Eşim rus kızlarına takmiş

Çok ta gaz vermeyin aile faciasına sebep olmayın :KK17: :KK66:
Konu sahibi bizden yardım istedi
Yapıp yapmayacağı kendine kalmış

Ben olsam kavga çıkacağını bilsem aynen bu şekilde davranırım o saygısız şahısa

Hanımefendinin tatilini bile zehir etmiş baksanıza
Ve özgüvenini
Çekilir çile değil...

Ve özgüvenini
Çekilir çile değil...
Öyle canım tabi de erkekleri çok önemsemek onların şımarıklık yapmalarına sebep oluyor. Herkesin eşi bu tarz şeyler der sen onun dikkatini çekecek şekilde tepki verirsen o daha fazla üstüne gelir. Arada lafını sokup umursamayacaksın zamanla kendi yaptıkları şeyden soğuyorlar zaten

Ve özgüvenini
Çekilir çile değil...
Haklısınız artij zamanı geldi kisasa kısas kendime yakıştıramıyorum ama son zamanlarda yine sinirlerimi.bozdu yapcam ve tepkisini yazıcam buraya şöyledir bir durum var yakışıklı birisi çıktığında rahatsız oluyor tv de faaln bir kere yoldu gördük bir çocuk benden çok kendisinin dikkatini çekti rahatsız oldu enteresan bi adam.

Şu kocalariniza git istersen onlara. Ne yaparsan yap demeyin. Zaten bahane ariyorlar bari "beni sen ittin bunlara" 'git dedin dedin olacagi buydu' vs yuzsuzce sizi bahane edemezler en azindan. Benim haberim yokken yeltenirsen elin ayagin tutmasin. Iki adim atamayasin diye soyleyin bari. Haklisiniz sonucta. Belki tesebbus ettiginde bedduan tutar da Allah tepetaklak eder. Git yap falan demeyin lutfen..

Şu kocalariniza git istersen onlara. Ne yaparsan yap demeyin. Zaten bahane ariyorlar bari "beni sen ittin bunlara" 'git dedin dedin olacagi buydu' vs yuzsuzce sizi bahane edemezler en azindan. Benim haberim yokken yeltenirsen elin ayagin tutmasin. Iki adim atamayasin diye soyleyin bari. Haklisiniz sonucta. Belki tesebbus ettiginde bedduan tutar da Allah tepetaklak eder. Git yap falan demeyin lutfen..
O kadar çok diline doladı ki en son öyle söyledim malesef sinirden

Hahah:)gerçekten cok hoşsunuz şölene çek çok şey var o anda bişey oluyo bana
O an ki sok dimi...

Sizi kıskandırmak için yapıyor muhtemelen zayiflayin vs diye olabilir kötü niyeti yoktur. Sarisinlara ilgisi varsa saçınızı boyatabilirsiniz hee gönlün istediği sizi siz olduğunuz için sevmesi ama malesef erkek milleti diye bir deyim var.

O an ki sok dimi...

Sizi kıskandırmak için yapıyor muhtemelen zayiflayin vs diye olabilir kötü niyeti yoktur. Sarisinlara ilgisi varsa saçınızı boyatabilirsiniz hee gönlün istediği sizi siz olduğunuz için sevmesi ama malesef erkek milleti diye bir deyim var.
Gerçekten nası böle bişey soluyo diye şok oluyirum tepki veremiuirum.siyaj saç beyaz tenlilerı beğeniyor bende orjinal saç rengim koyu sarı açık tenliyim boyumda 1.70 ama saçımı siyah yapiyorum:)kilom var çok iyi durumda değilim şuanda saçlarımda boya yami yorum emziriyirum kendimi çok begenmiyirum şuan dogumdan once tabi böle hissetmiyordum.balayinda saçlarımı açık bi renk yaptirmistim baya sarı bu seni yasli gösterdi bu renk dedi bana:)aslında hoşuma gitmişti ombre tarzı yaptirmistim.

Gerçekten nası böle bişey soluyo diye şok oluyirum tepki veremiuirum.siyaj saç beyaz tenlilerı beğeniyor bende orjinal saç rengim koyu sarı açık tenliyim boyumda 1.70 ama saçımı siyah yapiyorum:)kilom var çok iyi durumda değilim şuanda saçlarımda boya yami yorum emziriyirum kendimi çok begenmiyirum şuan dogumdan once tabi böle hissetmiyordum.balayinda saçlarımı açık bi renk yaptirmistim baya sarı bu seni yasli gösterdi bu renk dedi bana:)aslında hoşuma gitmişti ombre tarzı yaptirmistim.
Ohoo o da sipariş vericek utanmasa. Sen onu elestiriyormusun böyle

Sende de ona sana bu yakışmadı yaşlı adamlara benzedin ne biçim gömlek bu vs gibi

Ben bir yenilik yapınca fiziki görüntüle ilgili onu ovemiyor nedense güzelde olsa sanırım sıkılmış :)saçımı farklı bi renk yapsam koyi renk yap.diyor güzel giyinsem yorum yqpmqz

Ohoo o da sipariş vericek utanmasa. Sen onu elestiriyormusun böyle

Sende de ona sana bu yakışmadı yaşlı adamlara benzedin ne biçim gömlek bu vs gibi
Giyinmeyi falan bilmez öle parfüm sıkmayı falan baya natürel :)ben ona bakarak daha bakımlıyim zayifken iyi giyinir dim çalıştığım dönemde eleştiriyorum sürekli aynı şeyi giyiyorsun falan tarzı veya bir saç sakal değişik yapsa eğer kötüyse soluyirum değiştir olmamış diye baya açık sözlüyüm bende:)

Anlamıyorum biz kadın degil miyiz bole içlerinde varsa niye uzuyorlar bizi evlilerin kadınları aynı şeyi sergilese direk kapı dışarı ama biz hep şans normaldir bundan gidilir mi kadınlar çok feda ediyor erkekler için..

Arkadaslar merhaba,eşim rus kızlarını takıntı haline getirmiş tv de görse falan aşırı tepki veriyor ,bir anda davranışları değişiyor falan bunak ilgili şaka yapmalar,bende doğum yaptım yeni biraz hassas bi dönemdeyiz eşimle cinse olarakta yakın değiliz bu kadinalr olan tavırları beni eşimden soğutuyor yabancı kadinalr takmis çok rahatsız oluyirum soledigim dede sen takıntı yapı yorsun diye birde bana kızıyor yani konuşmalarından çok rahatsız oluyorum. Birşey yapamadığın için heralde diline vuruyor dedim bana sinirleniyor böle söyleyince çok istiyorsan git napiyorsun yap dedim kızdım bugün o anda biraz yumuşadı ama bubtavirlaei beni rahatsız ediyor
Sana biri savaş açtıysa misilleme yapacaksın. Aşkı memnuyu izle meselsa. durup durup, yok böyle yakışıklı adam diye söylen. Azıcık havasını söndür eşinin. "Kıvanç ne yakışıklı, şu bakışlara allahasen bir baksana, sencede mükemmel değil mi?" Gibi laflar ederek, onun damarına bas. Tamam kabul rus kızları çok güzel ama eşlerimizden kat ve kat yakışıklı erkekler de var. Bak buldum, harika bir fikir. Striptiz kulübü diye bir film var. Eşinle onu izle...vay vay diye sayıkla yanında...:KK53:

Back
X