eşim niye böyle yapıyor? Bıktım usandım:(

dogumdan sonra dahada bırannecı oluo bu erkekler butun ılgını bebege verıyorsun oda sarıo baska seyelre.. ıns duzelırdıycem amazannetmıyorum ..logusayken sızı uzmelerınee ızın vermeyın

Allah dağına göre kar veriyomuş çok doğru
bi kere ben eşimin tüm akrabalarını torun tombalak çağıramam ara ara çekirdek aileler şeklinde gelsinler o nedir öyle, velev ki çağırdım çayı başkası koydu diye bana surat asacak bide bak hele sen erkeğe, çok çirkinleşirim cadılaşırım ve de huzur vermem

Gerçekten sabırlı insanlarsınız. Şu anlattığınızın çeyreğini yapacak ve def etmeyeceğim öyle adamı ben evden? Kendinize en başta siz değer vermezseniz hiç kimse vermez, bunu böyle bilmekte fayda var. Bu ne yahu evlilik mi kölelik mi?

erkek milleti ince düşünmez kiymet de bilmezler canim gerekirse sert çik cadi ol biraz öyle eve sürekli misafir çağirmasini engel ol dört dörtlük hizmet beklesin dursun sen bildiğin gibi yap kendini kasma biz kadinlari hizmetçi gibi görüyorlar sanirim:23:benim kocamda yeni evliyken beni eleştirirdi benim karim cin gibi olsun şöyle olsun böyle olsun istiyorum derdi ama dedi durdu sonra sustu kendini ezdirme canim.annesi konusuna gelince belki zamanla bu huyu törpülenebilir çocuklar olunca sorumluluklar ve masraflar artinca öyle eve size ne aliyorsa annesine alamaz zor canim sen biraz sabret çok da bu durumu gözünde büyütme eşinle zitlaşma zamana birak:31:

Esin ailesine duskun biri anladigim kadariyla. Boylesi erkekler ne ailesinden vaz gecer ne de esinden arada kalan da hep o zavalli esleri olur. Bir cocuk degil on cocugunuz da olsa maalesef esinin ailesine duskunlugunu degistirmeyecektir.
Hepsi ayni degil ama genel olarak bizim turk erkekleriyle evlenirken aileleriyle de evleniyor olmamiz kacinilmaz bir gercek. Evlendikten sonra yeni (ortak) bir hayata basladiklarini kavrayabilecek kulturde yetistirilmiyorlar cunku. Oglum evlensende bize bak mantigi beyinlerine taa kucuk yaslarda kazinmaya basliyor. Evlendiriliyorlar esleri el kizi yada dis kapinin mandali yada hizmetci vs olarak gosteriliyor en basindan.
Aslinda eslerimize kizmamak lazim. Hatanin en buyugu onlari yetistiren evlendikten sonra bile iplerini birakmayan annelerde!

Allah yardımcınız olsun ınsaallah saglıkla alırsınız kucagınıza.esınız de Off off off hala anlamamakta ınat ve ısrar edıyor ya.
arkadasım bakın durum da onemlıymıs Allah korusun bebege bısey olsa mısafırler daha mı degerlı ya.doktorunuzla konusun esınızın yanında dınlenmenız yorulmamanız gerektıgını soylesın doktorunuz.hala kabul etmıyor hızmet etmekten mısafır agırlamaktan yoruldugunu.

etmiyor valla cnm elinden gelse biri gelicem dese hiç çekinmez yine gelin der:(

Allah dağına göre kar veriyomuş çok doğru
bi kere ben eşimin tüm akrabalarını torun tombalak çağıramam ara ara çekirdek aileler şeklinde gelsinler o nedir öyle, velev ki çağırdım çayı başkası koydu diye bana surat asacak bide bak hele sen erkeğe, çok çirkinleşirim cadılaşırım ve de huzur vermem

ahh ahh neler denedim 3 gun konusmadımdaa oda inat etti konusmadı. erkeğin inatcısı bambaşka kötü bişey:(

Bak ne dicem sana, elbette işin çok zor. Ama ben gebe kalamıyorum hamile olmak için nelerden vazgeçerdim, o yüzden hamile olduğun için sağlıklı bi bbeğin olucağı için Allah'a şükür et, sonrada kocana akıl fikir vermesi için dua et.
Ne güzel hamilesin Maşallahhhh, keyfini çıkar. Senin yerinde olmayı isterdim !!!

Seni çok iyi anlıyorum gülüm benimde eşimle buna benzer problemlerim var. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş sana söyleyebilecek bişeyim yok. Baba olmalarını beklemekten başka çaremiz yok sanırım:) Benim eşimin ailesiyle değilde eşimin mükemmeliyetçiliğiyle başım dertte.Eşimin ailesini yemeğe davet ederim. 20 kişiye yemek veririm tatlısından böreğine kadar eksik etmem. Meyve hazırlarım bide tek tek doğrayarak ikram ederim. Çayları ardından türk kahveleri hazır olur. Misafirler gittikten sonra eşimin yüzünü güldürdüm zannederken bi bakarım surat beş karış. Bi ara çaylara bakmayı unutmuşum başkası ikram etmişmiş 10 dakikalık mevzu yüzünden emekler çöpe. Geçen eltime yemeğe gittik inan bi beş dakika oturdum çorba içtim onun dışında herşeye koştum.Yemek dağıtımına yardım ettim sofrayı topladık, bulaşık makinası bozukmuş 25-30 kişinin tabağı, bardağı, kaşığı, tenceresi, tavası derken dağ gibi bulaşığı yıkadık. Çaylara koşturdum kahvelerini yaptım. Azıcık misafirlik ediyim oturayım demedim. Eve gelirken en büyük görümcem teşekkür etti hiç oturmadın eline sağlık dedi. Eşimse kola bardaklarını sofraya dağıtacağına çorba içiyordun dedi:) Yaa bana 5 dakikada içilen çorba bile fazla geliyor. Ahhh canım yarama dokundun dert fıçkırıcam şimdi...

