• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim niye beni dinlemiyor?

Eşim ne aksam yatmayı bilir ne de sabah kalkmayı. Evustundeyim bugun yine kalmadı sabah. akraba evliliği yaptım.kayinbaba gelip eşime işte iş yapamamişsin çalismamissin senden ne koca olur vicdansızın vs vs dedi yemeğe çağırdım ayriyeten gelmedi çay götürdüm bardağı 1 süre sonra söylenip bardağı kırdı.sonrasi kayinbaba kaynanami aramış böyle böyle o da eşimi arıyor işte bana söylenerek hakaretler ediyor tabi duydum eşim telin hopörlerini kıstı bana hep bu şekiller bu zaman kadar ne saygı ne birsey kaldı aramızda ikiside hiç bunları bir ayrıya koyalım vs demediler ikiside aynılar eşim annesini dinledi tabi direk işine koştu ben neyim peki burada anlamadim ben niye dinlenmiyorum
Noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenin, kendinizi doğru ifade etmeyi öğrenin.

Ben usandım senden..
Sırf spor olsun diye her gün konu aciyormussun gibime geliyor 🤷

Eşim ne aksam yatmayı bilir ne de sabah kalkmayı. Evustundeyim bugun yine kalmadı sabah. akraba evliliği yaptım.kayinbaba gelip eşime işte iş yapamamişsin çalismamissin senden ne koca olur vicdansızın vs vs dedi yemeğe çağırdım ayriyeten gelmedi çay götürdüm bardağı 1 süre sonra söylenip bardağı kırdı.sonrasi kayinbaba kaynanami aramış böyle böyle o da eşimi arıyor işte bana söylenerek hakaretler ediyor tabi duydum eşim telin hopörlerini kıstı bana hep bu şekiller bu zaman kadar ne saygı ne birsey kaldı aramızda ikiside hiç bunları bir ayrıya koyalım vs demediler ikiside aynılar eşim annesini dinledi tabi direk işine koştu ben neyim peki burada anlamadim ben niye dinlenmiyorum
Yaşlarınızı çok merak ediyorum kendi fikrim en fazla ikinizde 24 hadi 26sınızdır.aşağı da okuduklarıma göre laftan da anlamıyorsunuz tek sıkıntı kocanızda da değil sizde de algılama problemi var gidin kadın sığınmaya sizde habire konu açıp açıp durmayın. Ne bekliyorsun milletten oh yatsın işte mis gibi sende yat onunla hayat geçsin gitsin mi dememizi bekliyorsun? Avutalım mı seni? Amaç ne yani.

Back
X