eşin seni çağırana kadar gelme donunuda anası yıkasın sende ana kuzusu ol
merhaba herkese..bilenleriniz vardır.kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorum malesef.ama ayrı yememiz falan.gecen hafta tartıstık ve konusmuyorum kayınvalıdem ve gorumcemle.yanlız su da var gercekten ben kolay kolay kırılmam.kuslukten nefret ederım.ama bu sefer gercekten donecegımı sanmıyorum.neyse..kayınvalıdemın bı huyu var benımle ne olursa olsun ogluyla oyle ıyı kı anlatamam.aman oglum canım oglum kahvaltı yaptınmı oglum yapmadıysan gel burda yap oglum...benım esımde sever ılgıyı.bı defa demedı anne heralde evde benım esım var,onunla yapıyoruz kahvaltıyı...e boyle oluncada ogluda boyle yapınca esıme bı ılgı bı ılgı...ıkı dakıka evde olmasam hemen esım evdeyse yanına gelır.yada bızım kı gıder.ama bızımkının gıtmesı de annesının tavrından yani...benımle kus ama ogluyle bıse yok.esımde ennesıyle bıse yok.tabii ana ogul sonucta bıse dıyemem.sımdı benım kafama takılan baska bıse.bu durumdayken onu bırakıp gıdebılırmıyım.annemler bırkac gunlugune yazlıga gıdecekler.ben de artık bı nefes almak gıtmek ıstıyorum kızımda cok ıstıyor ama esmı annesıyle yanlız bırakmak ıstemıyorum.bıde bı huyu var bızımkının.ıse gıderken ben yoksam evın anahtarını asagı bırakır hep.nefret ederım bu huyundan.nıye benım ozelımın anahtarı asagıda kalıyo.gıdersem boyle olacak .bıde kayınvalıdem hıc ayrılmayacak oglunun yanından.ve ben geldıgımde sankı yıllardır burda yokumda o hep ogluyla yasamıs havasına gırecek.gelince bu havayıda yasamak ıstemıyorum.sımdı ben karar veremıyorum.fıkırlerınıze ıhtıyacım ver.umursamayıp gıdeyımmı yoksa onu yanlız bırakmayımmı burda.tesekkurler sımdıden.
eşinle beraber gitme gibi bir durum yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?