Esim normalmi...Ben mi abartiyorum.

Üfff. Demagoji yapmayın.
Ne demek istediğim açık. İnsana insan olduğu için saygı duymak gerektiği konusunu tartışmam bile.

İnsana insan olduğu için saygı duyulmaz demedim herhalde.

Emek verene, üretene daha çok saygı duyarım. Bu da normaldir. Yoksa emeğin bir kıymeti kalmaz. Sizin için emek kelimesinin önemi yok sanırım.

Emek kelimesinin sözlük anlamını bilmediğinizi varsayıyorum. Hahaha.

Zaten emeğin sözlük anlamını bildiğim için bir ev hanımı ve aynı zamanda annenin evde verdiği emeği görmezden gelen sizin yazdıklarınıza takıldım. Hem çalışıp hem de bir ev sorumluluğu üstlenen biri olarak yaptığınız kıyaslamayı çok sığ buldum.

Zaten gördüğüm kadarıyla yanlış söylemlerinizin vardığı noktadan duyduğunuz utançla yılışık davranmaya başlamışsınız bile :))) iyi geceler.

Zaten emeğin sözlük anlamını bildiğim için bir ev hanımı ve aynı zamanda annenin evde verdiği emeği görmezden gelen sizin yazdıklarınıza takıldım. Hem çalışıp hem de bir ev sorumluluğu üstlenen biri olarak yaptığınız kıyaslamayı çok sığ buldum.

Zaten gördüğüm kadarıyla yanlış söylemlerinizin vardığı noktadan duyduğunuz utançla yılışık davranmaya başlamışsınız bile :))) iyi geceler.
Yılışık size benzer. Çok sıkıcı ve bunaltıcısınız. Benimle ısrarla yapışkan bir şekilde diyaloga giren sizsiniz. Yapışkansınız.

Sanırım işe yaramaz hissediyorsunuz kendinizi. Bu yüzden iş konusunda komplekslisiniz. Şey yapın, sizi saldırgan yapan her ne ise düzeltin. Böyle birine saldırarak geçmez o kompleks. İyi geceler :)))

Slm kk nin guzel hatunlari sizce abartiyormuyum.

Bir işe basladim ve is arkadaslarim unv mezunu ben ise lise ve ayni isi yapiyor ayni sartlarda aybi ucretle calisiyoruz.

Esimin buna yorumu onlarla ayni standartlarda calisiosan ooo daha ne istiyon duzeni bozma lz ins yonetim.

Bir ikincisi artik sana hanim diyecegim.
Eskiden su bardagi yerine koy desem sinir krizi gciren adam simdi hayat musterek sana yardim edeyim.deyip.
Surekli yardim edicek bisi varmi diye soruyo.

Icten ice kiriliyorum haklimiyim abartiyormuyum.
Bu arada esim unv mezunu ve guzel saygin isi var

Karisik yazmis olabilirim bir yandan bebegimi uyutmaya calisiyorum tsk herkese
Derdin yoktabdert arıyorsun heralde calismadigin zamanda yardim etmez tabi çalışıyosun bebegin var zorlanma doye adam yardim ediyo iste ne guzel

Verdiğiniz örnek kadar saçma fütursuzca bir örnek daha görmedim. Çocuğunuzu kreşe gönderirken bütün diplomalara hangi üniversiteden kaç ortalamayla çıkmış hepsini inceleyin. Sizin çocuğunuzu lise mezunu bi ÖĞRETMEN eğitmesin. Olur mu? Rica ediyorum böyle yapın.

zaten bakıcam, doktora gittiğimizde duvarda diploması asılı durur değil mi? canımızı işin ilmini bilmeyen sağlık meslek lisesi mezununa teslim etmeyiz, çocuğumuz olunca neden bunu yapmayalım en değerlilerimiz onlar değil mi. zaten öyle yapıcam, yapmayanda sorun ararım. kaç ortalamayla çıktığı beni ilgilendirmez, okul öncesi "öğretmenliği" mezunu olsun da çocuk psikolojisini anlayabileceği dersler aldığını ve onlardan geçtiğini bileyim yeter.

siz kreşlere sadece oyun yeri diye bakıyosanız o başka tabi, ben çocuğumun müfredat dahilinde eğitilmesini, yanında bir eğitmen olmasını isterim, sadece çocuk bakım sertifikasına sahip ya da sadece çocuk gelişimi lise veya önlisans bitirmiş birisi öğretmenlik yapmasın isterim.
diploma herşey değildir ama diplomasız bir çalışan asla benim için seçenek dahilinde olmaz.

