• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

his__nana

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
9
-2
1
22
3 yıldır evliyiz bir küçük çocuğumuz var. Mutluyum. Buzamana kadar bir dediğimi iki etmedi sadık güvenilir bir eşim var normal zamanlarda dunya iyisi merhametli ilgili birisi. Yeri geldi çocugumuzla kendi ilgilenir bana yardim eder iyi bi baba. Ancak şöyle bişey var bazen tartişma oluyor aramizda her evlilikte oldugu gibi. Ama eşim hakkli da olsa hakssizda olsa asla özür dilemez. Hatta hamileliğim boyunca onun yüzünden çok stres yaşadim çok ağladim bikere olsun başimi okşamadi dönüp bakmadiben sabahlara kadar ağlarken o sirtini döndü öylece uyudu. Bende kirildigim icin gunlerce konusmadim onla. Ama o bana diyorduki reger konusmayacaksan git annenleri arayalim götürsünler seni.

Hiç unutmam yeni dogum yapmistim haliyle bebek geceleri agliyordu esim diyorduki çocugu goturup yetimhaneye vericem. Ve bikez degil defalarca tekrarliyor bunu. Sinirle söylediğini biliyorum ama sinirlede soylemis olsa çok kirici.

Ben kimseden özür dilemem diyor. Hakklida olsa hakksizda olsa hiç özür dilemez küser birkaç gün ayni evin içinde konuşmaz benle. En kötüsüde sinirlenip beni ne hale getirdin demesi. Naptiysan sen kendi kendine yaptin demesi. Ben sana bişey yapmadim kirmadim sen kendi kendine kiriliyorsun demesi. sanki bütün hata benimmiş gibi. Vicdansizsin dedigimdede kiziyor sinirleniyor bagiriyor sen vicdansiz insan görmemişsin diye .

Hatta dün sinir kirizi geçirdim sinirden butun vucudum titriyordu ama onun umrunda bile olmadi. upuzun saçlarimi kestim🥲dönüp sen naptin diye bakmadi bile. Dünden beri hiçbişey yemedim yiyesim gelmiyor. Oysa benle konusmiyor hatta beni suçluyor

Çok çelişkili bir durum içindeyim.

Son düzenleme:
Kocan psikopat biri, Boyle bir adamla o çocuğu nasıl ayni çatı altında yasatacaksin??? Adam o cocuk buyuyunce seni götürür yetimhaneye atarım diyecek. Muhtemelen sorunlu, kirilmis, mutlu olamayan, güvensiz sagliksiz bir insan olacak çocuğunuz. Boyle psikopatlarla evlenip üstüne bir de üreme motivasyonunuz nedir?? :KK51: :KK51: Bence cocugu akli başında anneanne, babaanne kim varsa goturun ona verin, olmazsa verin devlete ciddiyim so evde kalmasından iyidir.

3 yıldır evliyiz bir küçük çocuğumuz var. Mutluyum. Buzamana kadar bir dediğimi iki etmedi sadık güvenilir bir eşim var normal zamanlarda dunya iyisi merhametli ilgili birisi. Yeri geldi çocugumuzla kendi ilgilenir bana yardim eder iyi bi baba. Ancak şöyle bişey var bazen tartişma oluyor aramizda her evlilikte oldugu gibi. Ama eşim hakkli da olsa hakssizda olsa asla özür dilemez. Hatta hamileliğim boyunca onun yüzünden çok stres yaşadim çok ağladim bikere olsun başimi okşamadi dönüp bakmadiben sabahlara kadar ağlarken o sirtini döndü öylece uyudu. Bende kirildigim icin gunlerce konusmadim onla. Ama o bana diyorduki reger konusmayacaksan git annenleri arayalim götürsünler seni.

Hiç unutmam yeni dogum yapmistim haliyle bebek geceleri agliyordu esim diyorduki çocugu goturup yetimhaneye vericem. Ve bikez degil defalarca tekrarliyor bunu. Sinirle söylediğini biliyorum ama sinirlede soylemis olsa çok kirici.

Ben kimseden özür dilemem diyor. Hakklida olsa hakksizda olsa hiç özür dilemez küser birkaç gün ayni evin içinde konuşmaz benle. En kötüsüde sinirlenip beni ne hale getirdin demesi. Naptiysan sen kendi kendine yaptin demesi. Ben sana bişey yapmadim kirmadim sen kendi kendine kiriliyorsun demesi. sanki bütün hata benimmiş gibi. Vicdansizsin dedigimdede kiziyor sinirleniyor bagiriyor sen vicdansiz insan görmemişsin diye .

Hatta dün sinir kirizi geçirdim sinirden butun vucudum titriyordu ama onun umrunda bile olmadi. upuzun saçlarimi kestim🥲dönüp sen naptin diye bakmadi bile. Dünden beri hiçbişey yemedim yiyesim gelmiyor. Oysa benle konusmiyor hatta beni suçluyor

Çok çelişkili bir durum içindeyim.
Bu adam hasta. Hem de tedavi olması gereken bir hasta ! Siz bu derece kötü biri için de kalkmış dünya iyisi merhametli biri diyorsunuz. Adam daha size merhamet etmiyor. Ne merhametinden bahsediyorsunuz. Ağlıyorsun kıçını devirip yatıyor. Ağlayınca seni tehdit edip ailene göndereyim diyor. Özür dileme yok. Saçlarını kesiyorsun geberip de yorum yapmıyor. Gözün mü kapalı senin?
Böyle adamla yaşanmaz. Seni hasta eder. Yavaş yavaş da olmaya başlamışsın. Derhal boşanmalısın. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Eğer boşanmazsan ileride hasta,birçok ilaç kullanan. Kendine yetemeyen,mutsuz bir kadın olacaksın. Her gün tükeneceksin.

Bu koca iyiyse bizimkiler cennetlik sanırım. Depremden sonra tozutmustum yani ben, ben değildim hiç bir konuda ve dayanılmayacak derecede agresiftim. Bardağın altı ıslak ve sehpaya koydu diye adama demediğimi bırakmadım. Yani böyle ufak sebeplerde bile ateş saçıyordum.

Hatta kendisi diyordu bu sen değilsin ve inan bana düzeleceksin diye. İnsanların başına her iş gelebilir gerek fiziki, gerek psikolojik. Normal halkımızın dışına elimizde olmayarak çıkmışsak karşı anlayışlı davranır.

Atlatıp eski halime döndüm çok şükür ama o süreçte ne merhametini, ne sabrını esirgedi. Benim, kendime bile tahammülüm yoktu.

Şu an benim için çok daha kıymetli kendisi çünkü biz bir sınavdan geçtik. Özel bir durum yoksa kızgınlıkla bile eşin dili zehir olmamalı. İyi günde güzel ama başına bir durum gelince yanında değilse o adam veya kadın iyi birisi değildir.

Back
X