• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mutsuz...

Al karsina konus ama şöyle bi yol izle bizde esimle evlilik danismanina gitmistik orda ogrendim bu yolu mesela esinle konusurken senin yuzun hic gulmuyo hep mutsuzsun ben cok uzuluyorum mutlu olmani istiyorum yerine önce onun iyi bi ozelligini soyliceksin ornek veriyorum senin gulusune asik oldum ben sen gulunce mutlu olunca ben kendimi cok guvende hissediyorum seni cok guclu goruyorum( birazda poh poh) bir suredir suratin asik gibi yardimci olmami istedigin bisey varmi tekrar seni mutlu gormek icin ne yapabilirim yani onu suclamadan cozum bulmak anlatabildim insallah bol sans

Nisanliyken de her pazar bulusunca ikimiz mutlaka ugrardik annesigile birlikte onlatla biseyler yapmayi severdi ama ilk evlendigimizde evimizde de mutluydu
Bende bu erkek milletini anlamıyorum evlendin seninde ailen var artık herşeyin yeri ayrı zamanı ayrı annesini de atmasın ama eşini de boşlamasın.Karşına alıp güzelce konuşmayı denesene anlatmadığı başka bir derdi mi var.Ne bileyim sen üzülme felan diye diyeceğim ama bu şekilde daha çok üzüyor.Kesinlikle konuşmalısın.Şuan sadece sen değil minnak oğluşun da strese giriyor.

Erkekler cocuk gibidir. Ilginiz dogal olarak cocuklariniza kaydığı icin bunu kaldiramayip ilgi gördüğü yeri tercih ediyordur. Birkac kere cocugunuzu hatta oglunuzu sever gibi sevin onu oksayin sarilin cocugunuza konusurcasina konusun onunla bakın nasıl yaklasiyor size.
Denemeye deger tesekkur ederimm

Al karsina konus ama şöyle bi yol izle bizde esimle evlilik danismanina gitmistik orda ogrendim bu yolu mesela esinle konusurken senin yuzun hic gulmuyo hep mutsuzsun ben cok uzuluyorum mutlu olmani istiyorum yerine önce onun iyi bi ozelligini soyliceksin ornek veriyorum senin gulusune asik oldum ben sen gulunce mutlu olunca ben kendimi cok guvende hissediyorum seni cok guclu goruyorum( birazda poh poh) bir suredir suratin asik gibi yardimci olmami istedigin bisey varmi tekrar seni mutlu gormek icin ne yapabilirim yani onu suclamadan cozum bulmak anlatabildim insallah bol sans
Cok da ters bi adam oldu bu ara nasil yapcam bilmiyorum canim benim ama deniycemmm

Bende bu erkek milletini anlamıyorum evlendin seninde ailen var artık herşeyin yeri ayrı zamanı ayrı annesini de atmasın ama eşini de boşlamasın.Karşına alıp güzelce konuşmayı denesene anlatmadığı başka bir derdi mi var.Ne bileyim sen üzülme felan diye diyeceğim ama bu şekilde daha çok üzüyor.Kesinlikle konuşmalısın.Şuan sadece sen değil minnak oğluşun da strese giriyor.
Aynen canim ne cektim 15 gundur bilsen ignelerle fitillerle oglumu tutuyolar hastanede serumlarla durdurdular kuzumu tek istegim biraz huzur

Anladigim kadariyla bu adamin sana karsi tahammulu yok. Sana dokunmak istemiyor, dinlemek istemiyor. Bu cocuklari nasil yaptiniz ona sasirdim dogrusu bu kadae mutsuzsa yataktada isteksiz olur diye dusunuyorum. Bence altinda baska sebepler olabilir ciddi ciddi karsiniza alip konusun. Boyle mutsuz bi babayla buyumelimi bu cocuklar bilemiyorum. Cocugunuza karsi nasil peki?
Cocuguna tapiyo canim boyle bi sevgi gormedim kizimiz da babaya asik cok iyi bi baba ama esimin bu durumu oflamasi poflamasi cok uzuyor beni

evliliğin tadını çıkaramadan hemen çocuk sahibi olmanız tetiklemiş olabilir mi? bir bebek daha geliyor şimdi. sorumluluklar ağır gelmiş demek ki. sadece ona mı sorumluluk deme lütfen, her insan aynı değil. keşke hemen çocuk sahibi olmasaydınız falan diyemem, nasip öyleymiş. zamanla düzelir inşallah. bence sen de onu mutlu etmek için fazladan bir çabaya girme. mutsuz edecek şeyler yapma kafi. sen de insansın, bir yerde patlarsın.

bir süre onu kendi haline bıraksan, üzerine düşmesen? çözüm olur mu ki acaba?

