• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim pisss !!

neden herkes midem bulandı diyip eşini eleştirip, kendi eşini övüyor anlamadım.
konu sahibi herşeyin farkında zaten, bu konudan rahatsız yarasına tuz basıp bir de kendi eşini övmenin mantığı nedir?
kadınlar bundan neden zevk alır? yani öneride bulunulmayacaksa yorum yapılmayabilir.
bu aldatıldım diyen birine "ay benim eşim gözünü bile kaçırmaz benden dışarı bakmaz" demek gibi bişi. biraz empati hanımlar.:16::16::16:

hay sen çok yaşa
kadıncagız sizin eşleriniz nasıl bir deyiverin demiş gibi, nispet yapar gibi benimki duştan çıkmaz , sabah akşam diş fırçalar muhabbetleri.:ssz:

arkadaşım eşinle konuşacaksın başka yolu yok,
toplum içine çıkıyor, işe gidiyor muhakkak,
iş hayatını çok olumsuz etkileyebileceğini, hatta pis olduğunu için işinden atılanları anlatabilirsin,
temizlik imandandır demişler diyip dini yönü ağır basna biri ise buradan girebilirsin,
münasebetinizden önce duş alalım diyip sonrasında da duş alabilirsiniz,
sen temiz kıyafetler koy, yatağa kirli kıyafetlerle girmeyelim, rahatsız oluyorum de mesela.
eve girer girmez üstünü değiştirmesini söyle,
tırnaklarını keserken eşine de hatırlat
dişlerinizi birlikte fırçalayın, mikrop kapabileceğinizi söyleyin.

zor ama imkansız değil,
anası babası öğretmemiş iş size düşüyor.

neden herkes midem bulandı diyip eşini eleştirip, kendi eşini övüyor anlamadım.
konu sahibi herşeyin farkında zaten, bu konudan rahatsız yarasına tuz basıp bir de kendi eşini övmenin mantığı nedir?
kadınlar bundan neden zevk alır? yani öneride bulunulmayacaksa yorum yapılmayabilir.
bu aldatıldım diyen birine "ay benim eşim gözünü bile kaçırmaz benden dışarı bakmaz" demek gibi bişi. biraz empati hanımlar.

Lublaly; okuduğum en güzel yorumlardan birisi...Bazı kadınlar bunu yapmaktan haz alır...Bak senin eşin öyle ama benim eşim melek...İnsan konu açtığına pişman oluyor, bazı yorumlar akıllara zarar...Bu temizlik olayı içten gelen bir durum; ayrıca alışkanlıklarla alakalı...Psikolojik bir temeli olacağını sanmıyorum, sadece tembel ve bu yönde alışkanlıkları olan adamın tipik davranışları...Şu ağız kokusu, ter kokusu meselesi de; sonuçta insanız...Bunlar olacak, karşı tarafta bunu hissedebilir. Temizliğin sonunda kan ter içindeyken eşiniz eve geldiyse sizi oyle görecek ve yadsımayacaktır. Sonuçta o halde çok aç olan eşinize sofra hazırlamak zorunda kalabiliriz. Eşler içinde öyle; çok zor koşullarda çalışan eşler var, beden gücüyle...Bu adamı hemen duş almaya yönlendiremeyebilirisin; belki önce oturmak isteyecek, belki yemek yemek isteyecek. Evli çiftlerin bu kadar tetikte olmasını normal bulmuyorum. Senin eşin bu normal durumun üstünde...Ona uygun koşullar hazırlayarak ve konuşarak rahatlıkla çözersin. Birlikte banyo yapmayı teklif edebilirsin; sofrada hep kürdan bulundurursun; kendinizi bir şımartma günü bulursunuz...O tırnaklarını keserken sen kendine törpi yaparsın. Erkekler çocuk gibi; bazı alışkanlıkları önceden kazanamamış olabilir. Çocuğa nasıl suyu sevdirmek için göz yakmayan şampuan, ördek vs. alınıyor...Sen de eşini çocuk gibi düşün ki zaten öyleler; tatlılıkla söyle, bu alışkanlığı kazanacağına emin ol...Çocugun şampuanı karşısında eşine uygun bir banyo ortamı hazırlama...Yani güzel kokulu vucut şampuanı alabilirsin mesela...Bilmiyorum yorumu okuyabilecek misin, üyelğin pasif ama eşin senin eşin...En iyi sen tanırsın; her alışkanlık değişebilir.

