Eşim mutsuz...

Mcada

🧿
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
5.706
10.153
198
Merhaba kizlar...
Nasil baslayayim, nereden baslayayim bilemiyorum 3 yillik evliyim 2 yasinda bir kizim var, suanda 2. Bebegimizi bekliyorum. Esimle cok severek isteyerek evlendik. Sorun şu ki esim evimizde cok mutsuz fakat ailesinin yaninda cok mutlu. Hep onlarla olmak istiyor, ve bu durum beni çok uzuyor. Sirf bu yuzden bende cok mutsuzum... dusunsenize evde surekli surat asiyor ailesinin yaninda bambaska oluyor. Bilemiyorum nasil bi yol izlemeliyim. Cocugumuz var, oglumuz da geliyor fakat esim neden boyle davraniyor. Dusuk tehlikem var bunu bile birakip her isi yapiyorum yemeginden kahvesine kadar yuzu gulsun diye tam 6 gundur evde ve cok mutsuz hep surat asiyor. 6 gun istisnasisiz gittik ailesiyle vakit gecirdi. Bugunde ilaclarim vardi almam gereken kalkalim dedim diye yuzume bakmiyo konusmuyo benimle cok uzuluyorum napmaliyim...

Başka konuda konuşmuştuk canım benim üzüldüm düzelmedi mi daha valla ne desek boş evladını düşün dediğim gibi önceliğin evladın olsun yada sağsalim evladın dünyaya gelesiye kadar suyuna git çok zor bir durum sabır diliyorum.

Oturun konusun üzüldüğünü bildirin
Konusmaz ki azcik yuzu gulsun diye gel bak babasi oglumuz hareket ediyo dokun diyorum sana dokunmak istemiyorum diyo bisey anlatmays calissam eline telefonu alip sus bi bisey izliyorum diyo bu tatil gununde iyice mutsuz oldu aceba tatile gidemedik daraldi mi diyorum bi suru cozum uretmeye calisiyorum ama yok

Karı - koca ilişkileriniz nasıl anlaşa biliyor musunuz anlaşamıyorsanız belki mutluluğu ailesinde arıyordur olabilir mi ?

Başka konuda konuşmuştuk canım benim üzüldüm düzelmedi mi daha valla ne desek boş evladını düşün dediğim gibi önceliğin evladın olsun yada sağsalim evladın dünyaya gelesiye kadar suyuna git çok zor bir durum sabır diliyorum.
Bende oyle diyorum 4 ay daha disimi sikiym rest cekeyim diyorum inan isin icinden cikamadigim icin buraya yazdim dedim cocuk dondurma diye aglio birlikte gidin de alin dedim ciktilar simdi konusmuyo bile dogru duzgun sacimi bile oksamadi ne zamandir halbuki benimde oglumunda ona ihtiyaci var

Erkekler cocuk gibidir. Ilginiz dogal olarak cocuklariniza kaydığı icin bunu kaldiramayip ilgi gördüğü yeri tercih ediyordur. Birkac kere cocugunuzu hatta oglunuzu sever gibi sevin onu oksayin sarilin cocugunuza konusurcasina konusun onunla bakın nasıl yaklasiyor size.

Böyle yapan kocanın sizi sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz ki bu kadar?
Gerçekten anlamıyorum. Adam yanınızda mutsuzmuş işte. Halbuki insanlar sevdiklerinin yanında çok mutlu olur.
Erkekler yatakta sevgi(!) dolu genelde. Diğer kısımlarda nasıl ona bakıp değerlendirmek gerek.

Karı - koca ilişkileriniz nasıl anlaşa biliyor musunuz anlaşamıyorsanız belki mutluluğu ailesinde arıyordur olabilir mi ?
Cogu zaman bu sebepten sesler yukseliyo ama birbirimizden sikayetimiz olmadi hep 3. Sahislar yuzunden tartisma yasariz

Anladigim kadariyla bu adamin sana karsi tahammulu yok. Sana dokunmak istemiyor, dinlemek istemiyor. Bu cocuklari nasil yaptiniz ona sasirdim dogrusu bu kadae mutsuzsa yataktada isteksiz olur diye dusunuyorum. Bence altinda baska sebepler olabilir ciddi ciddi karsiniza alip konusun. Boyle mutsuz bi babayla buyumelimi bu cocuklar bilemiyorum. Cocugunuza karsi nasil peki?

Bende oyle diyorum 4 ay daha disimi sikiym rest cekeyim diyorum inan isin icinden cikamadigim icin buraya yazdim dedim cocuk dondurma diye aglio birlikte gidin de alin dedim ciktilar simdi konusmuyo bile dogru duzgun sacimi bile oksamadi ne zamandir halbuki benimde oglumunda ona ihtiyaci var
Tahmin edebiliyorum canım çok zor ne denir ki hep böylemiydi peki evlendiğiniznden beri sonradan mı değişti.

Böyle yapan kocanın sizi sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz ki bu kadar?
Gerçekten anlamıyorum. Adam yanınızda mutsuzmuş işte. Halbuki insanlar sevdiklerinin yanında çok mutlu olur.
Erkekler yatakta sevgi(!) dolu genelde. Diğer kısımlarda nasıl ona bakıp değerlendirmek gerek.
Bilmiyorum canim da hani diyorum askim sen kizimizla git havuza git tatile annenlerle abinlerle hayir diyor gitmem sen napicaksin tek diyo hani diyorum sevmese annemlere birakir gider

Tahmin edebiliyorum canım çok zor ne denir ki hep böylemiydi peki evlendiğiniznden beri sonradan mı değişti.
Nisanliyken de her pazar bulusunca ikimiz mutlaka ugrardik annesigile birlikte onlatla biseyler yapmayi severdi ama ilk evlendigimizde evimizde de mutluydu

Her işini yapma sırf mutlu olsun diye. Onun senle ilgilenmesi lazım. Kadının en nazlı zamanı değil mi hamilelik süreci. Boşver yapma her istediğini.
Ailesi farkında mı bu durumun,uyarmıyorlar mı? Yoksa işlerine mi geliyor?
Anlattim mutsuz diye kv idare ediver oglumu bende kp ini idare ediyorum yillardir diyo

Back
X