• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim onu unutmadı mı?

ism222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
87
25
3
36
Gecenlerde burada konu acmistim. esim evlendikten sonra eski sevgilisine bana yazmak istersen yazma demis. Esimin unutamadigindan suphe ederken, kadin bi sevgili bulmus. esimin de taniyor olabilecegi biriyle. esime bunu soyledim tepkisini merak ettim. tanidik kimmis o diye sormaya basladi. heyecanlandi sanki ifadesi degisti bana mi oyle geldi bilmiyorum

Essegin aklina karpuz kabugu...cok ilgincsiniz insan esiyle esinin eski sevgilisinin yeni sevgilisini konusur mu.ondan haber ucuran luzumsuz arkadas gibi.sonra da unutmadi mi.unutturmuyorsunuz ki

Essegin aklina karpuz kabugu...cok ilgincsiniz insan esiyle esinin eski sevgilisinin yeni sevgilisini konusur mu.ondan haber ucuran luzumsuz arkadas gibi.sonra da unutmadi mi.unutturmuyorsunuz ki
Unutmussa bi onemi olmaz onun icin. benim hatirlatmamla da hatirlamaz. gercekten unuttuysa

Unutmussa bi onemi olmaz onun icin. benim hatirlatmamla da hatirlamaz. gercekten unuttuysa

O isler oyle olmuyor.benden size tavsiye bunu normallestirmeyin.aranizda eski sevgiliyi konusmayi normallestirirseniz onun yasak olmadigi beynine islenir.kendinizden pay bicin eskiden hayatinzda yer eden birini unuttunuz baskasini sevip evlendiniz ama sayginiz devam ediyor.ama esinizle o kisiyi konusup duruyorsunuz.akliniza tekrar girmeye hatiralar canlanmaya baslar.ne gerek var? Kendinize de zarar veriyorsunuz.insan taktikca daha cok gozunde buyutuyor o kisiyi hayatinizi zehir ediyorsunuz kiskanclik yipratir.caniniza yazik;)

O isler oyle olmuyor.benden size tavsiye bunu normallestirmeyin.aranizda eski sevgiliyi konusmayi normallestirirseniz onun yasak olmadigi beynine islenir.kendinizden pay bicin eskiden hayatinzda yer eden birini unuttunuz baskasini sevip evlendiniz ama sayginiz devam ediyor.ama esinizle o kisiyi konusup duruyorsunuz.akliniza tekrar girmeye hatiralar canlanmaya baslar.ne gerek var? Kendinize de zarar veriyorsunuz.insan taktikca daha cok gozunde buyutuyor o kisiyi hayatinizi zehir ediyorsunuz kiskanclik yipratir.caniniza yazik:KK66:
Evlendikten sonra onunla muhatap olup mesaj yazmayacakti. ben rahatsiz oldum olacagim kadar. 2 sene konusmamislar ama mesaj yazma deme ihtiyaci duyuyor. ya isin asli oyle degil beni keklemedigi ne malum

Belki kadının ısrarından yorulup yazma demiştir. Bir şekilde kendini korumaya çalışıyordur.

Back
X