Kocanın algısından kadına ne ki,kocası başkalarıyla grup seks yapmayı da aldatma olarak görmeyebilir.Ne yapalım,yarabbi şükür eşim beni aldattığını düşünmüyor,beni seviyor diye susup oturalım mı ?Normalde cinsel hayatınız nasıldı? 7 aydır (hamile kaldığından beri) hiç bir şekilde sevişmiyor musunuz?
İnterneti bu amaçla kullandığını daha önce gördün mü? .. bir sürü faktör var ya. Şimdi herkes adama yüklencek ama bazı insanların algısında bu aldatma bile değil. Yaparken ihanet ettiklerini bile düşünmüyorlar. Özellikle erkekler. Sorunlu bir algı evet ama seni sevmediğinden vs yapmıştır değil bana göre. Yani boşanmayacağına göre kendine ve bebeğine eziyet etme, kocanı tehdit et ve hayatına devam et
Şu noktada cinsel hayatı sorgulamakta çok saçma.Kadın 7 aydır sevişmek istemiyor olabilir durumundan dolayı,memnun değilse boşasın koca kişisi.Aldatmak şerefsizliktir ve boşanma sebebidir,net.Durumu yumuşatmaya,olaya kılıf aramaya,düştüğümüz durumu görmezden gelip kendimizi kandırmaya hiç gerek yok.