- 21 Kasım 2012
- 9.076
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Eşim ilgilidir , sevgisini belli eder hatta evde çok bunaltır beni mutfakta işim vardır gelir sarılır engel olur falan sinir olurum :). Ancak öyle ağzımın içine bakan bir eş değildir ikimizinde sınırları var ve ortak karar almaya özen gösteririz. Bunun dışında günlük hayatta şunu farkettim ben ne kadar ilgili davranırsam o kadar da rahat oluyor. Ama zamanla önceliğim kendim olmaya başladı kendi hayatım, arkadaşlarım işim vs. Ve ne zaman ki ondan bağımsızlaştım o zaman üzerime daha çok düşer oldu. Çalışıyorum gün içinde mesajlaşıyoruz ya da ara da bi arıyordum baktım ben aradıkça o aramıyor ben de aramamaya başladım bir nevi ayna oldum. Ben aramayınca ben senin sesini hiç duymadım bugün diye aramaya başladı. Birde ilk zamanlar küserdim, özürler beklerdim falan beklentiyi azalttım, gereksiz alınganlıklarımı bıraktım o zaman daha güzel oldu herşey. 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var ve bin şükür diyorum hep.
Hah işte ben şu an sizin ilk zamanlarınızdaki halinizim:) Haftasonundan beri küsüm adama resmen
Nasıl aştın abla bak sende cevher var anlat bana lütfen :)