- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
Herkese selam.sabah sabah canım sıkıldı.eşimin telefonu almıştım oğluma video açıp kahvaltı hazırlıycaktım.google bi girdim adres çubuğuna dokununca altta po.no video yazdı.biraz bekledim kahvaltıyı hazırladıktan sonra eşimi çağırmaya gittim.telefonu götürdüm gösterdim bu ne diye.yüzüme baktı inkar etmedi sen annenlerdeyken bakmıştım kalmış orda dedi.(geçen ay 15 gün annemlerde kaldım.)bu mu savunman dedim.silmeye uğraştı silinmedi de.hadi çocukların elindeyken açılsaydı dedim.kahvaltıyı etti yüZüne bakmadım hiç.surat astım.niye utandırıyorsun beni filan dedi giderken.bende utan zaten utanman lazım ben senin yerinde olsam utanırdım dedim.bu arada geçen gün ilk defa zor ereksiyon oldu.Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı.kendisi baya taktı bu durumu.bende olabilir filan dedim.şimdi bunu görünce aklıma bi sürü şey geldi.bunlara baktığındanmı acaba ereksiyon sorunu yaşadı.nasıl davransam bilmiyorum.kesinlikle ona yaklaşmak istemiyorum çok sinirlendim.normalde bu kadar sinirlenmezdim belki ama bu aralar cinsellik haftada 1 filan.acaba böyle şeyler izlediği içinmi uzaklaştı benden.fikirlerinizi merak ediyorum.