• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim niye beni dinlemiyor?

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Eşim ne aksam yatmayı bilir ne de sabah kalkmayı. Evustundeyim bugun yine kalmadı sabah. akraba evliliği yaptım.kayinbaba gelip eşime işte iş yapamamişsin çalismamissin senden ne koca olur vicdansızın vs vs dedi yemeğe çağırdım ayriyeten gelmedi çay götürdüm bardağı 1 süre sonra söylenip bardağı kırdı.sonrasi kayinbaba kaynanami aramış böyle böyle o da eşimi arıyor işte bana söylenerek hakaretler ediyor tabi duydum eşim telin hopörlerini kıstı bana hep bu şekiller bu zaman kadar ne saygı ne birsey kaldı aramızda ikiside hiç bunları bir ayrıya koyalım vs demediler ikiside aynılar eşim annesini dinledi tabi direk işine koştu ben neyim peki burada anlamadim ben niye dinlenmiyorum

Ben sizin diğer konularınızı da biliyorum. Bu adam asla değişmeyecek . Neden kendinizi heder ediyorsunuz ?
Arkanızda durmayan bir eşiniz ve aileniz var bunu da biliyorum. Çocuğunuz da yok .
Gidin karakola sığınma evine gitmek istiyorum deyip yerleşin . Bir işe de girersiniz. Hayatınız böyle mi geçecek ?

Ben sizin diğer konularınızı da biliyorum. Bu adam asla değişmeyecek . Neden kendinizi heder ediyorsunuz ?
Arkanızda durmayan bir eşiniz ve aileniz var bunu da biliyorum. Çocuğunuz da yok .
Gidin karakola sığınma evine gitmek istiyorum deyip yerleşin . Bir işe de girersiniz. Hayatınız böyle mi geçecek ?
Kardeşim oraya gitmiş ne giyecek ne de istediğin saatte çıkmana izin veriyorlar

ya hanımefendi her gün konu açıyorsunuz kadın sığınma evi diyoruz kabul etmiyorsunuz yahu bizden ne istiyosunuz gelip eşinizle mi konuşalım? aylık çalışıp maaşımızı size mi verelim? nasıl bir çözüm bulabiliriz kurtarın kendinizi diyoruz yine yok. bu adamın kapasitesi bu. ya otur evinde adama he de, ya da git sığınma evine hayatı bir yerlerden tut.

Eşim ne aksam yatmayı bilir ne de sabah kalkmayı. Evustundeyim bugun yine kalmadı sabah. akraba evliliği yaptım.kayinbaba gelip eşime işte iş yapamamişsin çalismamissin senden ne koca olur vicdansızın vs vs dedi yemeğe çağırdım ayriyeten gelmedi çay götürdüm bardağı 1 süre sonra söylenip bardağı kırdı.sonrasi kayinbaba kaynanami aramış böyle böyle o da eşimi arıyor işte bana söylenerek hakaretler ediyor tabi duydum eşim telin hopörlerini kıstı bana hep bu şekiller bu zaman kadar ne saygı ne birsey kaldı aramızda ikiside hiç bunları bir ayrıya koyalım vs demediler ikiside aynılar eşim annesini dinledi tabi direk işine koştu ben neyim peki burada anlamadim ben niye dinlenmiyorum
Bir sürü konunuz var eşinizin sizi dinlememesi değil ki sorun. Sizi kimse var saymıyor
Acilen kendi yolunuza bakacak aksiyonlar alın
Size faydası varsa her gün konu açmaya devam edin ama çıkış yolu kapı eşiğini geçmekte burada değil 🤷‍♀️

Tamam durumunuz nerden bakilsa icacici degil, ama ne öneri verilsede kabul etmiyorsunuz. Esiniz beceriksizin teki. Buna sebep olan ailesi. Sanirim en cok anneside. Ama sizin beklentileriz de garip. Onlar tutup sizi ayri eve neden cikartsin? Biliyorlar ogullarinin zaten tek basina ev gecindiremeyecegini. Siz de calismiyorsunuz galiba. Yani para nerden gelecek. Sizin lafiniz dinlenmiyor cünkü kendi hayatinizda bir agirliginz yok. Önce babanin simdide kayinpeder/kayinvalidenin lafi ile hayatinizi yönetiyorsunuz. Bu durumda kimse sizi ciddiye almaz tabi

Kardeşim oraya gitmiş ne giyecek ne de istediğin saatte çıkmana izin veriyorlar

Peşinde manyak kocası olan biri istediği saatte kafasına göre çıktı diyelim kocası da takıldı peşine evdeki bütün kadınlar tehlikede olmaz mı? Giyecek derken anlamadım, çıplak gezmezsiniz merak etmeyin. Oraya son çare olarak gidiyor insanlar siz rahatınızı bozmayı göze alamıyorsunuz madem size göre değilmiş zaten, kocanızla iyi geçinmeye bakın o zaman

Eviniz ayri olsa kocanizin sizi dinleyecegini veya farkli biri olacagini çalışacagini mi saniyorsunuz? 🙄 Değişmez

Bi nokta virgül be bacım. "Bunları ayrıya koyalım demediler" derken ayrı evden mi bahsediyosun? Eşin çalışmıyomuş ne ayrı evi

Gençsiniz, hayatınızı yeniden kurabilirsiniz. Eşinizden ne köy olur ne kasaba. Hayatınızın dizginlerini elinize alın Kadın sığınma evi bir seçenek... Yatıcılı bakıcılık vs. gibi işlerin peşine de düşebilirsiniz. Hayat zor ama oturduğunuz yerden şikayet ederek bir çözüm bulamazsınız. Çalışmaktan başka çareniz yok. Eğitiminizi tamamlar sonra daha nitelikli işlerin peşinde koşturursunuz . Hiçbir şey için geç değil...Yeter ki azmedin...

Peşinde manyak kocası olan biri istediği saatte kafasına göre çıktı diyelim kocası da takıldı peşine evdeki bütün kadınlar tehlikede olmaz mı? Giyecek derken anlamadım, çıplak gezmezsiniz merak etmeyin. Oraya son çare olarak gidiyor insanlar siz rahatınızı bozmayı göze alamıyorsunuz madem size göre değilmiş zaten, kocanızla iyi geçinmeye bakın o zaman
Yalan söylüyor tutarsız konuşmaları aklınca burada vakit geçirip insanlarla dalga geçmek artık bu kanıya vardım

Anlamadım hiç bişey

Back
X