Esim, ona bakmadigimi düşünüyor

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.691
6.664
358
35
Merhaba hanımlar.
Sorun şu, eşim ona bakmadigimi düşünüyormuş. Hatta kadınlar kulübüne sor herkes kocasına bakıyor sen bakmiyorsun diyor.
Bakmamaktan kastı onun kıyafetlerini hazırlamiyormusum. Ütülü dolabinda temiz temiz duruyor herşeyi ama ben ona bugün bunu giy demiyormusum :)) mesela bana diyor ki yarın toplantim var, e iyi Allah kolaylık versin diyorum ama ona hangi takımını giyeceğini hazırlamiyormusum, araziye cikiyorsa ona göre şunu giy demiyormusum.
Bir de giydiğini ortaya çıkarır temizi kirlisi karışır bazen koklaya koklaya! Ayir edip makinaya ya da dolaba kaldırıyorum. Bazen de o temizdi onu giyecektim niye makinada diyor. Sen bana bakmiyorsuna getiriyor.
Sizler kocalariniza nasıl bakiyorsunuz? Ben nerden bilebilirim ne giyeceğini? İki tane kotum var onları giyiyorum diyor ben o iki kötü hangisi onu da bilmiyorum. Suç mu simdi bu?

Aslında buna sebep birazda o oldu. İlk evlendigimizde hediye olarak kıyafet aldığımda olurdu hiç birini beğenmezdi. Hatta bir kere markali pantalon tişört aldım beğenmedi gidip bir poşet dolusu çorapla değiştirdi. E ben de sen bilirsin diyip bıraktım. Şimdi suçlu oldum.

Cevaplarınızı eşime de okutacağım. Sizlerde ki durumlar nasıl?

Kocanıza okutun lütfen. O size nasıl bakıyormuş? Bakalım siz ondan memnun musunuz?
Herkes kendine bakmakla yükümlü. Elbette birbirimizin hayatını kolaylaştırırız ama bu bir görev değildir.
Ben bazen ütülerim bazen ütülemem kendisi ütüler. Ne giyeceğini de kendi seçer. Bir tek nerede olduğunu bana sorar.
Temizi kirliyi karıştırırdı eskiden. O konuda da eğittim. Artık kirli sepetine atıyor. Çamaşır da yıkar, asar, katlar, ütüler... Sadece şunları at makinaya falan diye yönlendiriyorum. Aksi takdirde karıştırıyor. Onu da öğrenecek ablalarıı 😉
Ben biraz yemeğine falan aşırı özen gösteriyordum. Şeker hastası çünkü. Ama şimdi diyette belli bir saatten sonra yiyemediği için işte hallediyor. Ona da gerek kalmadı. Canım istediğinde mutfağa giriyorum. Yemek yapayım işe götür diyorum. Çok yoğunsun, bir de taşıması sıkıntı ben hallederim diyor.
Kocana selamlar.... ✌️

Kocam bakıma muhtaç çocuk olmadığı için onun şahsi eşyalarına karışmam. Yıkanan kıyafetlerini kendi alır katlar ne giyeceğine kendisi karar verir. Ütüyü bir hafta 10 günde bir canım istediği zaman yapıyorum. Eşinize tavsiye şahsi işlerini yapmayı öğrensin. Bir çok sorumluluğumuz varken eşimin ne giydiği nasıl giyindigiyle ilgilenmem.

Ben de esime bakmiyor muşum demek ki.🙄
İşe giderken ne giyecegini benden daha iyi bilir, ütüsünü de kendisi yapar.
Bazen gezmeye giderken ne giyeyim diye sorar o zaman dolaptan birseyler ayarlar veririm giyinir. 5 bucuk yildir boyleyiz hiç dert edinmedi esim.

Ha ek olarak kirlisini de filan da ortaliga saçmaz kirli sepetine koyar ne yikanacaksa.

Esinizin istegi bana sacma geldi sanki okul cocugu kiyafet secip utuleyip koyacaksin giysin diye.

Ben eşime giyim konusunda yardımcı oluyorum özellikle toplantısı varsa çünkü kendisi hangi renk hangisiyle gider hangi pantolon hangi gömlekle vs kendisi pek anlamıyor

Bana sorunca fikir veriyorum. Bazen bu bunla olmamış sunla giy filan da diyorum ama genel olarak takip etmiyorum. Bana da mantıklı gelmiyor ama o butun kadınların eşlerine bu konuda yardımcı olduğunu düşünüyorum hatta o kadar emjn ki buraya yazmamı istiyor :)

çok utandım okuyunca, benim ki ütüsünü de kendi yapar genelde :110: eşinizin beklentisi eski nesildeki kadınlarda sanırım. benim annem de ütüler hangi gün ne giyeceğini hazırlardı,babam onu giymek istemese bile zorla kendi seçtiğini giydirirdi :) ben de bi kaç kere hediye kıyafet aldım o yine kendi tarzında takılmak isteyince bıraktım kendi haline.

