Aile Planlaması Eşim prezervatif kullanıyor nasıl hamile kalabilirim?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Göğsümde iyi huylu kitle olduğu için hap içemem yasak bu yüzden eşim prezervatifle korunuyor. Ben hamile kalmak istiyorum. Ve ikna edemiyorum. Nasıl kalabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Esiniz neden istemiyor cocuk .. var mi çocuğunuz

Göğsümde iyi huylu kitle olduğu için hap içemem yasak bu yüzden eşim prezervatifle korunuyor. Ben hamile kalmak istiyorum. Ve ikna edemiyorum. Nasıl kalabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Çocuk yapıp boşanacak mısınız? İki insan birlikte çocuk yapmaya karar verir.

Ciddi ciddi bu konuda akıl vermemizi mi bekliyorsunuz?

Babası tarafından “istenmeyen” bir çocuğu dünyaya getirmek ne kadar etik sizce?

Evet var.. Ben Bi hamilelik yaşadım. Bebeğimin kalbi 16 haftalıkken durdu. Hiç sebebi yokken. Bu beni cok üzdü kendi de cok üzüldü. Ama şuan istemiyor😔
Allah sabır versin, eşiniz hiç çocuk istemiyor değil ki. Büyük ihtimalle şu an hazır hissetmiyor. Saygı duymalısınız. Beraber psikolojik destek alarak bunu aşabilirsiniz.

Çocuk iki kişinin isteği ile olur. Yaptığınız hiç etik değil. Baba olmaya hazır olmayan birini zorla baba yapmaya çalışmayın

Eşiniz hazır değilse, beklemediği bir anda baba olmak hissi onun psikolojisini daha da bozabilir ve bu kararınızdan dolayı pişmanlık duyabilirsiniz

Back
X