Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiniz neden istemiyor cocuk .. var mi çocuğunuzGöğsümde iyi huylu kitle olduğu için hap içemem yasak bu yüzden eşim prezervatifle korunuyor. Ben hamile kalmak istiyorum. Ve ikna edemiyorum. Nasıl kalabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Evet var.. Ben Bi hamilelik yaşadım. Bebeğimin kalbi 16 haftalıkken durdu. Hiç sebebi yokken. Bu beni cok üzdü kendi de cok üzüldü. Ama şuan istemiyorEsiniz neden istemiyor cocuk .. var mi çocuğunuz
Çocuk yapıp boşanacak mısınız? İki insan birlikte çocuk yapmaya karar verir.Göğsümde iyi huylu kitle olduğu için hap içemem yasak bu yüzden eşim prezervatifle korunuyor. Ben hamile kalmak istiyorum. Ve ikna edemiyorum. Nasıl kalabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Değil ama bebek kaybettim bu beni cok yıprattıesinizin istegi olmadan hamile kalmaniz dogru mu![]()
Tabikide boşanmayacağım.. Olunca eşimde cok mutlu olacak ama istemiyorÇocuk yapıp boşanacak mısınız? İki insan birlikte çocuk yapmaya karar verir.
basiniz sagolsun cok uzuldum... allah sabir versin size. ama esinizin istemedigi takdirde daha cok uzulebilirsiniz es tarafindanDeğil ama bebek kaybettim bu beni cok yıprattı![]()
Allah sabır versin, eşiniz hiç çocuk istemiyor değil ki. Büyük ihtimalle şu an hazır hissetmiyor. Saygı duymalısınız. Beraber psikolojik destek alarak bunu aşabilirsiniz.Evet var.. Ben Bi hamilelik yaşadım. Bebeğimin kalbi 16 haftalıkken durdu. Hiç sebebi yokken. Bu beni cok üzdü kendi de cok üzüldü. Ama şuan istemiyor![]()
Çocuk iki kişinin isteği ile olur. Yaptığınız hiç etik değil. Baba olmaya hazır olmayan birini zorla baba yapmaya çalışmayınGöğsümde iyi huylu kitle olduğu için hap içemem yasak bu yüzden eşim prezervatifle korunuyor. Ben hamile kalmak istiyorum. Ve ikna edemiyorum. Nasıl kalabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Eşiniz hazır değilse, beklemediği bir anda baba olmak hissi onun psikolojisini daha da bozabilir ve bu kararınızdan dolayı pişmanlık duyabilirsinizGöğsümde iyi huylu kitle olduğu için hap içemem yasak bu yüzden eşim prezervatifle korunuyor. Ben hamile kalmak istiyorum. Ve ikna edemiyorum. Nasıl kalabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Olunca eşinden tamamen uzaklaşan, kopan kocalar var. İstemiyorsa bu onu mutlu etmez bence. Manipülasyon yapmış olursunuzTabikide boşanmayacağım.. Olunca eşimde cok mutlu olacak ama istemiyor