Eşim onlyfansçı aratmış şoka girdim

İnanır mısın tek sosyal medyam instagram onada girmeyi unutuyorum cumaları laf sokmalı story atmak dışında ldhdlsbdlshd
Instagram benim her şeyim hepi topu iki sosyal medyam var zaten. Biri instagram, digeri aktif kullanmadigim Facebookum.
Redditi sosyal medya saymadim bir anda. Duzgun kullaninca eglenceli bir mecra.

Banka hesap hareketlerine bakabiliyorsanız arada bir bakarsınız öyle sitelere abonelik yapacak mı diye
Uygulama olmadan gizli sekmeden giriliyor mu öyle sitelere ben gizli uygulama falan var mı bakıyorum arada telefonuna çok detaylı bakmıyorum ama şu an bir şey yok banka hesapları da temiz ben yine gözlem halindeyim tekrarlanırsa bu sefer ciddi şeyler düşüneceğim

Biri yapay zeka fotoları ile oradan hesap açmış onun youtube videosunu izlemiştim. Mesaj sistemi varmış orada aboneler çeşitli taleplerde bulunuyorlarmış fotoğraf video vesaire. Gizli fantezilerini yerine getirsinler diye abone olanlar var. Aslında dediğin gibi sanal esc luk oluyor bu da

Evet bence de para verecek kadar aciz ve salak olması beni çok üzer dayı ruhu mu var içinde pez derim. Çevresi görmesine izin veriyorsa zaten hem hasta hem ağır kaşmer
Benim bir eski arkadaşım da sohbet ederek para kazanıyordu saatlik ama içeriğini bilemiyorum artık jdjdjdjjd ondan soğudum o yüzden.

Yani baktığına göre demek ki ilgileniyor o yüzden gizli bakmaya devam edecektir. Gizli sekmeden hesap açıp girebilir evet

Bütün erkekler böyle değil mi ya, hiç de bakmam eşim internette ne aratmış, kimi merak etmiş stalklamış, kiminle ne muhabbet etmiş.

Hoşlanmayacağım şeye bakmam.

Bütün erkekler böyle değil mi ya, hiç de bakmam eşim internette ne aratmış, kimi merak etmiş stalklamış, kiminle ne muhabbet etmiş.

Hoşlanmayacağım şeye bakmam.
Ben sakin kalamıyorum illa bakıcam yok rahat batıyor bakıp birşeyler görüp hayatı kendime zindan etmem lazım

Ben sakin kalamıyorum illa bakıcam yok rahat batıyor bakıp birşeyler görüp hayatı kendime zindan etmem lazım
Kendinizi huzursuz edersiniz böyle.

Siz hiç mi hoş olmayan bir şey merak edip bakmıyorsunuz, özellikle sansasyonel şeylerde merak edip bakıyorum ben.

Kendinizi huzursuz edersiniz böyle.

Siz hiç mi hoş olmayan bir şey merak edip bakmıyorsunuz, özellikle sansasyonel şeylerde merak edip bakıyorum ben.
Bakıyorum ama kocam bakamaz. Ben bakar geçerim ama erkekler öyle değil tahrik olur aklından başka şeyler geçer vs. Fıtratları biz gibi değil

Ya şu eşinin telefonunda onlyfans gören hesap nereye kayboldu merak ettim nolmuş

Her haltı söyle inan bana bundan sonra göremiceksin çünkü gizli yapıcak.

Ya şu eşinin telefonunda onlyfans gören hesap nereye kayboldu merak ettim nolmuş
Kız benden mi bahsediyorsun gördüm ben memelekete geleceğim gün bakmış şimdi yanımda değil soracaktım ama annemlerdeyim dönünce eve soracağım birkez aratmış başka yok geçmişte

Kız benden mi bahsediyorsun gördüm ben memelekete geleceğim gün bakmış şimdi yanımda değil soracaktım ama annemlerdeyim dönünce eve soracağım birkez aratmış başka yok geçmişte
Evet senden bahsediyorum.. umarım merakından bakmıştır hesabı falan yoktur kız bu erkekler ne böyle ya

Hayatimdaki adamin of abonesi oldugunu ogrensem elin kizina baktigi icin degil de bu kadar bayagi oldugu icin soğurum herhalde.
Ben hayatıma alacağım kişi ya beni aldatırsa, ya gay olursa diye düşünüyorum bazen djdkdkfkfgh paranoya listeme of üyesi olup olmadığı da eklendi şimdi çok şükür.

Gvtsın yani anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…