Eşim neden beni anlamıyor 😔

Kitap okuyun hobiler edinin örgü dikiş öğreninmüzik aleti Çalmayı öğrenin yürüyüşe çıkın kardeşiniz yanınızda ne büyük şans bebeginiz var muhtemelen çok tatlıdır randevunuz gelince psikiyatri doktoruna gidin şu an sizden daha kötü durumda olan insanlar var çok şükür eşiniz askermiş muhtemelen tayin ile yaşadığınız yer değişir şimdi bana kızacak taşlayacaklar ama bende sürekli hastayım panik atağım var deyip kendini yerden yere atan insanlara kızıyorum eşinizde sıkılıyor bunalıyor olabilir onunda sizin kadar stres hakkı var mutlu olmaya çalışın eldeki İmkanlar ile geçici bir durum
Ben de kullanıcıların eski sorularını okumam o yüzden sizi anlıyorum ama önerileriniz bu kullanıcı için işe yaramaz. Bir üst yorumda görebilirsiniz ki adam boğazını sıkmış çocuğun yanında. Sürekli kafana sık öl diyen bi adam. Onun da stres hakkı var da bu stres değil maalesef

Bebeğim korktuğu için karşılık vermedim boğazımı sıktı. Ben birşey desem çocuk daha çok korkacakti Allah'a havale ettim

Güzel kardeşim, senin yaşadığın durum "anlaşılamamak" değil ki. Sen şiddete maruz kalıyorsun. Hem fiziksel hem psikolojik şiddet. Yahu adam senin sağlık hizmeti almanı engelliyor! Üstüne boğazını sıkıyor! Şikayetçi olmak için ne bekliyorsun? Tutsun balkondan atsın, sonra da "zaten hastaydı, atmış kendini" desin. Bunu mu bekliyorsun! Sert yazıyorum kusura bakma, ama ne yaşadığını doğru adlandırman lazım.

Güzel kardeşim, senin yaşadığın durum "anlaşılamamak" değil ki. Sen şiddete maruz kalıyorsun. Hem fiziksel hem psikolojik şiddet. Yahu adam senin sağlık hizmeti almanı engelliyor! Üstüne boğazını sıkıyor! Şikayetçi olmak için ne bekliyorsun? Tutsun balkondan atsın, sonra da "zaten hastaydı, atmış kendini" desin. Bunu mu bekliyorsun! Sert yazıyorum kusura bakma, ama ne yaşadığını doğru adlandırman lazım.
Canım evden gitmeyi denemedim mi sanıyorsun. Bana sahip çıkacak kimse yok. Beni zaten silahı ile Tehdit ediyor ayrilmayim diye öldürürüm diyor😔

kendi başına doktora gidemeyen bir insan nasıl çocuk yapar
sonra bu çocukları adam edecez diye biz uğraşıyoruz
yazık ediyorsunuz hem çocuklarınıza hem geleceğe
herkes üremesin artık

Silahı ile beni tehdit ediyor bide öldürürüm diyor onca kadın cinayeti görüyorum korkuyorum bebeğim annesiz kalacak diye

şikayet ettiğin an o silahı adama nasıl monte ederler biliyor musun sen
çok iyi biliyorsun da işine gelmiyor

kendi başına doktora gidemeyen bir insan nasıl çocuk yapar
sonra bu çocukları adam edecez diye biz uğraşıyoruz
yazık ediyorsunuz hem çocuklarınıza hem geleceğe
herkes üremesin artık
Siz iyimisiniz ? Dağın başındaki karakol.lojmaninda kalıyorum gel bu şartlar altında sen git ? Küçücük bebekle dağ başında başıma ne gelecek taksi otobüs gelmiyor diyorum siz ne anlıyorsunuz acaba bence sizin gibi bilip bilmeden konuşan insanlar üremesin.

Sürekli evden işe işten eve bizde dışarı çıkamıyoruz bilmediğimiz memlekette . Anksiyete bozukluğu panik atak hastasıyım kardeşim benimle kalıyor eşim sürekli çalıştığı için yemek yedik bende bı anda panik atak tuttu çok kötü oldum kalp çarpıntısı bayılacak hissi göğüs sırt ağrısı çok kötü oldum herşeyi kötü algılıyorum öleceğim sandım yine eşimde gördü noldu dedim sanırım gene aynı yaşıyorum dedim kalk benim yanımda böyle durma bıktım artık diyip bağırdı çağırdı o öyle bağırınca bütün apartman duymuştur sesini ben daha çok korktum kalbim çıkacak kalp krizi geçiriyorum sandım bebeğimde çok ağladı kardeşime de bağırdı nedensizce çok kötüyüm geçmiyor atayım yazayım dedim sürekli elektrik çarpması gibi şeyler oluyor vücudumda
Konuya yorum yapmıştım.diğer mesajlarla işin rengi çok değişti.sildim.

Canım evden gitmeyi denemedim mi sanıyorsun. Bana sahip çıkacak kimse yok. Beni zaten silahı ile Tehdit ediyor ayrilmayim diye öldürürüm diyor😔

Bu şekilde öldürmeyeceğinin garantisi var mı peki? Her dediğini yapsan, sözünden çıkmasan sana zarar vermeyeceğinin, hatta bir gün çocuğuna zarar vermeyeceğinin garantisi var mı?

