Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitkisel yöntem denememizi soyledi doktorİmkansız değil ancak zor, tedaviyi fazla geciktirmemek yararınıza olacakatır diye düşünüyorum.
Tüp bebek denedik olmadı bitkisel yöntem deneyip tekrar tüp bebek denememiz gerektigini soyledi doktorKimse imkansız demez dememeli de fakat azospermide canlı sperm yok demek, dolayısıyla mucize olması gerekir. Vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlamanız en mantıklısı bence
Hayatımda ilk kez bitkisel yöntem öneren bir doktor görüyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda.Tüp bebek denedik olmadı bitkisel yöntem deneyip tekrar tüp bebek denememiz gerektigini soyledi doktor
O tarz şeyler görmüştüm, mfk nın da galiba öyle ürünleri var.Bitkisel yöntem denememizi soyledi doktor
Doktor önerdi adida prolistem diye bi ilaç amerikadan gelcekmisO tarz şeyler görmüştüm, mfk nın da galiba öyle ürünleri var.
25-30 bin lik ilaç önermek dışında tedavi odaklı olsa doktorlar keşke, tek başına bitkiselden takviyeden sonuç beklememek lazım. Kaldı ki bitkisellerle hormonları daha da bozarsak işin içinden çıkılamaz bir noktaya geliriz. Bütün anlamda bir tedavi daha iyi olur fikrimceDoktor önerdi adida prolistem diye bi ilaç amerikadan gelcekmis
Parasinda degiliz yeterki olsun eşimle cok istiyoruz inşallah olur25-30 bin lik ilaç önermek dışında tedavi odaklı olsa doktorlar keşke, tek başına bitkiselden takviyeden sonuç beklememek lazım. Kaldı ki bitkisellerle hormonları daha da bozarsak işin içinden çıkılamaz bir noktaya geliriz. Bütün anlamda bir tedavi daha iyi olur fikrimce
Tabiki parasında değiliz inşallah hepimizin olur ama tedaviyle güzel bir süreç geçirip tek seferde kavuşmak tek gayemiz :)Parasinda degiliz yeterki olsun eşimle cok istiyoruz inşallah olur
Aminnnnnn hepimiz icinnnTabiki parasında değiliz inşallah hepimizin olur ama tedaviyle güzel bir süreç geçirip tek seferde kavuşmak tek gayemiz :)