- 25 Ekim 2012
- 517
- 126
- 323
Sıkmayın canınızı. İnşallah masumane bir şeydir.Benimde yatmadi zaten . tam olarak anlatmadikca aklima yatacaga da benzemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkmayın canınızı. İnşallah masumane bir şeydir.Benimde yatmadi zaten . tam olarak anlatmadikca aklima yatacaga da benzemiyor
İnşallah. teşekkür ederimSıkmayın canınızı. İnşallah masumane bir şeydir.
Kibarligindan yazmak istersen yazma demis. sagolsun canimi yaktiTamam diyelim ki kadın rahatsız ediyodu eşinde tersledi iki senedir konuşmuyolar diyosun ama eşün öyle yazmış demek ki yazıyo hala kadın arada ve eşin yazmak istersen yazma nedir ya ama istersen de yazabilirsin gibi eşine dikkat et
Aynısını bende dedim. bu sefer inanmiyor musun diyorbende eşimin face inde böyle bir msj görsem 'hayırdır konuşuyordunuz da mı şimdi yazma diyorsun' derdim.
o da bana senin ki gibi 'önlem ve uyarma' amaçlı yazdım deseydi bende 'niye bu kadar umursadın ki? oldu olacak diğer sevgililerine de aynı uyarıyı yap bari' der fırça atardım !
Başlarım öyle kibarlığa ezdirme canım kendinı takip et yapıyosa bisey tekmeyi basKibarligindan yazmak istersen yazma demis. sagolsun canimi yakti
Aynısını bende dedim. bu sefer inanmiyor musun diyor
Onu da dedim. hak da veriyorbenim aynı durum başıma gelse sen ne yapardın sen ne düşünürdün de.
o ona yeter.![]()
Onu da dedim. hak da veriyor
Teşekkür ederimkibar haliyle ne sakala geliyor ne bıyığa o zaman eşin.
eşini sen en iyi tanırsın sen düşünüp ölçüp tartacaksın canım.
Ne yazdigini bilmeden rahat edemiyorumMuhakkak yazmıştır tecrübeyle sabiteski eski eski sevgilitomda evlendikten sonra bana yazmıştı, dedim oğlum sen ne ayaksın sonra tabii bana hakaret etmeye başladı en sonunda bu yazdıklarını karın biliyo mu şimdi ona atıyorım hepsini deyince ''bir daha bana yazma yazarsan cok kötü olur düş yakamdan'' dedi
hıyar ağası yaa zeytinyağı gibi üste cıktı
yazmıstır canım yazmıstır.
böyle bir durumda eski sevgilisine sen ulasabilirsin. belki bi ihtimal kadın dayanısması yaparda ne dediğini anlatır. Onun dısında öğrenmen imkansız.Ne yazdigini bilmeden rahat edemiyorum
Kadının nosunu al kendi whatsappına eşinin fotosunu koy ve kadına mesaj at "eski hattımı artık eşim kullanıyor. Mesajım geldi mi gelmedi mi bilmiyorum artık mesaj atman doğru değil" de bakalım ne cevap verecek.