Eşim olmadan yazlığa gitmeli miyim, fikirlerinizi bekliyorum lütfen

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
96
Diğer
merhaba herkese..bilenleriniz vardır.kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorum malesef.ama ayrı yememiz falan.gecen hafta tartıstık ve konusmuyorum kayınvalıdem ve gorumcemle.yanlız su da var gercekten ben kolay kolay kırılmam.kuslukten nefret ederım.ama bu sefer gercekten donecegımı sanmıyorum.neyse..kayınvalıdemın bı huyu var benımle ne olursa olsun ogluyla oyle ıyı kı anlatamam.aman oglum canım oglum kahvaltı yaptınmı oglum yapmadıysan gel burda yap oglum...benım esımde sever ılgıyı.bı defa demedı anne heralde evde benım esım var,onunla yapıyoruz kahvaltıyı...e boyle oluncada ogluda boyle yapınca esıme bı ılgı bı ılgı...ıkı dakıka evde olmasam hemen esım evdeyse yanına gelır.yada bızım kı gıder.ama bızımkının gıtmesı de annesının tavrından yani...benımle kus ama ogluyle bıse yok.esımde ennesıyle bıse yok.tabii ana ogul sonucta bıse dıyemem.sımdı benım kafama takılan baska bıse.bu durumdayken onu bırakıp gıdebılırmıyım.annemler bırkac gunlugune yazlıga gıdecekler.ben de artık bı nefes almak gıtmek ıstıyorum kızımda cok ıstıyor ama esmı annesıyle yanlız bırakmak ıstemıyorum.bıde bı huyu var bızımkının.ıse gıderken ben yoksam evın anahtarını asagı bırakır hep.nefret ederım bu huyundan.nıye benım ozelımın anahtarı asagıda kalıyo.gıdersem boyle olacak .bıde kayınvalıdem hıc ayrılmayacak oglunun yanından.ve ben geldıgımde sankı yıllardır burda yokumda o hep ogluyla yasamıs havasına gırecek.gelince bu havayıda yasamak ıstemıyorum.sımdı ben karar veremıyorum.fıkırlerınıze ıhtıyacım ver.umursamayıp gıdeyımmı yoksa onu yanlız bırakmayımmı burda.tesekkurler sımdıden.

Kayınvalidenizin eşinizi yalnız bırakmayacak düşüncenizle kısa soluklu bir tatilden uzak duracak değilsiniz sanırım.

Eğer uzaklaşmaya,nefes almaya ihtiyacınız varsa gidin derim ben.Kayınvalidenizi önemsemediğinizi gösterir bu davranışınız diye düşünüyorum.

Siz varken de çok yakın davranıyormuş siz yokken de öyle davranması muhtemel.Bunu biliyorsunuz az çok.

Hiç değilse biraz ondan uzak durmuş,oğluna karşı ilgi alakasını görmemiş olursunuz.Bu sayede uzaklaşarak kafanızı da dağıtmış olursunuz.

bence sen oraya zaten bu olaylardan bunaldığın için gidiyorsun ve bana öyle geliyorki oraya gitsen bile aklın evinde kalıcak. böyle bi tatil sana yarar mı bilmem
bana kalırsa öncelikle şu anne-oğul ilişkisine bi çözüm bulman lazım
yapabileceğin bişey yok taşınmadığınız müddetçe
o yüzden onları bu şekilde kabullenmeye bak derim ben

ben olsam giderim
aslada arayıp sormam kocamı
senin için değişen bişey olmayacakkı
gözünün önündeykende aynısını yapıyorlar sen gidincede devam edecekler
en iyisi bikaç gün görme olanları
döndüğündede hiç umursama
gelir gelmez evin anahtarını iste
artık burdayım sizde durmasının bi alemi yok de

tatile gidersen kafanı toplarsın biraz
zaten kaynanan sen varken de yokken de oğluna aşırı ilgi gösteriyormuş.yani arada pek fark olmadığına göre gitmen birşeyi değiştirmeyecek
yerinde olsam gider biraz stres atarım

tatil yapma firsatiniz varsa gidin derim.. ama bence esinizlede konusmalisiniz bu durumu..
yada kayinvalidenize uslublu ama sert bir sekilde soyleyin ac ve acikta kalmadigini esinizin..

