Eşim neden beni anlamıyor 😔

Kusura bakmayın ama şurayı abartmissiniz
Ülkenin hiç bir yerinde şu an sokağa çıkan asker eşini vuran bir terör yok
Lütfen saçmalamayın
Ayrıca alninizda asker eşi yazmıyor
Yakın zamanda Batman ve Diyarbakırdaydim Üstelik rütbeli emniyetten arkadaşlarla gayette keyifle gezdik yedik içtik yani giyim stilimizden falan bakılıp fark edilmiyoruz kendinize hayatı bu hale getirmeyin
Ben zaten ev hanimiyim yanlış anlaşılmasın ama yöresel giyinmedikleri sürece hiç farkım yok ki yerel halktan
Kafanızdan bunu atın

Kardeşinizle çıkıp gitseydiniz keşke acilen oradan kurtulmanın planlarını yapın can güvenliğiniz bile yok.ailenizde tuhaf evlendirince sorumluluk üstlerinden kalkıyor falan sanıyorlar herhalde.alın çocuğu gidin emrivaki yapın gerekirse kadın sığınma evine gidersiniz sahip çıkmazlarsa yapacak birşey yok.

Kitap okuyun hobiler edinin örgü dikiş öğreninmüzik aleti Çalmayı öğrenin yürüyüşe çıkın kardeşiniz yanınızda ne büyük şans bebeginiz var muhtemelen çok tatlıdır randevunuz gelince psikiyatri doktoruna gidin şu an sizden daha kötü durumda olan insanlar var çok şükür eşiniz askermiş muhtemelen tayin ile yaşadığınız yer değişir şimdi bana kızacak taşlayacaklar ama bende sürekli hastayım panik atağım var deyip kendini yerden yere atan insanlara kızıyorum eşinizde sıkılıyor bunalıyor olabilir onunda sizin kadar stres hakkı var mutlu olmaya çalışın eldeki İmkanlar ile geçici bir durum
Tıp literatüründeki bir hastalığa geçici mi dediniz? Eldeki imkanlar ile mutlu ol mu dediniz? Siz kanser olsanız eldeki imkanlarla iyi olacak mısınız? Kanser de geçici bir durum mu? Konu sahibi bir hastalığa sahip. Hem de tedavi gerektiren bir hastalığa sahip.

Tıp literatüründeki bir hastalığa geçici mi dediniz? Eldeki imkanlar ile mutlu ol mu dediniz? Siz kanser olsanız eldeki imkanlarla iyi olacak mısınız? Kanser de geçici bir durum mu? Konu sahibi bir hastalığa sahip. Hem de tedavi gerektiren bir hastalığa sahip.
Eşinin mesleği dolayısıyla tayin ile şehir değişikliği yapabileceği için yaşadığı ortamın geçici olduğunu söyledim eldeki imkanları değiştiremiyorsa napalim sürekli ağlayalım mı. Kanserin ne olduğunu sizden çok daha iyi biliyorum ben bir tıp doktoruyum (anestezi uzmani) önce Bi okuduğunuzu anlayın

Bir iki bişey yazmak istedim ceza almışsıniz, yinede okursunuz diye umut ediyorum. Eşinizle olana diyecek lafım yok. aynı kosullarda değiliz. Bende azalma var bu aralar iyiyim ama sizinle aynı derdi cekiyorum. Bı ara pankreas kanseri olduğuma o kdar inandimki doktor araştırmasina başladım. Sürekli kanser olma ve kalp krizi geçirme korkusuyla yaşamaya başladım. Gecicek inaniyorum, sizde iyileseceksiniz. Aklıniza bunlar geldiğinde başka birşeye odaklanin.Ben bu siteye bu başlıkları okuyup yorum yapmak için üye oldum. Sonra baktım daha kötü oluyorum, farklı basliklara girmeye, onlara yorum yapmaya, tarif okumaya, çiçek fotolari bakmaya başladım. O topikleri görmezden geliyorum artık. Benimde dalga geçen çok insan var çevremde sizin eşiniz gibi oflayan vs işyerinde özellikle. Belli etmiyorum onlara kapıya çıkıp nefes alıyorum. Sizinde eşiniz anlayışsız bir adam, sizde onunla paylaşmayın egerki boşanmaya çareniz yoksa..