Merhaba hanımlar.
Sorun şu, eşim ona bakmadigimi düşünüyormuş. Hatta kadınlar kulübüne sor herkes kocasına bakıyor sen bakmiyorsun diyor.
Bakmamaktan kastı onun kıyafetlerini hazırlamiyormusum. Ütülü dolabinda temiz temiz duruyor herşeyi ama ben ona bugün bunu giy demiyormusum :)) mesela bana diyor ki yarın toplantim var, e iyi Allah kolaylık versin diyorum ama ona hangi takımını giyeceğini hazırlamiyormusum, araziye cikiyorsa ona göre şunu giy demiyormusum.
Bir de giydiğini ortaya çıkarır temizi kirlisi karışır bazen koklaya koklaya! Ayir edip makinaya ya da dolaba kaldırıyorum. Bazen de o temizdi onu giyecektim niye makinada diyor. Sen bana bakmiyorsuna getiriyor.
Sizler kocalariniza nasıl bakiyorsunuz? Ben nerden bilebilirim ne giyeceğini? İki tane kotum var onları giyiyorum diyor ben o iki kötü hangisi onu da bilmiyorum. Suç mu simdi bu?

Aslında buna sebep birazda o oldu. İlk evlendigimizde hediye olarak kıyafet aldığımda olurdu hiç birini beğenmezdi. Hatta bir kere markali pantalon tişört aldım beğenmedi gidip bir poşet dolusu çorapla değiştirdi. E ben de sen bilirsin diyip bıraktım. Şimdi suçlu oldum.

Cevaplarınızı eşime de okutacağım. Sizlerde ki durumlar nasıl?
Valla benim eşim işten gelince çorapları direk kirli sepetne atar( top yapmadan), kirlisini de sepete kendisi atar. Giyeceklerine de kendisi karar verir. Bazen kararsız kaldığında yardımcı olurum. Arada çamaşırları da o serer. Sofrayı beraber kurup kaldırırız.

Bilmem garipsemedim.
Eşiniz onunla ilgilenmenizi istiyor olabilir sizin ona fikir vermenizi istiyor olabilir. Abartılmadığı sürece tabiki.. tadında olması şartıyla..

Ben de eşim de çalışıyoruz. Akşamdan kendi kıyafetlerimi hazırlarken eşime de yarın snn için bunları düşündüm olur mu diye sorarım. Bekarken de babamı giyindirirdim :KK200: hoşuma gidiyor mesela benim.. eşim gömlek seçimi yaptığında kravat bölümünü açıp fikir vermek o gömleğin altına pantolon ayarlamak vs .. Ütü işlerini de bugün ben yapıyorsam,1 gün sonra giyilecekleri hadi hayatım sen ütele derim; ütüler. Kirlilerini takip etmem ama. Kendisi kirli neyi varsa sepete atar,zaten 1 gün giydiği gömleği diğer gün asla giyinmez sağolsun:işsiz::p

Esiniz size bakiyor mu? Koklaya koklaya kirlilerinizi ayiriyor mu? Bugun bu elbiseyi giy hayatim diyor mu? Demiyorsa kendisi de beklemeyecek.
Ben esimin kirlisini temizini hic takip etmem. Koklayip temizi kirliyi ayirmak nedir gercekten buna sok oldum. Ne giyecegini de takip etmem. Sadece fikir isterse veririm, bazen ben de esime sorarim cunku zevkine guvenirim. Bir de koku takintili oldugum icin parfum alirken benim fikrimi alir cunku bazi kokular beni cok rahatsiz ediyor.

Esim kendi gömleklerini kendi ütüler, ne giyeceğine de yetişkin olarak kendi karar verir. Kıyafetleri kirlenince kirliye atar makinada atar yıkar asar katlar. Herkes kendi kıyafetlerinden sorumludur. Bebegimizin kıyafetlerinden de ortak sorumluyuz.

eşim sadece giyinip olmuş mu der onun harici hiç karışmam
ayrıca iş paylaşımımıza göre çamaşır tamamen eşimde tüm çamaşırları makinaya atar, asar, toplar
eşiniz büyüyememiş henüz :kahve:

Hakkını yiyemem, çamaşır da sere ütü de yapar hatta geçen yıl yogundum ütüler hep ondaydi. Yemek hiç sorun etmez kendisi yapmayı sever yapar. Niye yemek yok demez şükür. Ama kıyafetini seçmem lazimmis onun için :))

Back
X