildim
sonuçta 4 aylık bebek,şurup yazdı yolladı doktor
çok kötü olmadıktan sonra götürmeye gerek yok bence

Bence o çocuğun genel bır taramaya ihtiyacı var
kan alınıp bakılsa ne güzel olur
çok küçük diye aklınıza getirmiyor olabilirsiniz ama tiroid sorunu bile olabilir
eşim anlamıyor işte ta ilk doğumdan beri kızımdan beri hastahaneye bi fobisi var özele de para yetmiyor diyorum tamam bi kere götürelim dediğin gibi olursa götürmeyiz diyorum kabul etmiyor havalar ısınsın şu grip salgını falan geçsin iyi bi hastahaneye götürürüz diyor ama nasıl olacak bilmiyrum kv ve annemde çocuk bu aglayacak tabi bakma aglasın dursun diyorlar tek o yüzden aglıyor bu çocuk yorulmuyor ki uyusun diyorlar

Çocuk mikrop kapar diye düşündüyse doğru. Çok acil değilse biraz beklesin. Devlet Hastanesi tıklım tıkış kan aldırmaya gidemedim korkudan grip filan bulaşır diye

Çocuk mikrop kapar diye düşündüyse doğru. Çok acil değilse biraz beklesin. Devlet Hastanesi tıklım tıkış kan aldırmaya gidemedim korkudan grip filan bulaşır diye
öyle dedi çocuk mikrop kapar diyor

Back
X