- Konu Sahibi mycamomile
Merhabalar 2 yillik evliyim. Evlendigimizden beri esimle bir kere bile cinsel ilişkiye giremedik. Sorun esimden kaynaklaniyor. Evlendigimiz ilk zamanlarda yaptigimiz bir kac denemede esim ya cinsel ilişki yaşanmadan erken boşaldı ya da hic sertleşemedi. Daha sonralari esim artik deneme dahi yapmak istemedi. Bu iki yillik surede yaptigimiz diğer denemeler (bir elin parmagini gecmez) benim onu zorlamamla oldu ve basarisizlikla sonuclandi. Esim ya erken bosaldi, ya hic sertleşemedi, ya da kaçmak istedi. Isin ilginç yanı esim sürekli bana dokunmak, öpmek, sarılmak v.s. istiyor. Ancak sadece bunları yapıyor, yani sadece ön sevişmeyi. Cinsel ilişkiye ise hic yanasmiyor. Esim birlikte oldugum ilk kişi. Erkekler konusunda hic tecrübem olmadi. Neden böyle davrandigini kendisine sorduğumda hiçbir sey söylemiyor. Cok sıkıştırınca bilmiyorum diyor. Tabi ben cildiriyorum ve haliylen tartisiyoruz. İki yildir bu sorunu gündeme getiren hep ben oldum. Esime kalsa böyle yasar gideriz. Esim bu tartismalarimizi benim onu azarlamam olarak algiliyor. Beni sürekli azarlıyorsun o yüzden olmuyor diyor. Bu gerekçe bana gerçekçi gelmiyor. Cunku aramizin en süper olduğu zamanlarda da esimin hic talebi olmadı. Anlatacak cok sey var. Kısacası esim bu sorunun cozumu için hiçbir sey yapmıyor. Bosanmayi defalarca duşundum. Ancak belki düzelir birlikte oluruz umuduyla yuvami yikmiyayim dedim. Esimi seviyorum, esim de beni sevdiğini soyluyor. Bu cinsel problem disinda belirgin başka problemimiz yok. Her gun kahroluyorum, cok uzuluyorum, artik sorunun çözüleceğine ilişkin ümitsizliğe dustum, dayanamiyorum. Sizce de benim için tek cozum boşanmak mi? Sogukkanli dusuncelerine ve tavsiyelerinize cok ihtiyacim var. Lütfen, derdimi içime atmaktan, bir adim atamamaktan harap oldum.