eşin seni çağırana kadar gelme donunuda anası yıkasın sende ana kuzusu ol

Bence de gidin, zaten devamlı görüyorlarmış,
siz gitseniz de, gitmeseniz de değişecek birşey yok.
Anahtarı vermesini istemiyorsanız da gidince, söyleyin eşinize vermesin.

Tatile gitmemen zaten bisey degistirmiycek git tabi niye gitmiyceksin havan degisir

Esinle aranida iyi tut kadindaki politikaya baksana senle kötü olsada ogluna melek gibi sende esine bisey yansitma,git tatilini yap nasilsa ana-ogul hepberaber olcaklar sen yokken zirt pirt ara esini sevgini söyle bos birakma

onlarin kozunu onlara karsi oynayin... siz donunce nispet yapin, oh uzaklastim burdan da kafam yerine geldi. bir rahatladim ki sormayin diye... donunce esiniz napti ne yedi ne icti sormayin bile. 'nasilsa annesi bakmistir ogluna' seklinde umursamayin. Esiniz nereye kadar karisinin yerini anasiyla doldurabilir ki??? siz umursadikca kiymete biniyor, ve kiskanc kisi durumuna dusuyorsunuz. onlari yoksayin, degeriniz artsin. eminim esiniz iki kadinin birden onu paylasamamasindan asiri gurur duyuyordur. en azindan bir tanesinin cantada keklik olmadigini ona hatirlatin derim...

tatile git kafanı dağıt ii gelir,anasıda oğluna sen yokken bence okadarda düşmez,malum nisbet yapıp çatlatacak biri olmayınca işine gelmez,sana yarar bence bu tatil,gelincede şöyle gezdim böle rahatladım oh annem beni el üstünde tuttu bi dediğimi iki etmedi fln de...

Bence gitme, zaten gitsen de aklın evinde kalacak. Hava değişimi, kendi ailenin yanında olmak, tatil bunlar çok iyi gelirdi ama sen tadını çıkaramazsın ki şimdi, sürekli için içini yiyecek.

Kayınvaliden konusunda da bence artık onunla muhatap olma, doğrudan eşinle konuş, rest çek, anahtarı asla verme bir kere, hiç hoş bir şey değil. Kesinlikle kabul etme. Eşine de çok rahatsız olduğunu, böyle giderse seni kaybedeceğini hissettir.

Taşınma şansınız varsa da yavaş yavaş eşini bu konuda yönlendir.

Git tabi ailenin yanına..evde beklesende aynıymış madem, gitte gözün görmesin..
değişiklik iyi gelir..peki eşinde seninle birlikte gelse daha iyi olmaz mı?kaynana da fesatından çatlamış olur belki..

nedir şu kayınvalidelerden çektiğimiz

benim kaynanada aynısı...oğlum pışpış...!

ben olsam gitmem.

neden mi?

kürtaj oldum 2 gün annemlerde kaldım...!

kaynanam eşimi bir doldurmuş ki bana ve aileme karşı anlatamam!

ailemde eşİme benden daha çok değer verir.

bie daha eşimsiz bir yerde kalmak mı ya da eşim kaynanamlara çıktığında onu yalnız bırakmak mı???*

eşimi 1 dk yalnız görmesin hemen bana karşı doldurur...!

GİTME!

ben olsan giderim,sen gitmesende gitsende nasıl olsa aynı durumlar yaşanacak,oğlunu pışpışlayıp duracak.Hiç olmazsa sen o ortamdan biraz uzaklaşıp,kızınla güzel vakit geçirirsin.Yanına kar kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…