Eşim ne yapmaya çalışıyor

karamel89

Canım kızım
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
40
0
286
40
Diğer
Arkadaşlar az önce nete girmek için bilgisayarın başına oturdum...Tam msn adresini yazacaktım bir de ne göreyim nefesimihisset diye bir adres yazılmış...Eşime bu ne dedim işte bir gazeteye yorum yazdım o adresten kendi adresimi yazmadım dedi...Bu ne şimdi dedim neden başka bir şey yazmadın da bunu yazdın o da o an aklıma o geldi dedi..Çok kötü oldum..Senden şüphelendim bak dedim...Şüphelenirsen şüphelen dedi çok da umrumda..Neden böyle bir cevap veriyorsun dedim...Sinirlendim çünkü dedi...Sonra konuuyu kapattı bir şey olmamış gibi başka şeylerden konuşmya başladı...Şu an çok acayibim yaa niye böyle bir şey oldu????

ha zaten sucları yüzlerine vurulunca hemen sinirlenirler :olmaz:
madem sadece gazeteye yazı gndermiş oradan açsın senin yanında mailini bakın

alalhım yaa nefesimihisset o isimle acaba ne tür yorumlar yapmış onuda sorsaydınız.normal bieyler olmayacagı kesin:)

açıkçası yangına körükle varmıyayım ama ben de şüphelenirdim açıkçası umarım ortada yanlış anlama vardır:enbuyukkk:

istersen o mail adresini bir dene, açılacak mı, kullanımda mı die..

nasılsa senin bildiğin bir adresi vardır.. belki o şifreyi atamıştır nefesli olana da???

kafadan mail adresi atmış öyle yorum yazmış yanımda açtı ama ben pek inanamadım...

ee kimse ekli deilmi msn inde sadece mail mesaj kısmına bakma msn olarak acsın kişi listesine bak bide bu nıckle hangi gazeteye mesaj atmıs acaba haydar dümene soru fln mı sormus :olmaz:

tam da gazeteye yorum yazılacak nick ya!!!!!!!!!
aklına o an o gelmişş..çok kötüyüm ya hiç böyle bir şey başıma gelmedi...
alalhım yaa nefesimihisset o isimle acaba ne tür yorumlar yapmış onuda sorsaydınız.normal bieyler olmayacagı kesin:)

baktık güya yorumlara ama bir şey gözükmedi..senağlama

açıkçası yangına körükle varmıyayım ama ben de şüphelenirdim açıkçası umarım ortada yanlış anlama vardır:enbuyukkk:
umarım canım öyle olsun istiyorum çok kötüyüm uyuştum resmen...
istersen o mail adresini bir dene, açılacak mı, kullanımda mı die..

nasılsa senin bildiğin bir adresi vardır.. belki o şifreyi atamıştır nefesli olana da???
deneyecem bakalım...
ee kimse ekli deilmi msn inde sadece mail mesaj kısmına bakma msn olarak acsın kişi listesine bak bide bu nıckle hangi gazeteye mesaj atmıs acaba haydar dümene soru fln mı sormus :olmaz:

kafam çok karıştı eşim böyle bir insan değil şoktayımmmsenağlama

o adresi yaz, şifremi unuttum de. gizli sorunun yanıtını tahmin edebilirsen adresi açarsın. maillere ve msn de kayıtlı kimse var mı bakarsın. bu çok pis bişe ben nasıl önerdim bilmiyorum ama akannehir

benim yanımda actı o maili demişsin ama mail kısmınımı actı kişi listesinimi

esin farklı arayıs içindeyken yakalamıssınızı bence bunun peşini bırakmayın ama agresif davranmayın esinize terste tepebilir ama nik var ya feleket etkileyici nefesimi hisset yok artık ya daha neler ne yorumu yapmıs bu başlık altında merak ettim doğrusu

Back
X