eşim neden böyle

Yapacaksın...

İstersen yapma bas tekmeyi gitsin. Böyle adamları da el üzerinde tutar toz kondurmazsınız. Sen kendine dert yaratmadan adam sana dert veriyor ve gereksiz kaprislerin önünü kesiyor, böylece huzuru yakalamış oluyorsunuz.

yemek istemesi guzel aslinda ama 1 saat once deillll , en sevmedugim $ey ne pi$irsem diye du$unmek
ama her gun çama$ir yikanmazkiii
elektrige suya yazik , makineye yazik
elinde yikasan kurumaz , çok saçmaaa vallaa:53:

Hizmetçi olduğunu falan sanıyor herhalde. Gidip, tutsun kendine birini, seni de rahat bıraksın. Sorunlu.

sonuçta makine yıkıyo diceksiniz ama insanlık hali ya unutuyorum yemekleri erkenden söylese güzel bişi bnde ona göre hazırlarım yemeğimi işime bakarım stres altına giriyorum bu şekilde değişmiyo değiştiremiyorum hatta bi kere yine böyle bi konudan başlayıp büyüyen bi kavgamızda ben annemlere gitmiştim defalarca geldi özür diledi felan tekrar geri döndüm ama artık dayanamıyorum böyle bi anda bitirmekte kolay değil birisine kavga nedenini söylesem gülüyo inanınki saplantılı insan hakkımızda hayırlısı

bence sen yine bi annenelre dogru yönünü donsen iyi olur
ama çabuk donme surunsun, degi$ecegine hatat dr a gidecegine soz versin oyle dön Evine
çocukda yokmu$ kozlar senin elinde :)

Bazı adam sırf eziyet etmek için böyle davranır. Sana hırslandığı sinirlendiği bir şey vardır belki ve bu şekilde dışa vuruyordur. Yapısı da şımarık ve kaprisli anladığım kadarıyla. Sabır diliyorum sana.
Ama sabır da bir yere kadar... Bence ipleri eline al ve hizmetçi olmadığını göster. Her gün çamaşır hem sana zarar hem bütçenize. Haftada 1-2 yıkayıp haftalık olarak takımlarını hazır et. Yemek konusunda 'bak canım benim böyle hünerlerim de var' diyerek önüne kendi seçerek yaptığın şeyleri koy. Evlilik onun patron senin işçi olduğun bir oyun değil. Bu ne yaa ne biçim kaptırmış kendini.

arkadaşlar size içimi dökmek istedim az önce eşimle gene tartıştık sorun şu ki o hergün kıyafet değiştirir ve bugün çıkarttığını ertesi gün mutlaka hazır ister Allahım nasıl bişey bu ya hergün tek bi parça için makine açmak zorunda kalıyorum bazen unutuyorum hazır olmuyo hazır mı diye denemek için o hazır olmayan kıyafetini istiyo giymicek olsa bile sizce bu normal mi hergün çamaşır yıka kurut ütüle biz 2 kişiyiz haftada 2 makinelik çamaşır anca çıkar hergün makine mi açılır ya bu nasıl adam Yarabbim
bide yemek meselesi hergün ne yemek yapılacağına kendi karar verir ben aramadan yapma der bazen eve gelmeden 1 saat önce arar istediği yemeği söyler geldiğinde yetiştiremezsem bide üstüne kızar resmen kavga ettiği bile olur bu yüzde üfff beni çok bunaltıyo

Aman allahtan tıpık turk erkegı ınsanı delımeden tıpten
Bosweer yanı kavga edılıcek bı sebep dıl eger calısmıyorsan evdeeysen yapabaılırsın elektırıgı calıstır odesın dursun ısı ne alıswerıse cık dolas hep ewdeysen oda bunaltıo olabılır senı

Abartmış bu da. Maaş bağlasan hizmetçi durmaz o adamla.
Sen eşisin onun. Karşına al konuş. Dediklerini yapmak zorunda değilsin ki?

pardon ama az yesin de kendine hizmetci tutsun.. o ne ya oyle pasaya bak gelmeden once arasin ne yemek istedigini bildirsin hazir olmayinca da azarlasin ohhha yani ohaaaaa

siz nasil musade ediyorsunuz buna o da ayri mesele yani.. geysa ruhlu oluyor herhalde bazi kadinlar..

Sizin karısı olduğunuzun farkında değil, çalışanı zannediyor herhalde.
Büyük patron yemek ve çamaşır işlerinden o kadar iyi anlıyorsa bir zahmet el atsın, göstersin size nasıl 'süper çalışan' olunacağını, biz de durumdan nasiplenelim!

aynı şeyi yazacaktım .....

makine yıkayabilir ama böyle düşüncesizce davranması için geçerli bi mazeret değil...yemek konusu da ilginçmiş, benim bildiğim genelde kadınlar eşlerinin ne sevip sevmediğini bilir ona göre kendileri karar verir ya da ne istiyorsun diye sorar...en azından benim ailemde öyleydi...ben aramadan yemek yapma ne yahu...cidden çalışanı gibi

bi kerede benim e$im soylese $u yemegi yap diye nolur sankiii
gerçi bi kaç defa denedi
i$e gitmesine iki saat kala mayali hamur i$iydi istedigi
o hamur mayalanacak firinda pi$ecekde benimkide yeyip i$e gidecek
olme e$$egim yaz gelsin bahar gitsi hesabii:27:

Makina yıkıyor tamam da makinaya sen koyuyorsun, sen çıkarıyorsun, sen asıyorsun, ütülüyorsun, kaldırıyorsun. Bir de üstüne adamın afra tafrasını çekiyorsun.

Camasir konusunda kendi takintilarini size yikmis..
Yemek konusunda da bu ne simariklik anlamadim?

Kendine es degil, hizmetci almis beyefendi. :19:

Alın karşınıza:

Çok zorsun. Tamam aynı evi paylaşıyoruz, eşimsin sevdiğin yemeği ben de yapmak isterim ama gündüzden söyle. Kıyafet her gün yıkanmaz, haftada belirli 2 gün belirleyelim" de.

"Ben senin annen değilim ki her dediğine tamam diyebileyim, bazen öyle bi'davranıyorsun ki zor yutkunuyorum, yoruluyorum" de.

De yani düzgünce, tartışma anında değil... Güzelce çaylarınızı yudumlarken...

Benim erkek arkadaşımda bi'konuda saçmalıyordu. En son açıkca düzgün bi'dille söyledim. "ben bu kadar içlendiğini bilmiyodum, valla farkedemedim. Dikkat edicem söz, eğer bi'daha abartırsam kız bana" demişti. Anlamıyorlar yani, onlara normal geliyo:44:

ewet severek evlendik çokta birliktezaman geçirdik ama anlayamıyosun beraber yaşamadan 3 tane düşüğüm oldu ben genede çocuk istiyodum ama bi süre istemememde yarar var sanırım bu halde o sorumluluğu alamam

Çok cins huyları varmış.Çocuk yapmadan önce iyi düşün bu şekilde dediğim dedik bi insanla ömür nereye kadar gider

erkeklere bazi seyleri bir gerizekaliya anlatman gibi anlatman gerekiyor
ayrica kim ne derse desin evin patronu kadindir
yani patrondan kastim yanlis anlasilmasin düzeni koyan ve daim ettiren :)
esine herseyi en bastan bir bir anlat ve güzel güzel tatli tatli
bir iki derken yola gelir

Back
X