• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden böyle davranıyor?

Sessiz de titreşimde olması değil de size soğuk yapması evet bir sorun olabilir ama işle güçle alkalı gelip geçici bir durumda olabilir sessizce takibe devam....

erkeklerin aldatirken yaptiklari tel gizleme ve reddetme yaptiklari en buyuk acik bundan daha buyuk kanit yokki

telefonun sürekli sessizde olmasından rahatsız olurum ben de.
benim için şüpheli bir davranıştır.
takip edilmesi gerekir.

normalde de hep aynıysa bilemem ama son zamanlarda çıktıysa bu olay ortaya, bir şeyler saklanıyor olma ihtimali yüksek :KK14:

eşimin telefonu sürekli titreşimde ve bugün bi ayrı isteksiz davrandı telefonun neden sessiz diyorum konuyu değiştiriyo..Ve telefonunu yanındn ayırmıyo ona yanaşmak üzereyken beni geri çevirdi anlayamıyorum neden böyle davranıyor.??

sevgilim telefonunu hep masanın üstünde ve sesi açık bırakır. bir gün telini masada bıraktığı bir gün karıştırdım. tabi gördü bunu. bana güven senden gizlediğim hiç birşey yok, eğer telefonumu sessize alır ve yanımdan sürekli ayırmazsam işte o zaman kötü şeyler karıştırıyor olurum. demişti... şimdi o sözünü hatırladım yazmak istedim.

Banyoya vs giderken de yanına almıyordur herhalde alın saklayın telefonu
Eğer çıkınca çok büyük tepki verirse birşeyler karıştırıyor olma ihtimali yüksek.

kızlar karıştrdım bişey yoktu sonra geldi tabi napıyosun dedi neden hep sessizde anlayamıyorum dedim namazda çalınca rahtsız oluyorum dedi benmi yalnş düşünyorum o mu yalan söylüyo

Buralara fazla takılmayın lütfen ...İnsan daha 5 aylık eşinden telefonu sessizde diye şüphelenirmi ayol..

Benim ve eşimin de teli sürekli sessiz de. Hatta bazen eşim teli uçak moduna alıyor. Ben geceleri uyurken karıştırırım telini. Ama bizde ne yazıkki şöyle bir problem var evlendiğimizden beri kaynanam, görümcem ya da teyzesi veya hepsi ayrı ayrı her akşam arayıp saatlerce konuştukları ve teli kapamadıkları için (çoğu zaman o telde konuşurken uyuyup kaldığımı hatırlarım) olabilir diye düşünüyorum. Hatta bi kaç defa kaynanam gecenin onbirinde arayıp neden teli açmıyorsun vs. diye cırladığında o da ona kızdı. Sizde de böyle birşey olabilir mi? yani ben eve gelince tele pek bakmam eşimle bebeğimle ilgilenmek isterim eşim de öyle. Rahatsız olmasın diye yapmış olabilir ayrıca hamilesiniz insan hamile olunca bu tarz şeylere daha çok takılıyor :) Hem namaz kılarken rahatsız olmak istemiyormuş yalan olsa namazını yalanına ortak etmez diye düşünüyorum.

merhaba;eşimle 3 yıldır evliyiz,1.5 yşında bir oğlumuz var,bugüne kadar kavgalar gürültülerin yanında güzel günlerimiz de oldu elbet...son birkaç aydır cinsel hayatımız sekteye uğradı,eşim beni istemiyor,oturduk en sonunda açık açık konuştuk,başta cinsel isteksizliğim var demişti,şimdi ise sadece seni istemiyorum diyor,seni seviyorum ayrılmak istemiyorum diyor ve bunları bana ğlayarak söylüyor,nedenini sorduğumda kavgalar gürültüler diyor..ailevi problemler,maddi problemler...vs.bana gelince ben duygusal olarak su an çökmüş durumdayım ağlamak bir hayat biçim halini aldı,bana sarılıp seni seviyorum bekle düzelcek dese de kendime engel olamıyorum,ne yapmalıyım beklemeli mi yoksa ayrılıp gitmeli mi?yoksa ara mı vermeli?onu seviyor muyum evet hem de çok...bana yardım edin lütfen

Back
X