Son düzenleme:
Cok da ters bi adam oldu bu ara nasil yapcam bilmiyorum canim benim ama deniycemmm
Boyle yaklasinca eger kocanin psikolojik bi rahatsizligi yani melankoliden zevk alma mutsuzluktan beslenme gibi bi durumu yoksa ise yariyo bi dene bakalim bide kendi durumunu anlat ama anlatirken araya hep onu övecek ona kendisini iyi hissetticek kelimeler serpistir yani şöyle hayatim biliyorsun hamileyim ve bazi konularda hormonlarim belki beni yanlis yonlendiriyordur senin gibi bi iyi kalpli guclu pozitif bi insandan 2 cocuk yaptigim icin cok mutluyum sendende bu son 20 haftalik donemde bana yardimci olmani bi yanlis anlamam olursa beni yonlendirmeni istiyorum vbg
Bakalim neler olucak

Merhaba kizlar...
Nasil baslayayim, nereden baslayayim bilemiyorum 3 yillik evliyim 2 yasinda bir kizim var, suanda 2. Bebegimizi bekliyorum. Esimle cok severek isteyerek evlendik. Sorun şu ki esim evimizde cok mutsuz fakat ailesinin yaninda cok mutlu. Hep onlarla olmak istiyor, ve bu durum beni çok uzuyor. Sirf bu yuzden bende cok mutsuzum... dusunsenize evde surekli surat asiyor ailesinin yaninda bambaska oluyor. Bilemiyorum nasil bi yol izlemeliyim. Cocugumuz var, oglumuz da geliyor fakat esim neden boyle davraniyor. Dusuk tehlikem var bunu bile birakip her isi yapiyorum yemeginden kahvesine kadar yuzu gulsun diye tam 6 gundur evde ve cok mutsuz hep surat asiyor. 6 gun istisnasisiz gittik ailesiyle vakit gecirdi. Bugunde ilaclarim vardi almam gereken kalkalim dedim diye yuzume bakmiyo konusmuyo benimle cok uzuluyorum napmaliyim...
bu ne zaman başladı ? ikinci cocukla birlikte mi geldi mutsuzluk durumu ???
maddi sıkıtınız var sa ikinci cocuk ve gebelik masrafları adamı bulanaltır. evde de surekli buaklına gelip canı sıkılabilir... dışarı cıkıtıgında sohbert muhabbet derken sıkıntısını unutuyor olabilir... cinsel ilişki yasak muhtemelen su an size belki bunun sıkıntıusını yaşıyor ?????

Boyle yaklasinca eger kocanin psikolojik bi rahatsizligi yani melankoliden zevk alma mutsuzluktan beslenme gibi bi durumu yoksa ise yariyo bi dene bakalim bide kendi durumunu anlat ama anlatirken araya hep onu övecek ona kendisini iyi hissetticek kelimeler serpistir yani şöyle hayatim biliyorsun hamileyim ve bazi konularda hormonlarim belki beni yanlis yonlendiriyordur senin gibi bi iyi kalpli guclu pozitif bi insandan 2 cocuk yaptigim icin cok mutluyum sendende bu son 20 haftalik donemde bana yardimci olmani bi yanlis anlamam olursa beni yonlendirmeni istiyorum vbg
Bakalim neler olucak
Anladim canim kizimiz uyuyunca konusmayi deniycem cok cok tesekkur ederim

bu ne zaman başladı ? ikinci cocukla birlikte mi geldi mutsuzluk durumu ???
maddi sıkıtınız var sa ikinci cocuk ve gebelik masrafları adamı bulanaltır. evde de surekli buaklına gelip canı sıkılabilir... dışarı cıkıtıgında sohbert muhabbet derken sıkıntısını unutuyor olabilir... cinsel ilişki yasak muhtemelen su an size belki bunun sıkıntıusını yaşıyor ?????
Aa evet bu aklima gelmemisti dogru olabilir canim iliski yasak haklisin evde olmak onu mutsuz ediyor 6 gundur belki o yuzden patlak verdi bu durum

Dengeyi sağlamaya çalışan siz olduğunuz için kendini size mecbur hissetmiyor. Kocanızın nabzını siz bilirsiniz,sizde trip atın biraz. Bilemedim.

evliliğin tadını çıkaramadan hemen çocuk sahibi olmanız tetiklemiş olabilir mi? bir bebek daha geliyor şimdi. sorumluluklar ağır gelmiş demek ki. sadece ona mı sorumluluk deme lütfen, her insan aynı değil. keşke hemen çocuk sahibi olmasaydınız keşke falan diyemem, nasip öyleymiş. zamanla düzelir inşallah. bence sen de onu mutlu etmek için fazladan bir çabaya girme. mutsuz edecek şeyler yapma kafi. sen de insansın, bir yerde patlarsın.

bir süre onu kendi haline bıraksan, üzerine düşmesen? çözüm olur mu ki acaba?
Yapacak bisey yok canim suan benimde agzimdan cikacak her soz hormonlarin etkisiyle ona batabilir sessiz kaliyorum simdilik

Back
X