eşim neden böyle

emissa

i drink to that...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
688
986
123
Bayanlar Merhaba. Olayı kısaca anlatmak istiyorum eşimle dün çok saçma sebepten dolayı tartıştık ve bana iki defa tokat attı yeni doğum yaptım 3 aylık bir evladım var çok sıkıntılı hamilelik geçirdim ve aynı şekilde zor bir lohusalik ve bu dönemlerde yanımda olmadı daha sonradan hatasını anlayip Özürde diledi sözde verdi ama dün gene yaptı yapacağını eşim çok sinirli biri şimdi benimle kendi konusmuyo ve salonda yatıyor gidecek yerim de yok ne yapacahim bbilmiyorum akıl verin lütfen

Utanıyordur yaptığından ama bu böyle devam etmez terapiste gidin ya da ailesine söyleyin durumu

offff ! zaten hep gidecek yeri olmayan kadınlara yapıyorlar ! en doğrusu bu adamları derhal boşamak ama işte buradan konuşması kolay, her zaman her durumda bu yapılamıyor..

siz 3 aylık bebeğinizle tabi ki şuan gitmeyin bir yere.. şiddetin tekrar olmaması için bir süre hiç muhatap olmayın.. sadece bebeğinizle ilgilenin.. varsa ailesinden birileri yardım isteyin..

Terapiste gitmez ve utandıgi için değil beni suçlu buldugu için benle konusmuyor diyecek benim damarına bastın kızdırdn falan ben bir sefer aileme gitmek istedim yollamadi zorla evde tuttu bebeğim de var ne yapacağım bilmiyorum konusmaya çalışsam ağır laflar söyleyecek biliyoruum

Ailem e söyleyemem çünkü babam hiç istemedi evlenirken şimdide söylemek olmuyoo işte ağlaya ağlaya sütum bile kesildi normal zamanlarda çok iyi davranıyor ama tartışma oldumu böyle yapiyor

Ailem e söyleyemem çünkü babam hiç istemedi evlenirken şimdide söylemek olmuyoo işte ağlaya ağlaya sütum bile kesildi normal zamanlarda çok iyi davranıyor ama tartışma oldumu böyle yapiyor

sizi takmayan ailenizi hiç takmaz.. onun ailesinden birileri varsa söyleyin.. 3 aylık bebekle olacak iş mi diye dert yanın yardım isteyin, onlarda konuşsunlar

normal zamanlarda iyi davranıyorsa hiç yoktan iyidir.. dediğim gibi muhatap olmayın, akşamdan akşama verin yemeğini, çekilin odaya bebeğinizle ilgilenin, yatın uyuyun falan..

şuan bebeğinizden daha önemli hiçbirşey yok, sütünüzün kesilmemesi için bu adamla tartışma durumlarına hiç girmeyin.. bırakın o söylensin kendi kendine..

tekrar şiddet uygularsa, iyi bir zamanında doktora gitmeyi teklif edin.." sinirlerine hakim olamıyorsun, doktor bir sakinleştirici verir kendini daha rahat hissedersin, ben bunları hak etmiyorum, böyle olunca sonradan sen de pişman oluyorsun "gibi şeyler söylersiniz..

Şu yüzden benim evladım sürekli ağlayan bir çocuk hiç durmuyor bir yandan onunla bir yandan ev ile ilgilenmek çok zor ben yemek yaparken çocuğa bakacakti ama çocuğun sesine dayanamadi başından atmak için bana getirdi bende tartıştim sadece çocuğu al içeri git dedim olay bu yani

Asyasah hepsini denedim söyledim böyle olmaz çok sinir iyi deil bak yıpraniyoruz falan hepsini denedim tamam diyor bir daha olmayacak diyor bir tartışmada gene aynı ağır lafları hiç katmıyorum bile artık çok ağır geliyo bazen diyorum ocaki açıp gazdan evladımida alıp göç edeyim bunu kendisinede söyledim yok gegerçekten çok zor durumdayim

Şu yüzden benim evladım sürekli ağlayan bir çocuk hiç durmuyor bir yandan onunla bir yandan ev ile ilgilenmek çok zor ben yemek yaparken çocuğa bakacakti ama çocuğun sesine dayanamadi başından atmak için bana getirdi bende tartıştim sadece çocuğu al içeri git dedim olay bu yani

demek ki neymiş; sinirli bir adama çocuk emanet edilmezmiş.. vermeyin çocuğu ona.. yemeğinizi çocuk uyurken yapın..