Asker eşim olduğum için dışarı çıkamıyorum mitingler oluyor tehlikeli olduğu için.
Benim de eşim asker ve şuan ülkede terörün en yoğun olduğu ilçedeyiz burda bile olay yok gayet güzel çıkıyoruz. Siz nerdesiniz çok merak ettim nerde varmış miting

şikayet ettiğin an o silahı adama nasıl monte ederler biliyor musun sen
çok iyi biliyorsun da işine gelmiyor
Çok iyi bildiği yok hanımefebdi boş boş konuşmayın. Babam polis annemi dövdü kan revan içinde kadın. Polis çağırdık oo devrem nasılsın dediler bi sıkıntı yok dimi dediler babam da yok sağolun kusura bakmayın dedi. Adamlar arkasına bakmadan gitti.
Adamın eşi asker dağ başı lojman diyo. Bulunduğu bölgeye zaten jandarma bakıyodur. Ne sanıyosunuz bu ülkede tüm kolluk kuvvetlerinin muntazam çalıştığını mı? Hastaneye gitmeyen üremesin falan
Ne terbiyesiz insanlarsınız ya

Benim de eşim asker ve şuan ülkede terörün en yoğun olduğu ilçedeyiz burda bile olay yok gayet güzel çıkıyoruz. Siz nerdesiniz çok merak ettim nerde varmış miting
Söyle soyliyim biz ağrıya yakın bir karakolun lojmanindayiz zaten dışarı cikma gibi bı lüksümüz yok çıktığımız zaman tek çıkamıyoruz miting oluyor ve sürekli oluyor orda nasıl olmuyor saskinim eskisi gibi olmuyor ama olaylı oluyor genellikle ve gerçekten sıkıntılı sürekli bomba ihbarı oluyor yani zaten dışarıya biri olmadan gidermezsin
Karakola en yakın köy 5km yürü yuruyeblirsen taşlı yolda bebek arabasj ile gerçekten sıkıntılı burası

Bende yıllar önce en ağır atakları yaşayan biri olarak seni öyle iyi anlıyorum ki.Allah düşmanıma vermesin denecek cinsten birşey.Fiziki olmayınca kimse anlamıyor,ben ölüyorum diye ağlarken bişey yok deyip geciştiriliyordum onlar bunu yaparken bana iyi gelecegini düşüyorlardı ama beni en cok o yoruyordu ciddiye alınmamak.Ne zamanki karar verdim kimseden fayda yok kendim ne yaparsam o, tedaviye başladım.3 yıl ilac tedavisi gördüm.Oğlum bebekti ona bile bakamıyordum.Kafamı mesgul edecek seyler yapmalıydım.Dantel ögrendim,etamin ögrendim.Puzzle aldım.Gece uyuyamiyordum mutfaga girip yemek yapiyordum.Saat 4 ben mutfakta pilav pisiriyorum.Esim kalkip şaşkın şaşkın bakıyordu terapi pilavı yapıyorum diyordum.Acilleri evimden daha cok görüyordum.Maneviyatım eksikti farkındaydım ölüm korkusu felaketti.Namaza basladım.Cogu zama bitiremeden atak gecirdim ama pes etmedim.Zamanla onla yaşamayı ögrendim atak anında daha önce yaşadım birsey olmadi yine olmayacak diye telkin ettim kendimi.Insanlara anlatmayı bıraktım.Acillere gitmeyi bıraktım.Kendi doktorum kendim oldum ve bu bana iyi geldi.Ben iyileştiysem emin ol sende yapabilirsin.Imkansizdı bir zamanlar ama bak bunları yaziyorum.Tedavini ol mutlaka ilac büyük destek.Ama asıl care sensin.Maneviyat gercekten iyi geliyor ölüm korkumu namazla yendim ben.Gör bak hersey zamanla düzelicek kendine inan ve kimseden seni anlamasını bekleme yaşamayan anlamıyor.

Back
X