- 21 Kasım 2012
- 9.076
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kimse kimse için yaratılmadı. Kimse kimsenin ağzının içine bakmak ve onu mutlu etmek için yaratılmadı. Evlilikteki beklentilerimizin ayağı yere basmalı. Hayat dizi filmlerden çok farklı. o eşlerinin ağzına baktıklarıni düşündüğün hayatlarda ne problemler var bilemeyiz. Bu arada " Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım" demişsin ." kendine dair belki de çok yerinde tespitte bulunmuşsun. bunun uzerine biraz daha düşün derim.
Evet konu açtığımdan beri daha çok düşünüyorum bu konuyu...Benim annem babamın yılları kavga gürültüyle geçti, tek hayalim huzurlu bir yuvam olmasıydı. Kv nin müdahaleci bir karakter olması, eşimin ailesine bağımlı yetişmesi (bunu itiraf etti zaten) vs bir çok sorun yaşadık ve ben artık kendi içimde huzurlu olmak istiyorum. Hep kendimi suçladım hayatım boyunca kusuru kendimde aradım , insanlar beni suçladığında da kabul ettim ama yok artık, kendime güven kazanmam ve dik durmam lazım, kimse kimseyi mutlu etmek zorunda değil haklısınız.