Asyasah hepsini denedim söyledim böyle olmaz çok sinir iyi deil bak yıpraniyoruz falan hepsini denedim tamam diyor bir daha olmayacak diyor bir tartışmada gene aynı ağır lafları hiç katmıyorum bile artık çok ağır geliyo bazen diyorum ocaki açıp gazdan evladımida alıp göç edeyim bunu kendisinede söyledim yok gegerçekten çok zor durumdayim
Bence yemek yapmayin ne yerse yesin asabi yaratik.

• Beğen
Reactions: anu
Bebeğim kolik olduğu için sancıdan hep agliyor öyle uyku falan yok bizde yarım saat yarım saat anca zaten birazda çocuğun derdide beni yıpratiyor

yok daha neler böyle saçma sapan şeyler düşünmeyin de konuşmayın da.. evet yaşanılanlar çok ağır haklısınız ama şuan boşanmakla ilgili yapabilecek birşeyiniz yok.. yapabileceğiniz tek şey bulaşmamak.. muhatap olmamak, ondan bir şey beklememek

umarım geçici bir dönemdir, bebeğiniz var lütfen biraz boşvermeye çalışın, sürekli tartışır her yaşadığınızı da kafaya takarsanız iyice çıkmaza girersiniz..

bebeğin uykuları bu aylardan sonra düzene girecektir, siz sakin olursanız bebeğiniz de sakin olur.. bebekler emerken annenin kalp atışlarından annenin durumunu hissedebiliyorlar, o yüzden sakin olun, olanları düşünmeyin ve muhatap olmayın

Geçmez biliyorum hiç düzelmeyecek aslında onuda biliyorum ben sadece konuşacak hiç kimsem yok içimi dökecek anlatacak nasıl bir kaderdır bu bilmiyorum isyan da etmiyorum belkide bu adam benim cennet kapımdir buda benim sınavimdir diyorum allah büyük bu saatte kendi uyuyor işte ben böyle ayakta

Demek ki kendini değiştirebilecek kadar güçlü bir erkek değil. Zayıf bir karakteri var. Size ve çocuğuna karşı öfkesine yenik düşüyorsa tek sebebi karakterinin zayıf olmasıdır. İradesiz ve güçsüz bir erkek.
Siz böyle şeyler düşünmeyin. Yani çok üzücü bir kadını buna sevk edecek raddeye getirmek. Kendinizi ve çocuğunuzu koruyun.

Geçmez biliyorum hiç düzelmeyecek aslında onuda biliyorum ben sadece konuşacak hiç kimsem yok içimi dökecek anlatacak nasıl bir kaderdır bu bilmiyorum isyan da etmiyorum belkide bu adam benim cennet kapımdir buda benim sınavimdir diyorum allah büyük bu saatte kendi uyuyor işte ben böyle ayakta
Bunların hesabını vicdanı verecek. Yazık günah size de bebeğinize de... Böyle vicdansızlıkları gördükçe acıdan ben bile kıvranıyorum. Sizin durumunuzu hayal edemiyorum. Umarım düzelir her şey. Hayatta mutlu olursunuz. Çocuğunuzu da en güzel şekilde yetiştirirsiniz.

sıkma canını, orası belli olmaz, belki bir gün düzelir, sen onunla didişme, ondan birşey isteme, biraz da olsa değişecektir..
madem o gitmiyor doktora sen git.. psikologa git ve "bir manyakla nasıl yaşanır"ın yollarını öğren, içini dök ona, rahatla..
kendine dert etme, bebeğine bak ve ondan başka herşeyi unut.

Back
X