• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden ona mesaj attı

Tamam diyelim ki kadın rahatsız ediyodu eşinde tersledi iki senedir konuşmuyolar diyosun ama eşün öyle yazmış demek ki yazıyo hala kadın arada ve eşin yazmak istersen yazma nedir ya ama istersen de yazabilirsin gibi eşine dikkat et

bende eşimin face inde böyle bir msj görsem 'hayırdır konuşuyordunuz da mı şimdi yazma diyorsun' derdim.
o da bana senin ki gibi 'önlem ve uyarma' amaçlı yazdım deseydi bende 'niye bu kadar umursadın ki? oldu olacak diğer sevgililerine de aynı uyarıyı yap bari' der fırça atardım !

Tamam diyelim ki kadın rahatsız ediyodu eşinde tersledi iki senedir konuşmuyolar diyosun ama eşün öyle yazmış demek ki yazıyo hala kadın arada ve eşin yazmak istersen yazma nedir ya ama istersen de yazabilirsin gibi eşine dikkat et
Kibarligindan yazmak istersen yazma demis. sagolsun canimi yakti

bende eşimin face inde böyle bir msj görsem 'hayırdır konuşuyordunuz da mı şimdi yazma diyorsun' derdim.
o da bana senin ki gibi 'önlem ve uyarma' amaçlı yazdım deseydi bende 'niye bu kadar umursadın ki? oldu olacak diğer sevgililerine de aynı uyarıyı yap bari' der fırça atardım !
Aynısını bende dedim. bu sefer inanmiyor musun diyor

Muhakkak yazmıştır tecrübeyle sabit:işsiz: eski eski eski sevgilitomda evlendikten sonra bana yazmıştı, dedim oğlum sen ne ayaksın sonra tabii bana hakaret etmeye başladı en sonunda bu yazdıklarını karın biliyo mu şimdi ona atıyorım hepsini deyince ''bir daha bana yazma yazarsan cok kötü olur düş yakamdan'' dedi :D hıyar ağası yaa zeytinyağı gibi üste cıktı :D yazmıstır canım yazmıstır.

Muhakkak yazmıştır tecrübeyle sabit:işsiz: eski eski eski sevgilitomda evlendikten sonra bana yazmıştı, dedim oğlum sen ne ayaksın sonra tabii bana hakaret etmeye başladı en sonunda bu yazdıklarını karın biliyo mu şimdi ona atıyorım hepsini deyince ''bir daha bana yazma yazarsan cok kötü olur düş yakamdan'' dedi :KK70: hıyar ağası yaa zeytinyağı gibi üste cıktı :KK70: yazmıstır canım yazmıstır.
Ne yazdigini bilmeden rahat edemiyorum

Ona sor canım, pinpiriklenip evliliğini zora sokma, sor ona, kafan rahat olsun

Altında birsey var mutlaka. Eşiniz sizin okudugunuzda anlamayacaginiz ama o kızın gorunce anlayacagı bir mesaj vermis olabilir. 2 senedir gorusmedigi birine neden meaj yazmak istersen yazma diye mesaj atsin ki. Kız zaten yazmiyor yazmak istemiyor. Bence esiniz gorusmuyoruz gorusmedik desede kız arada bir mesaj atmis olabilir. Mantiklı gelen tek sey bu.

Kadının nosunu al kendi whatsappına eşinin fotosunu koy ve kadına mesaj at "eski hattımı artık eşim kullanıyor. Mesajım geldi mi gelmedi mi bilmiyorum artık mesaj atman doğru değil" de bakalım ne cevap verecek.

banada en mantıklısı bu geldi. korkulur valla zekanızdan :))

Back
X