off hiç sabır işi değil bnde olsam delirrim yaa hç yapmam daha iyiii

merhaba kzlar:( buara konu üstüne konu actım ben cunku bunalımlardayım:( 6aylık hamileyim bir yandan vajinismus problemini kafama takarken bir yandan baska seyler yasamaktan bıktım usandım:(

Eşim ailesine inanılmaz düşkündür her türlüü haksızlıgı yapsalar dahii görmezden gelir..banada cok düşkün bir kavga etsek üzüntüden mahvolur depresyona bile girer ama ailesiyle ben arasında kalınca bana çatar..:( mesela kaynanam cimridir biraz bizimle bişeyi paylaşmak istemez fakat eşim ne alıosa onlarada vermemi ister hep bu haksızlıktan tartısıyoruz sonraa hamileyim eve misafir üstüne misafir getirir eşim cok sever misafiri bende aynı sekilde ama artık ayakta kalmaktan agrılardan sabahlara kadar uyuyamaz oluyorum. normal konusuyoruz anlıyor tamam diyor yine aynı başa dönüyor.. kaynanamla aramda büyük problem yok ama eşim böyle yaptıkca herkesten soguyorum. ne alsam annesinede almak istiyor ne ysem onunda yemesini istiyor bende tahammul edemiyorum artık kuma gibi sanki benimle yarıstırıyor napıyım kızlar ben

bnm eşimde aynen boyleydı ama ben zar zor bu tutumu değiştrdi ama değişmesı ıcın kaynananın ona nası dwrandıgı ço0k önemlı bnm kaynanam bze bıse almazdı ama bız dewamlı alırdık bnm kaynanamda kyın babamda memur 2 kısı yasylar we agzı acılsa kadının parası yok bnm salakta olmadıgına ınanırdı her haltlarnı bız alırdık yetmezdı bıde hanfendı hr hafta snu sehr dısına gzmeye gtmek ısterdı bemkııde hmn gdelım derdı gderdık we asla kadının cbnden bzm ıcın kurus para ckmazdı şimdi bizim braz elımız daraldı we kaynanamın kurus yardımı olmadı bnm aılem yardm ettı bıde bn kaynanamda 3 blezk buldum esımede gsterdm paraları olduguna ınandı su saatten snrada kurus cıkmaz dıyo ıns değişmez bnce sende esnın elnı bı sekılde daralt ew al araba alı sıkıssın kndınıze zor yetsn kalan para bak o zamn nası dgşıyo

Bak ne dicem sana, elbette işin çok zor. Ama ben gebe kalamıyorum hamile olmak için nelerden vazgeçerdim, o yüzden hamile olduğun için sağlıklı bi bbeğin olucağı için Allah'a şükür et, sonrada kocana akıl fikir vermesi için dua et.
Ne güzel hamilesin Maşallahhhh, keyfini çıkar. Senin yerinde olmayı isterdim !!!

Rabbim inşallah sanada yaşatır cnm bu duyguyu. gercekten guzel fakat ben vajininsmus yuzunden cok kötü travmalar atlattım. mesela benmde gönlüm hep ilişkisini rahat yasayanlara kayıyor. herkesin derdi sorunu farklı farklı işte:(

bnm eşimde aynen boyleydı ama ben zar zor bu tutumu değiştrdi ama değişmesı ıcın kaynananın ona nası dwrandıgı ço0k önemlı bnm kaynanam bze bıse almazdı ama bız dewamlı alırdık bnm kaynanamda kyın babamda memur 2 kısı yasylar we agzı acılsa kadının parası yok bnm salakta olmadıgına ınanırdı her haltlarnı bız alırdık yetmezdı bıde hanfendı hr hafta snu sehr dısına gzmeye gtmek ısterdı bemkııde hmn gdelım derdı gderdık we asla kadının cbnden bzm ıcın kurus para ckmazdı şimdi bizim braz elımız daraldı we kaynanamın kurus yardımı olmadı bnm aılem yardm ettı bıde bn kaynanamda 3 blezk buldum esımede gsterdm paraları olduguna ınandı su saatten snrada kurus cıkmaz dıyo ıns değişmez bnce sende esnın elnı bı sekılde daralt ew al araba alı sıkıssın kndınıze zor yetsn kalan para bak o zamn nası dgşıyo

inan cnm bazen sıkısıyor ama hiç değişmiyor huyu. borc bile alır yine değişmez o. umarım babalık degiştirir onu:(

Back
X