• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim neden böyle

sadiyem33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
1.123
0
0
İçel Mersin
herkese merhaba
eşimle 2002 yılında tanışmıştık ve sadece arkadaş olarak görüşüyorduk sonra duygusal biryakınlaşma oldu ve 2005 yılında çıkmayabaşladık 2007de nişanlandık 2009da evlendik 2010 bir oğlumuz oldu. Aslında eşim sevgisini dışarı yansıtamayan bir tip bana sürekli seni seviyorum demesede beni sevdiğini biliyorum. benim derdim Eşim bizimle fazla zaman geçirmiyor gün içerisinde gördüğüm anca 1 saattir. 9gibi işten geliyo 15 dk içinde yemek yiyor ve bahçemizde 2 köpeğimiz 100 150 tane güvercinimiz var onların yanına iniyor güvercin sevdalısı bir adam evlenene kadar böyle olduğunu bilmiyordum. onlarla ilgilenmesine hiçbişi söylemiyorum ama beni ihmal ediyor ilgisiz alakasız hiç evli değilmişim gibi evde oturup 10 dk sohbet etmiyoruz hiçbir konu hakkında sohbetimiz olmuyor hiçbişi paylaşmıyoruz eve gelip yanımda oturduğu zamanda tv karşısında ya uyuyakalıyo hemen yada tvye öyle dalıyor ki 1 şeyi 4 5 kez söylüyorm öyle dönüyo bakıyo. hiç romantik bir insan değil ben istiyorumki ilgi göstersin oturalım 1 bardak çay fincan kahve içip bir konu hakkında sohbet edelim ama yok bir tartışmamızda bile tartışamıyoruz. bir bayan yaşlandığında bile sohbet edip konuşabileceği bir insanla yaşlanıp ölmek ister ama ben ne yapacağım yaaa onu nasıl değiştirebilirim. şu kuşları verbirine gitsin bıktım diyorum olmaz diyoo yaaa onlar yaaa ben bunlar yüzünden boşancam az kaldı diyorum gülegüle oğlumu bırakıp gidebilirsin diyor offfff onu nasıl vazgeçirip evine bağlayabilirim bana yardımcı olun lütfen

kuş sevdası çok kötü birşey:50:hastalık gibi:26:bence böyle erkekler evlenmemeli:19:amacım seni kırmak değil canım ama eşinin kuş bağımlılığını bırakacağını hiç sanmıyorum:50:

benim kızkardeşimin eşi güvercin sevdalısı bir adamdı....asla vazgeçmedi bence bir bağımlılık şekli...kuşlara gösterdiği ilgiyi asla ne eşine nede çocuklarına göstermedi...defalarca boşanmanın eşiğinden döndüler şu anda felç geçirdi ve kızkardeşime bağımlı yaşıyor...Allah yardımcın olsun ama işin zor kızkardeşim başaramadı güvercinlerden kurtulmayı inş.sen başarırsın....:18::18::18:

aman yarabbim.sanki benim için yazılmış tüm bunlar:))... biz eşimle 2002 de tanıştık.2004 te çıkmaya başladık 2007 de nişanımız oldu ve 2008 de evlendik.şimdi 1 tane oğlumuz var.eşimin ailesi köy sayılabilecek yerde oturuyolar.hiçbir hayvanları yokken, biz evlendikten sonra eşimde bi güvercin sevdalılığı başladı.oğlumuz doğduğunda, biraz büyüsün ben ona güvercin alıcam derdi ve sonunda oğlumuz 27 aylık oldu.eşim tek çocuk ve oğlumda tek torun.şimdi 2 kuzumuz 5 normal tavuk,1 denizli horozu,2 dövüş tavuğu,2 denizli tavuğu var.keklik vardı.öldüler.şimdi ise bıldırcın yetiştirmek istiyo.geçen hafta internetten kuluçka makinesi aldı.ertesi günde gidip 50 tane bıldırcın aldı.cumartesi günü yumurtaları kuluçka makinesine koyduk.artık 3 hafta boyunca günde 2 defa yumurta ters düz etcez.öyle bişeyki oğlum yanıma geliyo ve anneciiiimm diyo gevşek gevşek.ben güvercinleri çok severim,babamda çok sever.sende seversin diyo.2 güvercin bağımlısıyla ne yaparım bilmiyorum :))))) bu arada biz şehir merkezinde apartmanda oturuyoruz.bıldırcınlarda arkadaşının evinde kümeste duruyo.yani devamlı bakma gibi bi durumu yok.

Benim ablamın eşi apartmanda güvercin beslemek yasak olduğu için gidip villa aldı. Güvercin askına kimse engel olamıyor. Bu böyle bir ask maalesef.

Back
X