• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim neden böyle

o hadiseyi izlemeyi tercih ettiii
hadiseye baksana nekadar güzell
hadiseye baksana kameraya nekadar güzel mimikler veriyooo
waaayyy hadise hadise dedi durduu resmen tvnin içine düşecektii
İşte bu durum sinir bozucu..Biz onların yanında Kenan imirzalıoğlu ne kadar yakışıklı,vayyy nasılda bakıyor..v.s. gibi laflar etmiyorsak,onlarında bu tarz konuşmasını yanlış buluyorum..Ha bu konuda sen nasılsın bilmiyorumda,ben kendim için yorum yaptım..Böyle zamanlarda en iyi taktik umursamamazlık,hatta evet cidden yaw hadise ne güzelde şow yapıyor gibi sözlerle tasdik etmek..Asla kıskandığını belli etme..
Evliliğin ilk yıllarında nasıldı ilgi durumu?

Sadiye aynı benim babamı anlattın.
Bizimkiler ilk evlendiği zaman babam askere gitmiş sonra gelmiş abim doğmuş.
Babam karete kurslarına gidermiş
O bitermiş futbola vs.
Hafta sonları hiç evde durmazdı varsa yoksa arkadaşları
Yıllar oldu hala daha böyle hiç değişmiyor malesef.
Birşey söylüorsun tv den gözünü ayırmadan cevap verir.
Nadirdir sohbetlerimiz..
Allah biz büyüdükçe anneme arkadaş olduk :)
Eee o zaman oğluyla da mi fazla vakit geçirmiyor?

tesekkür ederim..sabir baska sey degil..kocamizi seviyorsak sabir..ayrilmak icin cok daha önemli sebepler lazim Allah göstermesin..

tabiki bu ayrılmak için bir sebeb değil,ama insan ilgide bekliyo özellikle aşk evliliğiyse mantık evliliği yapan bir arkadaşım var o hiç böyle şeyler beklemez bu normal ama çok severek büyük zorluklardan geçerek evlenince hep öyle sürsün istiyoruz.bu söylediklerin aslında her erkek içinde geçerli değil bunu kötüye kullanıp daha çok yayılabilecek erkeklerde var,neyseki benimki o gruptan değil senin gibi biraz sabredebilirsem yola getireceğimden eminim tecrübeyle sabit:)

tabiki bu ayrılmak için bir sebeb değil,ama insan ilgide bekliyo özellikle aşk evliliğiyse mantık evliliği yapan bir arkadaşım var o hiç böyle şeyler beklemez bu normal ama çok severek büyük zorluklardan geçerek evlenince hep öyle sürsün istiyoruz.bu söylediklerin aslında her erkek içinde geçerli değil bunu kötüye kullanıp daha çok yayılabilecek erkeklerde var,neyseki benimki o gruptan değil senin gibi biraz sabredebilirsem yola getireceğimden eminim tecrübeyle sabit:)

konuyu acan hanim bebek olmasa ayrilirdim demis ordan dedim :) ilgi önemli tabi hemde cok..benimkide ask evliligi zaten ask olmazsa evlilik nasil yasanir bilemiyorum..ilgiyi bile kendi kendime sagladigim zamanlar oldu..benim bildigim su esin iyi kalpliyse, dürüstse , kötü huy yoksa, caliskansa, cimri degilse ve deger veriyorsa sabiri hak ediyor demek..burda neler okuyoruz cevremizde neler goruyoruz..esimi öpüp canim diyorum o zamanlar:()) kimse mükemmel degil..benimde kusurlarim var..ama annelerin dedigi gibi yuvayi ayakta tutan kadinlar..cok istisna olmadigi sürece bir kadin isterse o yuva yuva olur :())

