hamile iken ilişkide bulunmak zararlı değildir diye biliyorum, hatta tam tersi bebeğin korumasını artırıyor. bunu bir araştırın isterseniz, yok yere eşiniz de sizden uzak durmasın böylece...
kızlar ben bebeğimi çok istiyorum ama evliliğim kötüye gidiyor.az evvel geldi eşim niye somut bir bayanın resimleri değidiğim de hala sen anlayamazsın insan bazen somut arar sen erkek değilsin dedi.sinirlendi çekti gitti.böyle bir evlilikte çocuğun heba olucak ben babasına güvemeyeceğim sürekli şüpheleneceğim artık bebeğimi dünyaya getirmek istemiyorum çok acıyorum cocuğuma.5.5 aylık hamileyim aldırma ya da iğne benzeri düşürme yöntemi var mı?lütfen beni bilgilendirin.bu bir anlık öfke değil evladıma yazık.
kızlar ben bebeğimi çok istiyorum ama evliliğim kötüye gidiyor.az evvel geldi eşim niye somut bir bayanın resimleri değidiğim de hala sen anlayamazsın insan bazen somut arar sen erkek değilsin dedi.sinirlendi çekti gitti.böyle bir evlilikte çocuğun heba olucak ben babasına güvemeyeceğim sürekli şüpheleneceğim artık bebeğimi dünyaya getirmek istemiyorum çok acıyorum cocuğuma.5.5 aylık hamileyim aldırma ya da iğne benzeri düşürme yöntemi var mı?lütfen beni bilgilendirin.bu bir anlık öfke değil evladıma yazık.
biz bebeğimiz olsun anne olalım onu hissedelim öpelim koklayalım diye günlerce dua edelim saniyelerde bile hatim edelim siz gavura kızıp oruç bozuyormuşcasına hemen katil olun..
ne güzel dünya!!!!!
ve ne adaletsiz!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?