aman yarabbim.sanki benim için yazılmış tüm bunlar:))... biz eşimle 2002 de tanıştık.2004 te çıkmaya başladık 2007 de nişanımız oldu ve 2008 de evlendik.şimdi 1 tane oğlumuz var.eşimin ailesi köy sayılabilecek yerde oturuyolar.hiçbir hayvanları yokken, biz evlendikten sonra eşimde bi güvercin sevdalılığı başladı.oğlumuz doğduğunda, biraz büyüsün ben ona güvercin alıcam derdi ve sonunda oğlumuz 27 aylık oldu.eşim tek çocuk ve oğlumda tek torun.şimdi 2 kuzumuz 5 normal tavuk,1 denizli horozu,2 dövüş tavuğu,2 denizli tavuğu var.keklik vardı.öldüler.şimdi ise bıldırcın yetiştirmek istiyo.geçen hafta internetten kuluçka makinesi aldı.ertesi günde gidip 50 tane bıldırcın aldı.cumartesi günü yumurtaları kuluçka makinesine koyduk.artık 3 hafta boyunca günde 2 defa yumurta ters düz etcez.öyle bişeyki oğlum yanıma geliyo ve anneciiiimm diyo gevşek gevşek.ben güvercinleri çok severim,babamda çok sever.sende seversin diyo.2 güvercin bağımlısıyla ne yaparım bilmiyorum :))))) bu arada biz şehir merkezinde apartmanda oturuyoruz.bıldırcınlarda arkadaşının evinde kümeste duruyo.yani devamlı bakma gibi bi durumu yok.