Bu arada düzelteyim lise mezunu ÖĞRETMEN olmaz. ÖĞRETMEN kpss yle okul öncesi anasınıfı öğretmenliği seçme şansı bulunan kişiye denir. ÖĞRETMENliğinin gerçekten hak olduğunu iddia etmesi için devletimizin kişiyi ÖĞRETMEN OLUR statüsünde görmesi lazımdır. ÖĞRETMENLİK meslek lisesinden çıkıp üniversite sınavını kazanıp en az 4 yıl okuyup sonra o DİPLOMA yı almakla olur. DİPLOMASIZ öğretmen olmaz. Ancak araştırmayan veliler o kişideki ÖĞRETMEN vasfına inanırlar. Bilinçli bir veli çocuğunun ÖĞRETMENİNİN eğitimini sorgular.

Bebegim hasta uzun uzun yazamadim.
Birsey bulsamda ignesem diye mi bekliyorsunuz.
Bnde biliyorumlise bitirio dr ogrtmn vs olunamiyacagini kisa kesmek icin ogrermn dedim.
Kalabalik bir sinif ta bulunan ogretmenimize yardim ediyorum yardmci ogretmn yedek ogr abla artik siz ne diye uygun gorurseniz.
Ama imkanlar sartlar ayni

lafım size değildi üzdüysem özür dilerim, sadece bu durumu sorguladım. yardımcı ablalık falan yapabileceğiniz işler tabi. kurumların ve velilerin bu kadar umarsız davranmasınaydı sadece.
Bence eşinize kızmayın durumun tadını çıkarın bırakın daha çok saygı duysun.

Slm kk nin guzel hatunlari sizce abartiyormuyum.

Bir işe basladim ve is arkadaslarim unv mezunu ben ise lise ve ayni isi yapiyor ayni sartlarda aybi ucretle calisiyoruz.

Esimin buna yorumu onlarla ayni standartlarda calisiosan ooo daha ne istiyon duzeni bozma lz ins yonetim.

Bir ikincisi artik sana hanim diyecegim.
Eskiden su bardagi yerine koy desem sinir krizi gciren adam simdi hayat musterek sana yardim edeyim.deyip.
Surekli yardim edicek bisi varmi diye soruyo.

Icten ice kiriliyorum haklimiyim abartiyormuyum.
Bu arada esim unv mezunu ve guzel saygin isi var

Karisik yazmis olabilirim bir yandan bebegimi uyutmaya calisiyorum tsk herkese

Başlığa cevaben, eşiniz normal, siz abartıyorsunuz.

Sizden daha eğitimlilerle aynı işi yapıp, aynı maaşı almanız iyi olmuş, şanslısınız. Bu dediğinde ne var?

Ayrıca çalıştığınız için ev işlerini paylaşmaya çalışması normal. Ya ne olacaktı? Adil olan bu. Çalıştığınız halde aynı tas aynı hamam devam etse asıl o zaman anormal olurdu.

“Benden daha eğitimlilerle aynı maaşı alıyorum” dediğinizde “eee, ne var bunda, gayet normal” dese, “beni hiç takdir etmiyor” diye konu açardınız. Çalışmaya başlayınca ev işlerini yapmamaya devam etse, “hem işte, hem evde çalışıyorum, bu hak mı, adalet mi” derdiniz.

Tembellik yapan bir insana mı daha çok saygı duyarsınız, üniversitede hoca olan, şık giyimli, üretken bir bilim insanına mı.

Evde oturan biri tembel değildir, çamaşır bulaşık demeyin, çalışan kadınlar çalışıp bir de üstüne bu ev işlerini kotarıyor

Ama çok şekilci yaklaşıyorsunuz olaya. Üniversitede prof olup paçoz giyinen, üstüne başına baksan bu ne tip diyebileceğimiz hocalar var. Onlara saygı duyacak mıyız duymayacak mıyız sizin kriterlerinize göre? Ev hanımı olup çok şık giyinenler var. Onlar şıklıktan kurtarıyor mu durumu? Üretkenlik diyorsunuzda üniversitelerimiz bile bitik halde kim ne üretiyor? Herkes ekmek parasının peşinde angarya işlerle uğraşıyor.

Back
X