kesinlikle açık resim koymayın bu size ders olsun.bu siteyi bu niyetle kullanacağı kırk yıl düşünsem gelmezdi aklıma.insan güveniyor.ama aptal olan benim işte.beyfendi bana burada kapri bile giydirmiyor nette minili hatunlara tav oluyor.vay efendim somutmuş.mantıksız anlamsız salak salak konuşuyor bangır bangır bağırıyor sen erkek değilsin anlamazsın diyor.eğer bu kadar ucuz ise bu erkekler.lanet olsun hepsine.
Canım, her erkek zaman zaman eşi dışında birilerini hayal ederek mastürbasyon yapar.
Bunu sana KK bayanlarının "benim kocam asla yapmaz" hışmına uğramak pahasına yazıyorum.
Hayal ettiği kadın çoğunlukla en yakınındaki, ofisindeki iş arkadaşıdır. Bu yüzde 100 gerçek.
Kimi zaman bir komşusu, kimi zaman eşinin bir bayan arkadaşı veya akrabası olabilir.
Biz kadınlara tiksindirici ve sapıkça gelse de, işin gerçeği budur.
Mastürbasyon yaparken çoğunlukla, elde edebilme potansiyelleri olan, çok da ulaşılmaz olmayan kadınları düşünürler.
Önemli olan bir erkeğin bunu kadına yansıtmaması, en doğal hakkıymış gibi anlatıp kadını incitmemesi, kısacası yaptığının üstüne bir de tüy dikmemesidir.
Eşinin bu olayda en büyük hatası gelip bunları karısına, hem de hamile karısına anlatması olmuş. Anlaşılan hak vermeni falan da beklemiş. Ama olmaz, bu iş dillendirilmez, partnerine anlatılmaz.