kocasının pisliğinden biz bile rahatsız olmuşuz ki konu dünden beri aktif..

ama arkadaş konuya uğramamış bile...

dünden beri kocasını banyoda çitiliyordur diye umut etmeye devam ediyorum bende:51::51:

Cnm ilk evlendiğimizde bnm eşimde de bu tarz huylar vardı. O kdr kötü değildi kesinlikle. Diş fırçalamaz bide çok sık duş almazdı falan yemek konusunda dikkatlidir çünkü yemek bi daha yiyemediğimi bilir.

İlk önce tatlı dille uyardım bi kaç gün dikkat etti bıraktı. Bi süre izledim yok. Yine tatlı dille uyardım yine bi kaç gün iyi. Sonra yine yok en son delirdim bigün kaç gün yıkanmamış gelmiş yanıma. Bana sevi.tikten sonra demez mi hazır yıkanacam yapalım ddm die. Sonra ben açtım ağzımı yumdum gözümü. hiç mi saygın yok bana dışarı arkadaşlarının yanına gittiğinde süslenion püslenion bana gelince ne bu hal, Şeyi de yıkanmadığı için düşünmüomusun ya mikrop kaparsam die ne kdr hassas bünyem olduğunu bilmiomusun o konuda falan ddm. Teni kokmaz hiç ama çamaşırı kokar. Ama baya yüklendim bu sefer. Bi kaç kere de yataktan kaldırdım dişlerini fırçalasın die. Biraz düzeldi gibi ama gene aynı adamlar bu yaştan sonra değişmio. Daha bu sabah kızdım klozete gene sıçratmış die. Sabah bi girdim lavaboya yere kadar sıçratmış deli oldum yaf. Sbh sbh basıcam ben oraya die. Bide daha sewgiliyken demiştim en hassas olduğum yer tuvalettir die.

Gerçi bnmki bana unutursam uyar alışmadım falan demişti ama off işte. Uyarıom ama pek umutlu değilim :(

Allah seninde yardımcın olsun arkadaşım ççok zor çoook

Bu sebep boşanma sebebi bile olabilir kıyafetlerini çıkarınca alır makinaya atarsanız yerine temizlerini koyarsanız bu sorun çözülür mesela dişini fırçalamıyorsa ağzıniğranç kokuyor diye rencide etmelisin sana yaklaşmaya kalkarsa yanına yatsa bile ayy midem kalktı diye kusmaya git ben gözünün yaşına bakmadan direk rencide ederim çünkü iyilikten anlamıyor tırnakları kesmek ne demek yani sizde sabor varmış benim öle olsa eşim erkek ama kesmez yani pis nasıl keseyim der direk. Banyo yapıcada ohh mis koktun de parfümünü direk sık.

koca adam bu yaştan sonra öğenirmi bilmem ama ben okudukça, eşinizi akşamdan çamaşır suyuna basasım geldi.
ben evde taze soğan turp gibi ağzı kokutan şeylerin yenmesine bile tahammül edemem:25:
çata çat söyleyin şaka filan kar etmez işiniz zor ama gerekirse peşinde dolanın uyarın sürekli:25:

konuyu açan arkadaş kusura bakmasında, eşinizi akşamdan çamaşır suyuna basasım geldi lafına çok güldüm ya :D:D:D:D:D:D

Bencede sürekli uyarırsanız bir süre sonra alışır. Benim bir arkadaşın annesi gençken kocasını temizlik yapmaya alıştırmış, adam şimdi 60 yaşında var belki, arkadaşım diyorki iştene ve geliyorum bi bakıyorum babam yerleri siliyor, mutfağı pırıl pırıl etmiş vs vs. Yani alıştırmak önemli birşey, kişisel temizlik'ede alıştırılabilir bence.

