- Konu Sahibi Prenses9130
Doktorunun dediği gibi midesinde yara varsa kudret narı yedirin. Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski bir konuymus.. Gecmis olsun.. Uzun süren hickiriklarin bir kac nedeni olabilir bu konuda yogunlassaniz, sorunun nereden geldigini ögrenirsiniz.. Yemek borusunda bir enfeksiyon ya da karninda bir rahatsizlik olabilir(dahiliye), Tiroid bezinde bir rahatsizlik olabilir ( Endokrinoloji) birde nörologa görünün..
Doktorunun dediği gibi midesinde yara varsa kudret narı yedirin. Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
çok geçmiş olsun cnm allahım günahlarınada kefalet kılsın bu sıkıntlı durumu inş şifa olsun...
benim aklıma direk 4lü bal geldi..( arı sütü propolis bal ve polen) midede ülser var ama bundan mı kaynaklanıyo bilmiyoruz demişsin
mide şikayetleri için 4lü bal birebirdir araştır bence bi istersen bide heryerden alma eğer alabiliyosan sarçoğlunun sitesinden al derim..
bide onada msj atıp sor bence alternatif tıp diye bişey var ben inanıyorum..
denersin şansını nasibin şifanın nerden geleceği kimle gelceği belli olmaz cnm
https://www.saracoglu.at/bolum.php?...nid=bal_-_polen_-_arisutu_-_propolis_karisimi
https://www.saracoglu.at/bolum.php?name=iletisim burdanda soru sorabilirsin yada tel var ulaşabiliyosun...
Alternatif tıpa bende önem veriyorum ancak. Arı sutu, propolis, bal ve polen cok güçlü doğal maddelerdir. Kullanmadan once Dr. Danışması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kullanılan ilaçların icerigi ile alınan doğal maddeler bazen birbirini ters etkiliyebiliyor. Dr izin verirse kullanılmalı diyorum.
Tıpkı tansiyon ilacı kullananların greyfrut yememesi gerektiği gibi
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Acaba başka şehirlerdeki doktorlara mı başvursanız ?
Online çare arayın, her doktora yazın, yardım isteyin.
Geçmediğine göre sebebi başka ve göremiyorlar.
Allah acil şifalar versin.
Bir uzmana sormuştum sizin durumunuzu geçenlerde oda kalbine baktırsın demişti, ne ilgisi var bende anlamadım.
Herkese Merhaba,
Eşim ondört aydır rahatsız,bir çare bulamayınca buraya yazmaya karar verdim.
Yaklaşık ondört aydır eşim hıçkırıyor.Ama bu bilinen hıçkırıktan çok farklı.Altı gün devam ediyor bu hıçkırık.Altı gün boyunca hiç ama hiç ara vermeden iki saniyede bir hıçkırık geliyor.Hıçkırık başladığında neredeyse aç duruyor,yemek yemesini bile etkiliyor.Gece de hıçkırık hiç kesilmeden devam ettiği için uyuyamıyor,o kadar sesli hıçkırıyor ki çoğu gece bende uyuyamıyorum.Hıçkırdığını iki üç oda öteden duyabiliyorum o kadar şiddetli.Hıçkırığın son günlerinde ara ara nefessiz kalıp boğulacakmış gibi oluyor.Bazende istifra ediyor.Sesi kısılıyor.Hıçkırmaktan doğru düzgün konuşamıyor bile.Altı günün sonunda hıçkırık kesiliyor.Yaklaşık sekiz dokuz gün hiç hıçkırık başlamıyor.Ama bu sürenin sonunda her seferinde yine hıçkırık başlıyor,aynı şeyleri tekrar yaşıyoruz.Onbir aydır özel bir hastane kontrolünde ilaç kullanıyor ,hiç ama hiç fayda sağlamadı.Bu hastanedeki doktor gereken tahlilleri yaptıktan sonra reflü teşhisi koydu.Yemek borusunda yara olduğunu söyledi,Allaha çok şükür daha kötü bir şey çıkmadı.Durum böyle olunca bulunduğumuz ildeki tüm hastanelere gittik.Üniversite hastanesi ve diğerleri teşhis bile koyamadılar.İlaçlarına devam etmesini söylediler.En son İzmirde bir yere gittik,başka yerde vakit kaybetmeden Ege Üniversitesi Hastanesine gitmemizi söyledi.Oraya da gittik.doktor;heyetin toplanmasını profesörlerin karar vermesini söyledi.İki ay sonraya gün verdiler.Bekliyoruz,elimiz kolumuz bağlı bir şekilde.Eşim hala hıçkırıyor,bugün onuncu gün ve hala geçmedi,artık geçmeyecek galiba.
İki üç gün önce ufak bir mide kanaması geçirdi.Hıçkırık o kadar etkiliyor ki bazen işe bile gidemiyor.Çok ama çok üzülüyorum,ne yapacağımızı bilmiyorum artık.
Okuduğunuz ve yorum yaptığınız için şimdiden çok teşekkür ederim.Ne olur bu konuda bildiğiniz birşey varsa yada bunu yaşayan birilerini tanıyorsanız yardımcı olmanızı rica ediyorum.Teşekkür ederim.
Slm üzerinden çok uzun bi zaman geçmiş yazınızın benim esimde de aynen söylediginiz şekilde hıçkırık var 5 6 gün sürüyor sonra geçip tekrar başlıyor aynen anlattığınız la birebir yani acaba siz bi çözüm bulabildinzmi yada bi teşhis koyuldumu umarım görüp cevaplarsınız çünkü böyle bişey hiç kimse de duymadim bi tedaviside yok gerçekten çok kötü bi durumBenim esimde de reflu var. O da yemekten sonra hickirik krizine girdi. Dr a gittik igne vurdular ilac verdi. Yediklerine dikkat etti Allah a sukur gecti.
Seni cok iyi anliyorum. Esim uyurken ara ara kontrol ederdim nefes aliyor mu diye. Hickirik kotu