Son düzenleme:
konuyu acan hanim bebek olmasa ayrilirdim demis ordan dedim :) ilgi önemli tabi hemde cok..benimkide ask evliligi zaten ask olmazsa evlilik nasil yasanir bilemiyorum..ilgiyi bile kendi kendime sagladigim zamanlar oldu..benim bildigim su esin iyi kalpliyse, dürüstse , kötü huy yoksa, caliskansa, cimri degilse ve deger veriyorsa sabiri hak ediyor demek..burda neler okuyoruz cevremizde neler goruyoruz..esimi öpüp canim diyorum o zamanlar:()) kimse mükemmel degil..benimde kusurlarim var..ama annelerin dedigi gibi yuvayi ayakta tutan kadinlar..cok istisna olmadigi sürece bir kadin isterse o yuva yuva olur :())

düşüncelerimiz aynı nerdeyse,ne güzel koskoca forumda kendin gibi düşünen biriyle karşılaşmak,sabır konusunda ayrılıyoruz biraz;)ama şunu bil çok şanslısın sabır çok ulvi bir duygu herkese nasip olmuyor bence birçok şeyin anahtarı sabır.benimde senin gibi kıstaslarım var dürüstlük,kötü huy,çalışkanlık,cimrilik,şefkat ve vijdan bunlar benim içinde çok önemli insan olmanın gereği oğlumada herşeyden önce bu duyguları aşılıyorum.bunlar olduğu müddetçe diğer sorunlar aşılabilir.

düşüncelerimiz aynı nerdeyse,ne güzel koskoca forumda kendin gibi düşünen biriyle karşılaşmak,sabır konusunda ayrılıyoruz biraz;)ama şunu bil çok şanslısın sabır çok ulvi bir duygu herkese nasip olmuyor bence birçok şeyin anahtarı sabır.benimde senin gibi kıstaslarım var dürüstlük,kötü huy,çalışkanlık,cimrilik,şefkat ve vijdan bunlar benim içinde çok önemli insan olmanın gereği oğlumada herşeyden önce bu duyguları aşılıyorum.bunlar olduğu müddetçe diğer sorunlar aşılabilir.

31 yasimdayim aileminen kücügüyüm hayatim boyunca hic sabirli olmadim esime oldugum gibi..evlilik bana bunu ögretii..birde ben yurt disindayim..esim turk gelenek görenek en basit seylere bile yabanci ve ailesi yüzünden cok aci cekmis itilmis kakilmis ama hayat ona bencil olmayi ögretmis..esim ilk yilimda aglardim kendimi ordan oraya atardim dönüp bakmazdi bile..zaman gectikce bana yeterince guvenmedigini anladim o guvenini kazandim ama psk bouldu nerdeyse..özünde tertemiz peygamber gibi adam..ama annesinin vermedigi ilgiyi sevgiyi yavas yavas ben verdim ..en zorda bu oldu..ne zorum vardi bilmyorum cok iyi hayatim vardi Tr de..pismanmisin desem degiim her sabah kalktigimda onunla uyanmak mutlu ediyor beni..

Son düzenleme:

sabir demissin ..inan bana hic sabirli degilim aslinda.ben esimi cok seviyorum , sevgi sabiri getiriyor..

benim 3 sene olcak canım 1ay sonra.
inan oğlum için susuyorum o olmasaydı çokdan ayrılırdım. ben tek yaşamak için hergünümü tek geçirmek için ilgisiz alakasız bir yaşam sürmek için evlenmedim benim başka kadınlardan neyim eksikde ben bunları yaşıyorum. ilgi derse var aşk derse var el üstünde tutmak derseniz oda varr hamaratlık ailesine saygı evine temizlikçi oğluna bakıcı(bundan gocunmuyorum) seksi herşekilde kendisini tamamlayan bir insanım ama neden böyleeee

canım okadar doğru söylüyosunki bende aynı şekilde ilgi alaka ailesine kendisine saygı şefkat hamaratlıkta aynı şekilde güzel olduğumu sıcak olduğumuda söyler herkes ama eşim neden böyle ilgisiz alakasız çok bişey istemiyoruzki biz.dün kahvedeydi bugünde gitti yine şu evde yapayanlızım.

31 yasimdayim aileminen kücügüyüm hayatim boyunca hic sabirli olmadim esime oldugum gibi..evlilik bana bunu ögretii..birde ben yurt disindayim..esim turk gelenek görenek en basit seylere bile yabanci ve ailesi yüzünden cok aci cekmis itilmis kakilmis ama hayat ona bencil olmayi ögretmis..esim ilk yilimda aglardim kendimi ordan oraya atardim dönüp bakmazdi bile..zaman gectikce bana yeterince guvenmedigini anladim o guvenini kazandim ama psk bouldu nerdeyse..özünde tertemiz peygamber gibi adam..ama annesinin vermedigi ilgiyi sevgiyi yavas yavas ben verdim ..en zorda bu oldu..ne zorum vardi bilmyorum cok iyi hayatim vardi Tr de..pismanmisin desem degiim her sabah kalktigimda onunla uyanmak mutlu ediyor beni..

