Eşim Öpmeyi Sevmiyor

Hergün bende 20-30 saniye boyunca öpüşemem kimse kusura bakmasın.Çok da sevmem öpüşmeyi zaten.Eşinize hak verdim.Sonradan değişmesi tuhaf sadece.

Ay bende hiç sevmem oldum olası tiksinirim :) Eşimde çok kızıyor ama napıyım bikere öp çek daha ne yapışıyorsun diyorum :) Miğdem kaldırmıyor vallahi. Ben yemek yerken bile kaç kaşık değiştiriyorum. Su bardağında bile her yudumda çeviririm aynı yerden içemem :))

Evde çocuk olunca uzunnn uzunn öpüşmek hayal oluyor :) hemen bir tenha bulsak bir bakıyoruz ya arkamızdalar, ya aramızdalar saolsunlar, ufak tefek öpücükler daha tatlı bence, uzun uzadıya olunca onun sonu başka yerlerde biter bence çokta uzatmamak lazım:anneadayı::anneadayı::emir_bebek::KK48::KK48:

Benim eşim de sevmiyor öpüşmeyi yapacak bir şey yok. Sadece ilşki öncesi ya da bitiminde öyle bi 5 sn falan son/ilk öpücük yapıyoruz. İlk zaman üzüldüm ama şuan o kadar takmıyorum.

Biz hep fransız öpücüğü kullandığımız için bizi ilgilendirmeyen konu:)
Ya arkadaş adam istemedikten hoşlanmadıktan sonra bunu yapmanın ne anlamı var ki yani sahte mi davransın daha mı iyi olur.
Belki ağızın en fazla bakteri üreten en mikrop yuvası yerimiz olduğunu bildiğindendir kimbilir,belki huyu öyledir,insanları olduğu gibi sevmeyi öğrenin ama tabi onlardanda bunu bekleyin.

Kızlar ağzım kokmuyoooor

İlk günden kendimi geri cekmek işe yaradı bugun 3 kere kendisi öptü içten ve duygusaldı tabi minnacıktı ama mutlu oldum taktik işe yarıyor, ben cok bunaltmısım adamı

Biz hep fransız öpücüğü kullandığımız için bizi ilgilendirmeyen konu:)
Ya arkadaş adam istemedikten hoşlanmadıktan sonra bunu yapmanın ne anlamı var ki yani sahte mi davransın daha mı iyi olur.
Belki ağızın en fazla bakteri üreten en mikrop yuvası yerimiz olduğunu bildiğindendir kimbilir,belki huyu öyledir,insanları olduğu gibi sevmeyi öğrenin ama tabi onlardanda bunu bekleyin.
Fransız kiss hastasıyım ah ahhh hey gidi eski günler😁😂

Merhaba bayanlar
Eşimle aramızda bir problem var. Sizlere danısmak istiyorum..
Beş yıllık evliyiz. Eşim yaklasık son 5-6 aydır falan öpüşmeyi sevmediğini soyluyor. Ondan once gayet iyiydik nişanlılık dahil..
Ben bıktırmısım onu. O yuzden sogudugunu soyluyor. Fazla film dizi izlemişim, boyle diyor..
Benim için cok onemli hassas bir konu. Defalarca konustum en son dün bu konuda tartıstık, artık cok Üzülüyorum.
Benim istediğim günde en azından ne bileyim 20-30 saniye süreli bir öpücük birazcık uzun sürsün yani.
Gün içinde öper ama yanaktan öper gibi, bende onu sevmiyorum..
İçimden geldiğinde ben öperim diyor, yaklastıgımda itiyor..

Hanımlar bir akıl verin, ne yapmalım ki eskisi gibi olsun.bugun hiç yaklasmadım mesela ama kendisi öptü ben karsılık vermedim.
Dünden dolayı moralim bozuk ya ondan..

Eşlerinizle hergün uzun süreli opusuyormusunuz siz? Ben abartıyor muyum sizce
Eşim haklı mı?
Tavsiyeleriniz ne olur
Lütfen dalga gecmeden yazarsanız cok mutlu olurum

Not:Ruj demeyin eşim nefret eder.

Sevdiceginizle bol öpüşmeli günler dilerim😂😢
Cinsel anlamda sizde onun sürekli istediği birseyi yapmayın ve nedenini belirtin

Aman herkesin de yatakta bitiyor. Ellese yatakta bitiyor, öpse yatakta bitiyor. Ne pis libidonuz varmış ya. Bizim yatak lanetli mi acaba. Yatakta bitmiyor bizim hiç. Keçi boynuzu kemiricem canıma tak etti ahsjsjjs.
Herkesinki yatakta bitiyorda bu kocam sevismiyor konularini kim aciyor acaba.. bu kk da cok celiskili bir platform

Merhaba bayanlar
Eşimle aramızda bir problem var. Sizlere danısmak istiyorum..
Beş yıllık evliyiz. Eşim yaklasık son 5-6 aydır falan öpüşmeyi sevmediğini soyluyor. Ondan once gayet iyiydik nişanlılık dahil..
Ben bıktırmısım onu. O yuzden sogudugunu soyluyor. Fazla film dizi izlemişim, boyle diyor..
Benim için cok onemli hassas bir konu. Defalarca konustum en son dün bu konuda tartıstık, artık cok Üzülüyorum.
Benim istediğim günde en azından ne bileyim 20-30 saniye süreli bir öpücük birazcık uzun sürsün yani.
Gün içinde öper ama yanaktan öper gibi, bende onu sevmiyorum..
İçimden geldiğinde ben öperim diyor, yaklastıgımda itiyor..

Hanımlar bir akıl verin, ne yapmalım ki eskisi gibi olsun.bugun hiç yaklasmadım mesela ama kendisi öptü ben karsılık vermedim.
Dünden dolayı moralim bozuk ya ondan..

Eşlerinizle hergün uzun süreli opusuyormusunuz siz? Ben abartıyor muyum sizce
Eşim haklı mı?
Tavsiyeleriniz ne olur
Lütfen dalga gecmeden yazarsanız cok mutlu olurum

Not:Ruj demeyin eşim nefret eder.

Sevdiceginizle bol öpüşmeli günler dilerim😂😢
Ben de hiç sevmem öpüşmeyi normal yanı

Ay ne çok bıkan varmış, ben hiç bıkmıyorum Covid falan dinlemiyorum bazen. 🙈 Evliliğimizin yılı dolmadığı için mi acaba, zamanla ben de bıkacağım belki.

Biz de eşimle eskiden uzun uzun kavga ederdik, şimdi 20, 30 saniye sürüyor. Kimin ne söyleyeceğini bile ezberledik artık.
Ya o çıkıyor ortamdan ya da ben.
Evlilik bu değıl miydi 🤔

Back
X