Kelimesi kelimesine katılıyorum. Eklemek istediğim şey ise;
İlk defa böyle bir konuda yorumları abartılı buldum. Boşan diyen bile var müsadenizle "yuh" diyorum. Evet yanlış,evet ayıp,basitçe,iğrenç en önemlisi anlaşılamaz. Ama İpek'in de dediği gibi erkek dünyası ve biz o dünyayı anlayamıyoruz. Elbette üzülüyorsun,seni çok iyi anlıyorum. Hele ikna olamamak,,hele o soru işaretleri... Tepkini göster bir daha bu kadar aptalca bahaneler ile,hayvani nefsine kurban gitmesin. Bebeğin gelecek,her şey güzel olacak.
Boşan yazan arkadaşlar da Allah yaşatmasın ama kendileri yaşarsa,boşanırlar..
Bu konuda katılmıyorum sana ben yine Allah ın erkekleri bu kadar ACİZ olarak yaratmadığına ve bir cinsellik dürtünün bütün erkeklerin bu denli sapık duruma düşürdüğüne ihmital bile vermeyim. Evet tabiki yapanlar VARDIR ama bunu bütün erkek milletine yüklemek son derecede tutarsız olur
Bugüne kadar hiçbir konuda boşan yazmadım yinede yazmam...yıkmak kolay yapmak zor..boşan diyenlere hep kızdığım için bu sefer hak vereceğimi belirttim:80: bu konu maalesef çok abartılı, film değil sadece sorun,sorun tanıdık kadınların profiline bakması..Benim başıma böyle bir olay gelse,eve her gelen misafiri düşünürdüm,acaba eşim bu kadının profilinide bakar mı diye...Onuda geçtim eşinin zerre kadar pişmanlığı yok? Bir hata ettim eşim hamile gönlünü yapayım demiyoki,arkadaşın anlattığına göre birde kendini haklı çıkarıyo
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için sizleri tanımasamda bunu anlatabilmek içini boşaltabilmek iyi geliyor insana.ama bu benim kolayca aşamayacağım birşey üstesinden gelemem.eşimden soğudum.sıradan netten biri değil ama faceden özel kız araması bir mini etekli poşa tahrik olması adice.hayvanlık bile az kalır.her yüzüne bakışımda aklıma geliyor.daha kötüsüde olabilir diyerek avutamıyorum kendimi.muhtemelen hiç affedemeyeceğim onu.allah yardımcım olsun ve allah kimsenin başına pişkin bir sapık vermesin.hepiniz sağolun arkadaşlar.
nası sapık değil ya pardon ama sapık olma kriterleri nedir sizce illa tacız veya tecavuz etmesimi yanı iş arkadaslarının hanımlarının bacaklarına bakması ustelik karşılsma olasılığı olduğu için bu kadınlara bakması mantığa bakarmısın adam tanımadığı bırıne ilgi göstermiyo görebileceği birine bakıyo kı fantazilerini ilerletsin diye bu davranısını nasıl değerlendiriyosunuz normalmı yada acık sözlu olmus helal diyip madalya mı takalımKendini boşuna üzüyorsun.Eşinin sapık filan olduğunu hiç sanmıyorum.
Şu site olayı seni bu kadar rahatsız ettiyse,söyle,üyeliğini kapatsın gitsin.
Böylece geçmişini araştırmaktan da kurtulursun.
Kim ne biliyor ki,eşi hangi profillere,hangi amaçla bakıyor ?
Sen eşinin hangi profillere baktığını araştırmışsın.
Bunun sebebini de ona 5 gün boyunca sormuşsun.
Eşin patlama noktasına mı gelmiş nedir,fazla açık davranmış.Hatası bu.
Adamların nereye gittiğine,kiminle görüştüğüne müdahale ediyoruz,bir yere kadar.
Ama düşüncelerine gem vuramıyoruz.Düşüncelerini okuyamıyoruz zaten.
İnternet icat oldu,mertlik bozuldu.İçdünyalar ortalığa döküldü galiba.
Mesela erkekler,plajdaki kadınlara neden bakar sence ?
Aman bikinisi yakışmış veya aferin hiç selüliti yok diye mi ?
Lütfen daha fazla abartıp kendini üzme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?