pismanmisin desem degiim her sabah kalktigimda onunla uyanmak mutlu ediyor beni.. işte bu söz herşeyi özetliyo arkadaşım inşallah ömür boyuda onunla uyanırsın.benim eşiminde problemi aynı sevgisini göstermeyi bilmiyo çünkü bu ona ögretilmemiş aile çok önemli yapmayı ne kadar istediğimi bilemezsin diyo ama yapamıyorum işte diyor.onuda anlamaya çalışıyorum ama bana görede sevgi gösterilmeli...

pismanmisin desem degiim her sabah kalktigimda onunla uyanmak mutlu ediyor beni.. işte bu söz herşeyi özetliyo arkadaşım inşallah ömür boyuda onunla uyanırsın.benim eşiminde problemi aynı sevgisini göstermeyi bilmiyo çünkü bu ona ögretilmemiş aile çok önemli yapmayı ne kadar istediğimi bilemezsin diyo ama yapamıyorum işte diyor.onuda anlamaya çalışıyorum ama bana görede sevgi gösterilmeli...

sende esinle ömür boyu mutlu ol insallah :()) sevgiyi her an hissetmeliyim bende..benim kocamdada yok iste..ögretmekte bir yere kadar..esimin ailesinden nefret ediyorum hele annesinden..o kadar bencil insanlarki.boyle insanlar cocuk yapmamali yapincada boyle sevgisiz insanlar buyuyor esinede coccugunada yansiyor iste..
biz secimlerimizi yaptik evlilik biraz sans meselesi..Allah bunlardan baska dert vermesin..en buyuk derdimiz bu olsun insallah:())

Son düzenleme:
sende esinle ömür boyu mutlu ol insallah :()) sevgiyi her an hissetmeliyim bende..benim kocamdada yok iste..ögretmekte bir yere kadar..esimin ailesinden nefret ediyorum hele annesinden..o kadar bencil insanlarki.boyle insanlar cocuk yapmamali yapincada boyle sevgisiz insanlar buyuyor esinede coccugunada yansiyor iste..
biz secimlerimizi yaptik evlilik biraz sans meselesi..Allah bunlardan baska dert vermesin..en buyuk derdimiz bu olsun insallah:())

amin canım amin:)

slm bayanlar yazdıklarınızı okuyordum bende katılmak istedim.Benim kocamda ilgi gösterdikçe kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladı üstelik kaç kez yalanını yakaladım birde bi laf ebesidir anlatamam anında senaryo yazıyor ikimizinde 2. evliliği benim çocuğum yok onun 3 tane var onlara para yağdırıyor bana gelince yok idare et diyor sahip çıkan bi ailem olsaydı bi gün bile çekmezdim hep bişeyin sözünü verir bana ama almaz yapmaz gelmez off hangi birini anlatayım bilmiyorum bide ben sara hastasıyım çok da zayıfım buna bile söylenir oldu:5:

ben de bi odunun karısıyım...
4 yıldır evliyim..ve çok yanlızım... boşamama az kaldı...
artık iyice bunaldım...
anlıyorum seni cnm...
ama şunu sakın unutma asla deiştiremessin...
maalesef..

Canım eşin güvercin işine bulaşmışsa vazgeçemez bambaşka bir sevda güvercin
Sevgilisi arkadaşı herşeyi onlar oluyor.Yapabilecegin tek şey onu anlamaya çalış yanına git güvercinlerin yanındayken sor bu nasıl en
Degerlisi hangisi uçuralımmı filan de bunlar böyle benim abimde güvercin manyagı
O askerdeyken ben baktım güvercinlerine nerdeyse ben bile hastası olmuştum
Onları havalandırıp kanat çırpmalarını izlemek pahabiçilemez :16:

Erkekler bir tuhaf arkadaşlar. En duygusal zamanında dahi oralı olmuyorlar, ben 4,5 aylık hamileyim ilgiye ihtiyacım var ama o beni anlamıyor arkadaşları ile buluşuyor acaba diyorum benimle oturmak onu sarmuyır herhalde diyip kendi kendime üzülyorum kavga çıkartıyorum bu hamilelikmi böyle bu kadar duygusal yaptı beni bilemiyorum... :(

Back
X