eşim niye böyle yapıyor? Bıktım usandım:(

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
merhaba kzlar buara konu üstüne konu actım ben cunku bunalımlardayım 6aylık hamileyim bir yandan vajinismus problemini kafama takarken bir yandan baska seyler yasamaktan bıktım usandım

Eşim ailesine inanılmaz düşkündür her türlüü haksızlıgı yapsalar dahii görmezden gelir..banada cok düşkün bir kavga etsek üzüntüden mahvolur depresyona bile girer ama ailesiyle ben arasında kalınca bana çatar.. mesela kaynanam cimridir biraz bizimle bişeyi paylaşmak istemez fakat eşim ne alıosa onlarada vermemi ister hep bu haksızlıktan tartısıyoruz sonraa hamileyim eve misafir üstüne misafir getirir eşim cok sever misafiri bende aynı sekilde ama artık ayakta kalmaktan agrılardan sabahlara kadar uyuyamaz oluyorum. normal konusuyoruz anlıyor tamam diyor yine aynı başa dönüyor.. kaynanamla aramda büyük problem yok ama eşim böyle yaptıkca herkesten soguyorum. ne alsam annesinede almak istiyor ne ysem onunda yemesini istiyor bende tahammul edemiyorum artık kuma gibi sanki benimle yarıstırıyor napıyım kızlar ben

Seni çok iyi anlıyorum gülüm benimde eşimle buna benzer problemlerim var. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş sana söyleyebilecek bişeyim yok. Baba olmalarını beklemekten başka çaremiz yok sanırım:) Benim eşimin ailesiyle değilde eşimin mükemmeliyetçiliğiyle başım dertte.Eşimin ailesini yemeğe davet ederim. 20 kişiye yemek veririm tatlısından böreğine kadar eksik etmem. Meyve hazırlarım bide tek tek doğrayarak ikram ederim. Çayları ardından türk kahveleri hazır olur. Misafirler gittikten sonra eşimin yüzünü güldürdüm zannederken bi bakarım surat beş karış. Bi ara çaylara bakmayı unutmuşum başkası ikram etmişmiş 10 dakikalık mevzu yüzünden emekler çöpe. Geçen eltime yemeğe gittik inan bi beş dakika oturdum çorba içtim onun dışında herşeye koştum.Yemek dağıtımına yardım ettim sofrayı topladık, bulaşık makinası bozukmuş 25-30 kişinin tabağı, bardağı, kaşığı, tenceresi, tavası derken dağ gibi bulaşığı yıkadık. Çaylara koşturdum kahvelerini yaptım. Azıcık misafirlik ediyim oturayım demedim. Eve gelirken en büyük görümcem teşekkür etti hiç oturmadın eline sağlık dedi. Eşimse kola bardaklarını sofraya dağıtacağına çorba içiyordun dedi:) Yaa bana 5 dakikada içilen çorba bile fazla geliyor. Ahhh canım yarama dokundun dert fıçkırıcam şimdi...

CANIM UZMEK ISTEMEM AMA BENCE BU DURUM HIC GECMEYECEK:) bazıları cok duskun olabılıyo buna bence alısmalısn kabullen yanı yoksa sen sorrun yaratan taraf olursun gormezlıkten gel takma heerseyı kendıne sıkıntı yapma

Ya 1. dk ama siz neredeyse 7 aylık hamilesiniz ve eşiniz misafir üstüne misafir getiriyor,
siz de hizmet ediyorsunuz.

Bu adam hiç mi sizi düşünmüyor?

Kendisi de yardım ediyor mu bari?
Hiç sanmıyorum ama yine de sormuş olayım.
Çünkü yardım eden adam misafir agırlamanın ne oldugunu bilir,
7 aylık hamile eşinin iş yapmasına gönlü razı olmaz...

Bu durum geçici degil malesef.
Bence önlemini al, bebeginiz dogdugunda da aynı şeyi yaparsa evyah ki ne eyvah...

Bu erkekler ne kadar tuhaf anne ile eşin arasındaki farkı bile anlamıyorlar. Benim eşimde öyle aşırı düşkün değil ama bana yaptığı haksızlıklara pek ses çıkarmaz, tarafsız kalır. Gerçi ne yapsınlar o annesi, sen eşi arada kalıyorlar ama dengeyi kuramıyorlar.

canım yaa konusahibinden çok senin durumuna üzüldüm ben
ama sana bişey diyim sen bukadar kendini paralasand atakdir görmüyorsun o halde neden neyin savaşını veriyorsun...
madem ağzınla kuş tutsanda eşin bi kulp buluyor, o halde rahat davran ki öyle veya böyle takdir etmeyecek zaten...
bu arada sen kölemisin cariyemisin...nedne kendini kullandırıyorsun ki, sen misafirsin, bi çorba bile içmene laf edecek eşin, üstüne üstlük hizmette kusur etmediğin halde...ayıp günah valla eşine çok sinirlendim

Okurken aklıma geldi uyuyamadığınız zaman ciddi huzursuz davranın. Mesela kalkın ayaklarınızı tuzlu suya koyun. Başınıza bi yazma bağlayın ışıkları açık bırakın görmesini sağlayın. Acındırın bi nevi. Misafir ağırlamak elbette güzeldir ama tadında olunca güzeldir. çocuğunuzun geleceğini de düşünerek bu konuya şimdi el atın derim. yarın öbür gün doğumdan sonra da böyle yaparsa helak olursunuz. hamile tripleri atmaya başlasan çok iyi olur.