Hukukçu değilim, hukukçu arkadaşlar denk gelirse daha iyi açıklarlar. Ama sizin bir şikayetiniz bile eşinizin meslek hayatını bitirir.

şikayet ettiğin an o silahı adama nasıl monte ederler biliyor musun sen
çok iyi biliyorsun da işine gelmiyorl

Bu şekilde öldürmeyeceğinin garantisi var mı peki? Her dediğini yapsan, sözünden çıkmasan sana zarar vermeyeceğinin, hatta bir gün çocuğuna zarar vermeyeceğinin garantisi var mı?

Hukukçu değilim, hukukçu arkadaşlar denk gelirse daha iyi açıklarlar. Ama sizin bir şikayetiniz bile eşinizin meslek hayatını bitirir.
Meslek hayatını bitirmekle iş yürüse keşke adalet mi var ben şikayet etsem gene elini kolunu sallayarak gezecek sokaklarda buda benim ve evladım için can güvenliğimiz yok demek şikayet edeceğim adam sonrasında peşimi bırakır mi

Kocan sana silahla hem de boğazını sıkarak tehdit etti.şiddet bu resmen belki de böyle şeyler yaşadığın için atakların artıyor.
kız kardeşini şahit götür yanında onun olduğu polis merkezine şikayette bulun uzaklaşırma hatta silahına el koyarlar anında.

Ben de kullanıcıların eski sorularını okumam o yüzden sizi anlıyorum ama önerileriniz bu kullanıcı için işe yaramaz. Bir üst yorumda görebilirsiniz ki adam boğazını sıkmış çocuğun yanında. Sürekli kafana sık öl diyen bi adam. Onun da stres hakkı var da bu stres değil maalesef
Haklısınız görmemiştimmmm şiddete her türlü karşıyım

Siz iyimisiniz ? Dağın başındaki karakol.lojmaninda kalıyorum gel bu şartlar altında sen git ? Küçücük bebekle dağ başında başıma ne gelecek taksi otobüs gelmiyor diyorum siz ne anlıyorsunuz acaba bence sizin gibi bilip bilmeden konuşan insanlar üremesin.

bu laflar kocana işler canım bana değil
o yüzden masal anlatma
o dağ başında tek asker sizin eşiniz değil mi
başka bir allahın kulu ona bir dur diyecek sizi alıp merkeze savcıya hastaneye her ne haltsa götürecek kimse yok değil mi
sakın üst rütbeli eşim deme
basbayağı sözleşmeli uzman çavuş olduğuna hayatım üzerine bahse girebilirim ama ispatlayamam
bil bakalım neden

Meslek hayatını bitirmekle iş yürüse keşke adalet mi var ben şikayet etsem gene elini kolunu sallayarak gezecek sokaklarda buda benim ve evladım için can güvenliğimiz yok demek şikayet edeceğim adam sonrasında peşimi bırakır mi

Endişelerinde çok haklısın tabii ki. Ama bu şekilde devam edersen can güvenliğin var mı?

Konuya yorum yapmıştım.diğer mesajlarla işin rengi çok değişti.sildim.
Simdi şöyle anlatayım ben ocakta doğum yaptım sonrasında bebeğim 2 haftalık falan oldu olmadı sezeryan yaptım bebeğim erken doğdu kaynanam 4 gün kalıp gitti kimse gelmedi yanıma o ara deprem oldu eşim Malatya depremine gitti dağın başında kimsesiz kaldık korkuyordum hem bebeğimle yanlızım diye hemde çok birşey bilmiyorum tek başına herşeye göğüs geldim hastalanınca napicam ya karakol.komutani burda olmazsa diye yedim bitirdim kendimi. Uykusuz gecelerim oldu ya bişey olursa diye sonrasında bebeğim alerjik bebek olduğunu söyledi doktor et süt ürünleri bin hiçbiri buğday tavuk yumurta dana eti vs hicbirsey yemedim 3 ay boyunca sadece sebze yiyordum direncim düşmüştü artık tam bebeğim ek gıdaya geçti dedim artık alerjik sorunlar ortadan kalktı dedim ki panik atak hastası oldum . Sonrasında eşim 90 derece döndü tabi bu süre zarfında hep yanlızdim eşim Malatya depreminde 1 ay görev aldı . Yani dağ başı diyince insanlar anlamıyor hangi devirde yaşıyoruz diyor ama 2 ev var bruda birinde karakol komutanı birinde biz kalıyoruz. Ve merkeze 110 km köyün birine 5km o yolada çıkmak yürüyerek çok zor. Maalesef nasıl.gidemiyorsunuz diyorlar ya işte gidebilen gitsin bebek arabası bile surulmeyen taşlı Yolda

ee yani sonuç
bizden ne istiyorsunuz tam olarak
şikayet yok
boşanma yok
doktor yok
tedavi yok
dua mı edelim sadece
bu mu yani

Kuzum sence söylemedim mi 😔 doktor gitmiş buna demiski ben bayılacakmisim gibi oluyorum dedim kalp çarpıntısı yaşıyorum dedim psikolojik değil demiş doktor göndermiyor ben yalvardım kaç defa 😔 yeter bıktım artık bidaha duymucsm diyor
Kuzum bu öküzü nereden buldunuz Ay sevgiliydik demeyin düşer bayılırım adamın pacasindan bencillik akıyor.Gecmis olsun.

Back
X