Eşim ne yapmaya çalışıyor

Aklına o mu gelmiş?
Aklı başında bir insan böyle bir adla msn açmaz.
Açıosa amaç farklııdr diyorum ben.
Kanma bence.

Canım bu adla nasıl gazeteye yorum yazıyor hiç normal değil. Bence sakin ol ve onu izle, bu konuyu da umursamıyormuş gibi davran. Kendine mümkünse yeni bir nick name al ve sen onla yazışmayı dene bakalım birşey diyecek mi?
:kedi:
Şuan yapılacak başka bir şey yok gibi geliyor bana. İnan çok üzüldüm. :çok üzgünüm:

bence yeni bir msn de alsa, eşinin çok saf olması lazımki karısının bildiği msn de tanımadığı insanlarla konuşsun.
Anlar yani eşinin denediğini.
Sakin ve mantıklı bir konuşma yapıp, ciidden naptın öğrenmeye çalışmak en mantıklısı olurdu.
Ama duacaklarının seni yıkma ihtimalini kaldırabileceksen tabi.

Arkadaşlar bu gece nette baya bir zaman geçirdim aradım ileti geçmişlerini bir şey çıkmadı...Eşim dediki çok geç geldin buldun mu o adresi bulamadın dimi öyle bir adres yok...Ben de neden bu kadar öfkelendiğini sordum sanki suç bastırır gibi dedim...O da beni itham ediyorsun o yüzden çok sinirlendim...Gazeteye genç birinin ağzından yazı yazmak tepki ölçmek için yazmış...Şu an sakin gözükmeye çalışıyorum ama takipteyim...Ona söylemeden aniden ofise gideceğim bilgisayarına bakacağım orda herşey belli olur..Kafam çok karıştı...

ayy nefesimihisset diye mail adresi alıp anca bulvar gazetesine falan yorum gönderilir herhalde.
yani kusura bakmayın ama bana hiç normal gelemzdi bu.
hem niye kükrüyormuş, bu ne şiddet bu ne celal??
siz tenimedokun falan diye mail adresi alıp gazeteye yorum ettim deseniz, o size aferin karıcığım falan demezdi herhalde

canım bence çok tepki verip kendini korumaya almasına izin verme kızmıyomuş gibi yap saklarsa daha kötü
bence saklaması gereken bişey olsaydı adresi oraya kaydetmezdi
çok moralini bozmamaya çalış ve takip et mutlaka

Erkekler seslerini yükseltip üste çıkmayı severler suçluluk psikolojisi..

ayy nefesimihisset diye mail adresi alıp anca bulvar gazetesine falan yorum gönderilir herhalde.
siz tenimedokun falan diye mail adresi alıp gazeteye yorum ettim deseniz, o size aferin karıcığım falan demezdi herhalde
BEn olsaydım bu adresi alırıdm :)
Aynı duyguyu ona yaşatırdım
Alttaki sebebide ortaya çıkardı !!!

nefesimi hisset :))) o anda aklına bu nick gelmiş öylemi ?

bence amacına uygun olsun diye uzun uzun düşünülmüş bu nick CADIARZU
herhangi bi isimde yazabilirdi yoksa....

fazla kurcalama derim..bianlık bişeydir belkide..ama takipte ol...oda senin nefesini hissetsin

Ya da şok gazetesi de olabilir.
:jeyyar:
Tenimedokun süper olmuş esmeraldam ya...
delikafadulden
Ne yaratıcı kadınsın sen.
sempatiksalakcinni
Konu sahibi arkadaş buradan güzel fikirler çıkmış uygulamalısın...
sengözlerimebaksanab

Pekte gazateye birşey göndermek için kullanılacak bir adres değil, hatta hiç değil. Olsa olsa başka yerlerde kullanılabilir heralde. Sinirlendiğine göre pekte iyi birşey değil. Tabi size her adresini söylemeyebilir, ama bu adresten neden haberiniz yok hiç?

mail adresini google a yaz..bazen cikiyor o sekilde uye olunan yerler yada yorumlar..korkacak biseyi yoksa sifreyi versin.nikide pek manaliymis gazeteye yorum icin..

Gazeteye üyeymiş...Alla alla...Erotik sitelere üye nicki bu daha çok...lafa bak, nefesimi hisset...Sana ona hissettir bi, en can yakıcısından :kızgın:

erkek milleti degilmi topunun cani cehenneme.dunya sadece onlar icin okadar rahatlar zate beklemeyen insan olunca cok zora gidiyo.seni cok iyianliyorum bizdede buna benzer bi sey var. inanma hic inandirici degil altinda bisey olmasa kukremezler takibe al

Back
X