- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun yazım şekline kahkaha attım:)uzun süreli öpüşemiyorum çünkü
burnumdan hiç nefes alamam ağzımda kapanırsa ölürüm mazallahhhh
hayal edince bile nefesim tıkandı ,![]()
Fransız kiss hastasıyım ah ahhh hey gidi eski günlerBiz hep fransız öpücüğü kullandığımız için bizi ilgilendirmeyen konu:)
Ya arkadaş adam istemedikten hoşlanmadıktan sonra bunu yapmanın ne anlamı var ki yani sahte mi davransın daha mı iyi olur.
Belki ağızın en fazla bakteri üreten en mikrop yuvası yerimiz olduğunu bildiğindendir kimbilir,belki huyu öyledir,insanları olduğu gibi sevmeyi öğrenin ama tabi onlardanda bunu bekleyin.
Cinsel anlamda sizde onun sürekli istediği birseyi yapmayın ve nedenini belirtinMerhaba bayanlar
Eşimle aramızda bir problem var. Sizlere danısmak istiyorum..
Beş yıllık evliyiz. Eşim yaklasık son 5-6 aydır falan öpüşmeyi sevmediğini soyluyor. Ondan once gayet iyiydik nişanlılık dahil..
Ben bıktırmısım onu. O yuzden sogudugunu soyluyor. Fazla film dizi izlemişim, boyle diyor..
Benim için cok onemli hassas bir konu. Defalarca konustum en son dün bu konuda tartıstık, artık cok Üzülüyorum.
Benim istediğim günde en azından ne bileyim 20-30 saniye süreli bir öpücük birazcık uzun sürsün yani.
Gün içinde öper ama yanaktan öper gibi, bende onu sevmiyorum..
İçimden geldiğinde ben öperim diyor, yaklastıgımda itiyor..
Hanımlar bir akıl verin, ne yapmalım ki eskisi gibi olsun.bugun hiç yaklasmadım mesela ama kendisi öptü ben karsılık vermedim.
Dünden dolayı moralim bozuk ya ondan..
Eşlerinizle hergün uzun süreli opusuyormusunuz siz? Ben abartıyor muyum sizce
Eşim haklı mı?
Tavsiyeleriniz ne olur
Lütfen dalga gecmeden yazarsanız cok mutlu olurum
Not:Ruj demeyin eşim nefret eder.
Sevdiceginizle bol öpüşmeli günler dilerim![]()
Öpüşme seks öncesinde "direkt mevzuya girmeyelim ayıp olur" düşüncesi ile yapılan şey değil miydi ya? Ben yanlış mı biliyorum.
Herkesinki yatakta bitiyorda bu kocam sevismiyor konularini kim aciyor acaba.. bu kk da cok celiskili bir platformAman herkesin de yatakta bitiyor. Ellese yatakta bitiyor, öpse yatakta bitiyor. Ne pis libidonuz varmış ya. Bizim yatak lanetli mi acaba. Yatakta bitmiyor bizim hiç. Keçi boynuzu kemiricem canıma tak etti ahsjsjjs.
Ben de hiç sevmem öpüşmeyi normal yanıMerhaba bayanlar
Eşimle aramızda bir problem var. Sizlere danısmak istiyorum..
Beş yıllık evliyiz. Eşim yaklasık son 5-6 aydır falan öpüşmeyi sevmediğini soyluyor. Ondan once gayet iyiydik nişanlılık dahil..
Ben bıktırmısım onu. O yuzden sogudugunu soyluyor. Fazla film dizi izlemişim, boyle diyor..
Benim için cok onemli hassas bir konu. Defalarca konustum en son dün bu konuda tartıstık, artık cok Üzülüyorum.
Benim istediğim günde en azından ne bileyim 20-30 saniye süreli bir öpücük birazcık uzun sürsün yani.
Gün içinde öper ama yanaktan öper gibi, bende onu sevmiyorum..
İçimden geldiğinde ben öperim diyor, yaklastıgımda itiyor..
Hanımlar bir akıl verin, ne yapmalım ki eskisi gibi olsun.bugun hiç yaklasmadım mesela ama kendisi öptü ben karsılık vermedim.
Dünden dolayı moralim bozuk ya ondan..
Eşlerinizle hergün uzun süreli opusuyormusunuz siz? Ben abartıyor muyum sizce
Eşim haklı mı?
Tavsiyeleriniz ne olur
Lütfen dalga gecmeden yazarsanız cok mutlu olurum
Not:Ruj demeyin eşim nefret eder.
Sevdiceginizle bol öpüşmeli günler dilerim![]()
Çok tatlısınızÖpüşme seks öncesinde "direkt mevzuya girmeyelim ayıp olur" düşüncesi ile yapılan şey değil miydi ya? Ben yanlış mı biliyorum.
Sevgiliyken zevkliydi ama 10 yıllık evlilikten sonra öpüşme cazip gelmiyorAy ne çok bıkan varmış, ben hiç bıkmıyorum Covid falan dinlemiyorum bazen.Evliliğimizin yılı dolmadığı için mi acaba, zamanla ben de bıkacağım belki.
Sevgiliyken zevkliydi ama 10 yıllık evlilikten sonra öpüşme cazip gelmiyoraksiyon kısmı daha iyi
![]()