ben 4yıllık evliyim lise tanıstık eşimle çok aşık olduk evlendık 3yıl çoçugumuz olmadı tam evlada kavustuk ki yamuk yaptı bana bir gun ısten bı geldim bu kapıyı geç açtı bı tuaf ifade vardı yuzunde bu duşa girdi benide şeytan dürttü telini karıştırdım pekte yaptığım iş degıldir rabbim gösterecek yaa ölsem daha iyiydi.bir arkadaşlık sitesinde bi kızla cinsellik konuşmuş birde üstüne birbirlerine cıplak vucutlarını göstermişler çok özür diledi çok agladı ama affedemiyorum tam düzeliyorum gene aklıma geliyo 7aylık bebege hamileyim yavrumda sitresimi hissediyor ne yapacagımı bılmez haldeyim konuşmak ıyı gelecek

(
Bazen erkekler eşleri gebe kaldığın da boşluğa düşüp andropoz belirtileri gösterebiliyor canm.
Tabi bu eşinin yaptığını haklı göstermez.
Ama eşinin yaptığı bu çirkin davranışın o anlıkmı yoksa süreklimi olduğunu iyi ayırt etmelisin.
Gebe kaldığından beri eşinle cinsel hayatınızı sana karşı olan tutumunu davranışlarını vs hepsini otur düşün ve tart derim.
Cinsel hayatınız gebelik sırasın da durduysa eşin kendini ispatlamak istemiş olabilir ego tatmini yapmak istemiş olabilir yada fantazi düşünce ile mastürbasyon yapmayı beceremediği için böyle bir yol izleyerek orgazm olup rahatlamak istemiş olabilir.
Çünkü sizin yazdığınız üzere anlaşılıyor ki eşiniz kapıyı açtığında ki yüz ifadesi vs yaptığının ilk defa olduğunu yanlış olduğunun bilincinde ve belliki bundan dolayı utanmış rahatsız olmuş bu da demek oluyor ki eşiniz bu konuda epey yeni ve acemi.
Asıl olan pişmanlığının arkasından gelecek olan tutumu ve bu durumun devamlılığının olma ihtimali.
Artık bunuda siz takip edip anlayacaksınız.
Eşinizi en iyi siz tanıyor siz biliyorsunuz.Bundan sonra atacağınız her adımı eşinizi tanıyan kadın olarak atın.
Sizin kalbiniz ne diyor?
Affetmek mi? Yoksa bırakıp gitmek mi?
Afederseniz eşiniz aynı şeyi tekrar yaparmı? Böyle bir durumda ayrılırsanız sizin ve bebeğiniz için ne olur?
Bunları iyice otup gözden geçirin derim.
Hatta eşinizle konuşun ve bir süre evden gitmesini isteyin bu istek bile eşiniz için bir ders olacaktır.
Ve bu durumu asla ne kendi ailenize nede eşinizin ailesine anlatmayın.
Verdiğiniz karar doğrultusunda aileleri toplar açıklama yaparsınız.
Ama şu anda önce bir kritik yapın kendinizi aklınızı bir toparlayın derim.
Malum hamilelikte hormonlar tavan yaptığı için çok sağlıklı düşünemiyoruz.
Daha hassas daha duygusal oluyoruz.
Birde çok stres yapıp kendini de bebeğini de üzme canım.
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşaAllah...