Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar size içimi dökmek istedim az önce eşimle gene tartıştık sorun şu ki o hergün kıyafet değiştirir ve bugün çıkarttığını ertesi gün mutlaka hazır ister Allahım nasıl bişey bu ya hergün tek bi parça için makine açmak zorunda kalıyorum bazen unutuyorum hazır olmuyo hazır mı diye denemek için o hazır olmayan kıyafetini istiyo giymicek olsa bile sizce bu normal mi hergün çamaşır yıka kurut ütüle biz 2 kişiyiz haftada 2 makinelik çamaşır anca çıkar hergün makine mi açılır ya bu nasıl adam Yarabbim
bide yemek meselesi hergün ne yemek yapılacağına kendi karar verir ben aramadan yapma der bazen eve gelmeden 1 saat önce arar istediği yemeği söyler geldiğinde yetiştiremezsem bide üstüne kızar resmen kavga ettiği bile olur bu yüzde üfff beni çok bunaltıyo
Sizin karısı olduğunuzun farkında değil, çalışanı zannediyor herhalde.
Büyük patron yemek ve çamaşır işlerinden o kadar iyi anlıyorsa bir zahmet el atsın, göstersin size nasıl 'süper çalışan' olunacağını, biz de durumdan nasiplenelim!
ewet severek evlendik çokta birliktezaman geçirdik ama anlayamıyosun beraber yaşamadan 3 tane düşüğüm oldu ben genede çocuk istiyodum ama bi süre istemememde yarar var sanırım bu halde o sorumluluğu alamam