- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
arkadaslar doguma az kaldi .dogumdan sonra ucretsiz izin alacaktim . esimin uzak ve daha kucuk bir sehire gorevlendirilmesi cikti. muhtemelen suresi belli degil yani bir yilda kalabilir iki yilda uc yilda. ama nezman donecegi de belli olmadigi icin bulundugumuz evi kapatmayacagiz.yani burdan bir masraf olacak. gidecegimiz yerdede mecburen esyali daire tutatcagiz .ve bebegin besigi arabasi esyalar bizim kiyafetler oraya tasiyacagiz. esimin maasi benimkinden 1000 tl fazla .o sehire gidersek yada burada kalirsak yaklasik ayni para kaliyor elimizde.eesimde diyorki bana ben ucretsize ayrilayim hic gitmeyelim bebege bakarim diyor. ama ben zaten hep bebegime kendim bakmak istiyodum ve isten iki yil ayri kalacagim diye sevincliydim cunku ortami sevmiyorum. ne yapacagiz bilmiyorum.anneler siz daha iyi bilirsiniz bebegin ihtiyacini
not zaten ben esimin istegine hic sicak bakmiyorum ancak akil akildan ustun die sormak istedim
not arkadaslar tavsiyeleriniz için cok tesekkur ederim .çok şükür ki bugun esimin yasadıgımız sehirde baska biryere görevlendirmesi olacagını öğrendik diğeri iptal yani.
not zaten ben esimin istegine hic sicak bakmiyorum ancak akil akildan ustun die sormak istedim
not arkadaslar tavsiyeleriniz için cok tesekkur ederim .çok şükür ki bugun esimin yasadıgımız sehirde baska biryere görevlendirmesi olacagını öğrendik diğeri iptal yani.
Son düzenleme: