• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim p.... izliyor

sakin ol canimsin ya abartilacak bise yokki buna. sen yetmedigin icin izlemiyor onu. bazen esimle ben bile izliyorum. hatta esim yokken aklima gelip izledigim bile oldu. sorun etme bunu kendine eger esin senle ilgileniyorsa. ha yok benle ilgilenmiyor diyosan anlarimm

Innallahe meas sabirin..

bizim karşı komşumuzda karı koca izliyor bi ara perde açık kalmıştı gördüm tv de tam karşıda :1: siz kısıtladıkça o daha fazla merak eder daha çok baglanır gizli gizli izler mutlaka, yasak şey tatlıdır misali , sizde izleyin beraber zamanla sıkılır bırakır zaten :ssz:

Anlayisli olmak gerek. Her erkek izliyor.Internet grcmisine bakmaya niye ihtiyac duydunuz ki. Cocuk degil bunlar adam yahu. Birakin biraz yaramazlik yapsin ne var bunda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kendisi dini açıdan sorun etmiyorsa başka bir sorun yok bence çünkü yetememeyle alakalı değil erkekler izliyor sadece bunun başka bir şeyle alakası yok.Hatta bazı kızlar da izliyormuş kk dan anladığım kadarıyla..Bağımlılığa dönüşmesin de yoksa dediğim gibi günahından gocunmuyorsa yapacak bir şey yok...

Sorun edilecek bir konu değil..
Bırakın ne yapıyorsa yapsın, izliyor mu izlemiyor mu ona kalmış..
Konuşursanız benden size tavsiye eşinize gidip ''bir daha izleme lütfen '' diye bir uyarıda bulunmayın..
Kendiniz teşvik etmiş olursunuz.. =)

kadını erkeği yok bunun. ben de izlerim. yetip yetmemeyle de alakası yok. size olan sevgisiyle de alakası yok.
ordaki kadınları izlemiyorlar emin olun, onların izledikleri şey "seks olgusu" biz sanıyoruz ki doğrudan başka bir kadının orasına burasına bakıyor bizi aldatıyor sanıyoruz ama değil, onlar kadını izlemiyor, seks olayını izliyor.
benim eşim de izlediğinde çok büyük olaylar koparmıştım. halbuki ben de izlerim ama onun izlemesini hazmedemedim. ama sakin sakin karşılıklı oturup konuşunca anlaşabiliyoruz, anlayabiliyoruz birbirimizi. şu an izlese sorun etmem öyle.

şuan çok kötü ruh hali içerisindeyim. 5 günlüğüne anneme gitmiştim, az önce bilgisayarın geçmişine bakayım dedim, bakmaz olaydım..
üstelik bana ben izlemem ne anlıyor bu erkekler bilmem diyordu, güvenim tamamen sarsıldı :50:
bana yalan söylediğine mi yanayım, ona yetemediğime mi..
bu benim için sineye çekilecek bi durum da değil, ne yapmalıyım :25:

Dun aksam cok sevdigim bir arkadasim bizegeldi.balkonda cay keyfi yaptik.ogluda 12 yasinda.benim oglum 11yasinda.ama arkadsm.cocugu gercekten cok terbiyeli.aile de oyle..benim oglum kadinlarin cinsel org adini bir ay once ogrendii..bana sorduanne bu ne demek diee...ve benim oglum bilgsayarda oynamak bile istemio.sadece sokakta oyniyimmm...bazen kizarim acik bilgisayarda oyna dieee...o da baskalari cocuguna kizar nette oynama die..ben sevmiom ne yapim der...
Neyse iki bilgsayar var.oglum yeni aldigimiz oyunu yukluoo.oda tabletteee...annesi gittii..o bi oyun oynucam die sonra gelirim dedi..bende onlar oyun oynuo die tableti istedim.anaaa ustteki sekmeler acik kalmisss...ayy cnmm...gormez olaydimmmm..bir tanede degil birkac siteye girmiss...pisss seyler yazmiss..bi gorrrr..ben hemen seslendimm..tablete kim bakti die..kizim ve oglum...onun ismini verdii...hi dedimm.o da hemen merdivenlerden indi ben gidim dediii..ayyyyy.daha ben ondan tiksiniommm....aksamdan beri soktayim.o resimlere nasil bakti.annesi yasindaki kadinlar..ayyyyyyyy bööö.

canım niye bu kadar problem ediyorsun ki bırak izlesin sende otur izle onunla belli ki seninle bu konuları konuşmaya utanıyor yetememekle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum erkeklerin hepsi aynıdır izlerler yani abartılacak bir durum yok bence :ssz:

Aç sende izle :)

Bence büyütülecek birşey değil neden bu kadar takıyosunuz anlamadım. Siz yokken balka kadınlara gitse daha mı iyi? Açmış bakmış adam kndi kendini tatmin etmiş. Ne var yani bunda?

Sizin tutumunuzu az çok bildiğinden veya sezdiğinden dolayıda tartışmaktansa yalan söylemeyi tercih etmiştir. Bence hiçte büyütülecek birşey değil.:20:

bence büyütülecek bir mesele değil canım bu.sakın ona yetemediğini düşünme. belki sen yoksun diye o şekilde moda girmek istemiştir.yada cinsel hayatınızı bi gözden geçir monotonlaştıysa değişiklikler yaparsanız belki faydası olur.

Bilgisayara şifre koyun eşiniz giremesin.
Bi daha izlerse evi terk edeceğinizi söyleyin. :ssz:

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim bana vakit ayırıp yazdığınız için.
eşime ben kendim söylerdim gel izleyelim diye ve istemezdi, hiç zevk verici bişey değil diyordu.
benim daha çok takıldığım nokta burası zaten, tamam kıskanma da kıskanıyorum ama işin içine eğer yalan girerse renk değişir.
bilgisayar kullanmayı da çok fazla bilmez, çoğu şeyi ben öğretmişimdir ona geçmişe bakmayı bile benden öğrenmişti, kaldı ki yaptıklarını silecek.

Şeytan dürtmüş de merak edip bi defa mı acmış yoksa cok kereler mı acmış bu onemli bence

daha önce böyle bişey yapmış olabileceğini düşünmüyorum.
akşam sordum neden böyle bişey yaptın diye.
canım sıkıldı, izleme de izlemedim zaten dedi. (internetimiz bulunduğumuz yerde çok yavaş, bi film/video kırk saatte yüklenmez, sürekli takılır)

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim bana vakit ayırıp yazdığınız için.
eşime ben kendim söylerdim gel izleyelim diye ve istemezdi, hiç zevk verici bişey değil diyordu.
benim daha çok takıldığım nokta burası zaten, tamam kıskanma da kıskanıyorum ama işin içine eğer yalan girerse renk değişir.
bilgisayar kullanmayı da çok fazla bilmez, çoğu şeyi ben öğretmişimdir ona geçmişe bakmayı bile benden öğrenmişti, kaldı ki yaptıklarını silecek.

daha önce böyle bişey yapmış olabileceğini düşünmüyorum.
akşam sordum neden böyle bişey yaptın diye.
canım sıkıldı, izleme de izlemedim zaten dedi. (internetimiz bulunduğumuz yerde çok yavaş, bi film/video kırk saatte yüklenmez, sürekli takılır)

Belki rast gele açıp izlemiştir belki de sizin izlemenizi kıskandığı için sevmiyorum demiş olabilir. Hem izlesin ya yaşamasından daha iyidir. Takılmayın ;)

şuan çok kötü ruh hali içerisindeyim. 5 günlüğüne anneme gitmiştim, az önce bilgisayarın geçmişine bakayım dedim, bakmaz olaydım..
üstelik bana ben izlemem ne anlıyor bu erkekler bilmem diyordu, güvenim tamamen sarsıldı :50:

çok normal
..... izlemeyi sapıklık olarak algılama
gayet normal.çağımızda artık o kadar çok bedenen aldatma yaşanıyoki
bu hafif kalıyor
yatakta yakalamışsın gibi sapıklık algılama
merak duygusu vardır ne bilim dürtüleridir onu izleten
-ne anlıyorlar bu .....dan kısmı..tamam yalan olmuş ama büyütme

Bi erkegin masturbasyon yapmak istemesinin senin yetmemenle alakasi yok. 5 gun yokmussun cani yapmak istemis. Neden sana izlemem diye yalan soyledi onu sorgula. Izlememesini istiyorsa sebepleriyle birlikte kendisine izah et.

Gayet normal bir sey bence bunda garipsenecek ne var ki kadinlar bile izliyor hic kafana takmaya degmez ben izlemem falan filan diye adam tabi sana yalan soyler baksana ne kadar buyutmussun aranizda sorun olmasin diye soylememistir yani yalan ama masum bi yalan hem erkeklerin cogu soyluyor bunu

az önce güzelce konuştum, özür diledi..
tabi benim güvenim var mı, bilemiyorum.

Gayet normal bi şey ne var ki bunda? Ne kadar büyütüyosunuz olayları. Eşin onu sana sen kendisine kızma ya da üzülme diye demiştir. Kadınlar da po*no izliyolar artık önemli bi şey değil ve yetememekle alakası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X