kocasının pisliğinden biz bile rahatsız olmuşuz ki konu dünden beri aktif..

ama arkadaş konuya uğramamış bile...

dünden beri kocasını banyoda çitiliyordur diye umut etmeye devam ediyorum bende:51::51:

Belki eşiyle tartıştı; belki yorumlar onu daha mutsuz etti...Bu kadar birbirimizi ezmeye gerek yok diye düşünüyorum. Birbirimizin koşullarını bilemeyiz; bizde uzman değiliz. Yazmış ve sonra üyeliğini de askıya almış olabilir. Kadın kadının kurdu mudur?

iyide nişanlıyken sevgiliyken hiç mi anlasılmadı evlenınce süpriz yumurta gibi cıktı ,bu temızlık alışkanlıgı aileden gelen bir şey ve bence boşanma sebebı bıle olabılr ,eşinden sogudugunu söylemişsin cinsel yönden isteksizim demişsin ee bunun sonu nereye varacak ?

herşey bi yana, dişlerini fırçalamaması çok iğrenç..

sapsarı dişler.... ıyy:50:

Belki eşiyle tartıştı; belki yorumlar onu daha mutsuz etti...Bu kadar birbirimizi ezmeye gerek yok diye düşünüyorum. Birbirimizin koşullarını bilemeyiz; bizde uzman değiliz. Yazmış ve sonra üyeliğini de askıya almış olabilir. Kadın kadının kurdu mudur?

burada kimse kimseyi ezmiyor. sadece konu açan arkadaşlar uygun anlarında konu açsınlar ki biz yorum yapanlar da sorularımıza cevap alabilelim.

ona göre yorum yapabilelim.

yorumunuza yazmak istedim. kadın kadının kurdu mudur ? ne alaka :ssz::ssz::ssz: kimsenin kimseyi ezdiği de yok ayrıca.:31::31:
---

konu sahibi arkadaşım gelip bizi bilgilendirirsen çok seviniriz. görücü usülü mi evlendin ? birbirinizi evlilikten önce tanıma fırsatınız olmadı mı ? evlilik öncesi süreçte nasıldı eşiniz?

Kabus gibi.:53:

Lütfen eşiniz işten gelir gelmez çıkarttığı kıyafetleri kirli sepetine atıp, sabah giymesi için yeni kıyafetler çıkartınız.

İşe giderkende çıkarttığı pijamalarını 2 günde bir makinaya atınız.

Kirli sepetinden de alıp giyecek değil ya.

Eşinizi banyo yapmaya güzellikle, güzellikle olmuyorsa zorla ikna ediniz ve her banyoya girdiğinde diş fırçasının üstüne diş macunu da sürüp eline veriniz.

Her sabah iç çamaşırını ve çoraplarını değiştirmesini isteyiniz.

Offf ne biliyim.

Benim eşim kışın bile sabah işe gitmeden duşunu alır, hatta ben bazen saçların buz tutacak diken gibi olacak akşamdan alsana duşunu derim akşamdan almak bile içine sinmez.

çok yabancısı olduğum bi konu değil, yadırgamadım ama eşin de cidden çok rahatmış.
Benim eşimde ilişkiden ilişkiye (haftada 3-4) banyoya girer ve çamaşırlarını sadece bu zamanda değiştirir.
Her gün temiz çamaşır ve çorap çıkarmama rağmen giymez, açıklaması da"pis vücuda temiz kıyafet giyilir mi?"
Yaklaşık 1,5 yıldır ne yaptıysam ben değiştiremedim.
surat astım, tatlılıkla yaklaştım, tartıştım, birlikte yapalım dedim, öpmedim, sarılmadım..
ama yok değişmedi.

Ama en azından koltuk altı deodorantını ve parfümünü asla eksik etmez.bu da bi gelişme :)

"pis vücuda temiz kıyafet giyilir mi?"

