Haketmeyen insan da zikkimin pekini yesin
aynen öyle cnm... ben sonumuzu göremiyorum.. başa döndük yine.. :2:
Haketmeyen insan da zikkimin pekini yesin
şu an bende göremiyorum vallahii..
niye bu kadar agresif ki ??
niye konuşamıyorsunuz ??
benim onu bırakamayacağımı düşünüyo sanırım.. ailemin istemediği bi evlilik yaptım ve bu yüzden bi çok şeye katlandım yine de terkedip gitmedim.. o da su an hep böyle olacak sanıyo.. oysa evlene kadar benim için neler yapmıştı.. ne gözyaşları dökmüştü.. şimdi herşeyi harcamak böyle kolay işte onun için
şimdi boşansan felan aileden biz dmeiştik tavırları yapacaklarrr
bide seviyorum diyorsun...
bu hep yanında olacaksın sanıyo.. ondan böyle hiç çekinmeden seni kırabiliyo
acaba doğruyu mu söylüyo.. ben mi abartıyorum bi kerelik bişey yada gerçekten dediği gibi mi herşey.. sabahtan beri iki kere aradı.. normalde gün içinde işi olmaıkça bi kere bile aramz.hergün saatlerce uyur ama bugün sabah erken uyanmış bahaneler bulup iki kere aradı beni. hiç bişey olmamış gibi davranıyo.. sanki akşam atışıp tartışan biz değiliz..
ne yapsam ne desem bilemedim... :44:
suçlu olduğu için yapıyor böyle..acaba doğruyu mu söylüyo.. ben mi abartıyorum bi kerelik bişey yada gerçekten dediği gibi mi herşey.. sabahtan beri iki kere aradı.. normalde gün içinde işi olmaıkça bi kere bile aramz.hergün saatlerce uyur ama bugün sabah erken uyanmış bahaneler bulup iki kere aradı beni. hiç bişey olmamış gibi davranıyo.. sanki akşam atışıp tartışan biz değiliz..
ne yapsam ne desem bilemedim... :44:
Bende de aynı sorun var, ben de eşimin izlediğini farkettim. Bunu sordum, bütün erkekler izler dedi, bunda bir neden arama dedi üstüne birde. ben de ne diyeceğimi bilemedim, şimdi ben yattıktan sonra geceleri ne yapıyor diye içim içimi yiyor. Üstelik ben vajinismusum, bu bana kendimi daha da kötü hissettiriyor.
Esin de iyi atmis. Savunmasi da klasik. Her erkek izler evet ama bekarken. Evli erkekler izlemez. Izlerse bi anormallik var dmktir.
Gecmisi veya kisiligi adina sorunlari var demektir. Bastirilmisliklari var demek ki.
Benim esim neden izlemiyo ?
sen öyle san
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?