Aç bırakın bence kocanızı aklı başına gelsin, misafir kabul ettiğince baştan savma ikramlarla gönderin bi kere farkı görsün. Anlar belki, gerçekten bende çok üzüldüm kadını köle gibi kullanmaları çok sinir bozucu. hizmetin fazlasından nefret ederim, hele bir de o hizmeti eden bensem...

Ben eşimin ailesini çok seviyorum çoğu zaman kendim davet ediyorum. Bazen eşimin yiğenleriyle iddiaya giriyorum kaybedersem sizi akşam yemeğe davet edicem diyorum bile bilede kaybediyorum. Bütün sülale güle oynaya bana geliyor gocunmuyorum. Ama işte eşim... O da farkında bazen tatlı dille konuşuyorum kabul ediyor ben böyleyim idare et takılma sözlerime diyor ama işte iki gün sonra aynı şeyi tekrarlayınca canın sıkılıyor... Neyse hanımlar kunu sahibinin konusunu heder etmeyim ben hala eşimden ümitliyim ya o düzelecek ya da ben kusursuz full enerjili bir hatun olucam... bakcaz artık:)

konu sahibinden önce sen dikkatimi çektin neden bu kadar hırpalıyosun kendini yada paralıyosun diyelim hemde hamilesin yazık dgilmi sanada karnındaki yavruyada kimse kıymet bilmez kardeşim kocanda olsa bilmez ki afedersin senin kocan hiç bilmez laflarından belki ne odun oldugu senin gibi kadın bulmuş bunuyo yazdıklarına göre biraz rahat ol yapma bakalım ne olcak inan agzınla kuş tutsan yaranamazsın koca tarafına

arkadaşlar siz süperman falan değilsiniz..
kendimi iyi hissetmiyorum deyin, oturun, yapmayın...
aferine pilav yetmez...
işinize nasıl geliosa öyle davranın...

Son düzenleme:
Misafir icin olen kocadan bende de var. Onlara gore hava hos kopek gibi yorulan biziz. Ustelik 1,5 yasinda oglum var ve calisiyorum. Gecenlerde uzun suredir ilk defa tek basimiza ailecek kahvalti yapacaktik kardesimi cagirmaya kalkti , caydanligi kafaya yiyecekti son anda tlf kapadi.

Arkadaşlar 3 günlük dünyada kendinizi heder etmeyin, kıymet bilmeyen adamlara köle olsanız yine de yaranamazsınız. Üstelik hamile halinle o kadar iş yapacaksın, beyefendi iki yudum içtiğin çorbanın lafını yapacak, burnundan getirecek. O zaman evlenmeyip kendilerine eş değil, hizmetçi alacaklardı. İnsan bir kere Allah razı olsun der.Sen birkaç kere yapma bakalım, kızarsa da yaptığımda da beğenmiyordun, sen beni eleştirince artık içimden gelmiyor dersin. Aklı sıra eşinin hizmetleriyle caka satacak ailesine.

evet cnm bu halimle agırlamadıgım arkadası kalmadı söylenince napıyım gelicem diyorlar ne diiym diyor

sen anlatınca kendımı gördüm aynı cnm eşlerimizn huyu

bugun doktordaydım ben ilk 4 ay kusmaktan 6 7 kg verdm. bugun ögrendimki bebeğimin suyu azalmıss ve 1hafta geriden geliyormus yıkıldım resmen. 4ltre su iç diyor doktor umarım düzelir. ayakta kalmamalıymısımm kendime bakmalıymısım eşim halen misafirlerler alakası yok kendıne bakmıosn dio

Allah yardımcınız olsun ınsaallah saglıkla alırsınız kucagınıza.esınız de Off off off hala anlamamakta ınat ve ısrar edıyor ya.
arkadasım bakın durum da onemlıymıs Allah korusun bebege bısey olsa mısafırler daha mı degerlı ya.doktorunuzla konusun esınızın yanında dınlenmenız yorulmamanız gerektıgını soylesın doktorunuz.hala kabul etmıyor hızmet etmekten mısafır agırlamaktan yoruldugunu.

Üzüldüm canım bol bol sulu gıdalar tüketmeye çalış inşallah bu sıkıntıdan kısa sürede kurtulursun. Senin gerçekten dinlenmen gerek. İnan bende senin durumunda olsam eşimin tepkisi aynı olur. Hamileliğimin 3 ayında sabah akşam kustum eşim ''psikolojik'' dedi. Al birini vur ötekine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…