Demekki vücudunun pis olduğunu düşünüyor, pis olduğunu biliyor o zaman temizlesin vücudunu ve temiz vücuda temiz kıyafet giysin.

çok kotu bir şey.git duş al bilmem ne desende bozulurlar.
anlamıyorum valla bi duş almak cok mu zor hem kendıde rahatsız oluyuyordur bence terinden felan ama üşenıyor mu nedır kişisel bakım yapmaya..

canım o senin kocan..açıkça söylemen lazım.
önceleri dişlerini fırçaladın mı diye sor. sonra baktın gene aynı dişlerini fırçala sağlığın ve temizliğin için şart de.
gerekirse uzak dur biraz.

Psikolog olmaya hevesli çok kişi görüyorum; nedir bu hava anlamıyorum. Ben bu problemi çözerim, bana sadece verileri ver:)) Böyle birşey yok; burda sadece farklı fikirler var o kadar. Sadece o kişinin yazdığı kadarını bilip, kendi özel koşullarını bilmeden, mizacını bilmeden doktor edasıyla yaklaşanları anlamıyorum. Evlenmeden karşı tarafın bazı yönlerinin görülemeyeceğini düşünüyorum. Hafta sonları buluşulan bir flört döneminde eş adayının pis olup olmadığını anlayamayız. Adam birkaç saatlik buluşmaya gelirken en özenli haliyle gelir sanırım.

çok yabancısı olduğum bi konu değil, yadırgamadım ama eşin de cidden çok rahatmış.
Benim eşimde ilişkiden ilişkiye (haftada 3-4) banyoya girer ve çamaşırlarını sadece bu zamanda değiştirir.
Her gün temiz çamaşır ve çorap çıkarmama rağmen giymez, açıklaması da"pis vücuda temiz kıyafet giyilir mi?"
Yaklaşık 1,5 yıldır ne yaptıysam ben değiştiremedim.
surat astım, tatlılıkla yaklaştım, tartıştım, birlikte yapalım dedim, öpmedim, sarılmadım..
ama yok değişmedi.

Ama en azından koltuk altı deodorantını ve parfümünü asla eksik etmez.bu da bi gelişme :)

İyiki haftada 3-4 kere görüşüyorsunuz 15-20 günde bir olsa ne yapacaktınız :)))

yazdığım mesajı bu şekilde anlamınızı hayretler içerisinde okudum..

bi önceki mesajımda arkadaşıma yol gösterdim..

misal,2 günde bir temiz gecelik,çamaşır ver,
çorapların çıkardığı yerden al,yenisi koy vs vs..

sadece arkadaş nerde,neden konu açıp,sorduklarımıza yada önerdiğimiz çözümlere olumlu yada olumsuz cevap vermiyor diye merak ettim..

umarım kocasını çitiliyor derken de gayet ciddiydim,anlamalı ki artık şaka yaparak aşılacak bi sorun deil bu..

pes diyorum sadece..

Son düzenleme:
İyiki haftada 3-4 kere görüşüyorsunuz 15-20 günde bir olsa ne yapacaktınız :)))

olur mu kız? :) ben eşimi hissetmeden 15 nasıl geçirebilirim hehe :)
aramıza mesafe falan girse dünyaları yıkarız vallahi ihihi :))

yazdığım mesajı bu şekilde anlamınızı hayretler içerisinde okudum..

bi önceki mesajımda arkadaşıma yol gösterdim..

misal,2 günde bir temiz gecelik,çamaşır ver,
çorapların çıkardığı yerden al,yenisi koy vs vs..

sadece arkadaş nerde,neden konu açıp,sorduklarımıza yada önerdiğimiz çözümlere olumlu yada olumsuz vermiyor diye merak ettim..

umarım kocasını çitiliyor derken de gayet ciddiydim,anlamalı ki artık şaka yaparak aşılacak bi sorun deil bu..

pes diyorum sadece..

Bizde diyelim o zaman; pes...

Back
X