- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.183
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi tugba626262
Yav dur ortalık karışık zatenG*tü büyük olana orispi deniliyor ise memitoları büyük olana ne denir?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav dur ortalık karışık zatenG*tü büyük olana orispi deniliyor ise memitoları büyük olana ne denir?![]()
İçi gitmiş belliKadının götünü bu kadar incelediysen tek sapık kocan olmayabilir.![]()
62 erkeği ne bre kckckBilenler bilir tipik 62 erkeği. Dovmesine şaşırdım ama kadına siddet azdir 62de
Tunceli erkeği62 erkeği ne bre kckck
G*tü büyük olana orispi deniliyor ise memitoları büyük olana ne denir?![]()
Ne alakası var bunun şehirle?Tunceli erkeği
62 erkeği ne bre kckck
Ben de acaba 69 mu yazacaktı dedim anlamadım62 erkeği ne bre kckck
Ben de acaba 69 mu yazacaktı dedim anlamadım![]()
Öfff illa muhalefet alaka gördüm ki yazdım size ne oluyor ? Her şehrin ortalama bir kadın erkek tipolojisi oluyor bu kendi gözlemim şahsi yorumum kimseyi ilgilendirmezNe alakası var bunun şehirle?
Götümü verebilirim (yarısını) size isterseniz hanımefendi çok laf atan neyin oluyor böyle zorlanıyorumSus sus oda yohhh bende ne göt ne meme dümdüz anasını satıyım![]()
Tuğba ben ne oluyorum gelince aydınlat beni bi
Hadi yine iyisin, yırttınGötü olmayan bne![]()
Irıspı değilmişim bugünde bunu öğrendim rahatça yatabilirimHadi yine iyisin, yırttın![]()
Ahaha dervişin fikri neyse zikri de o olurmuşİçiniz fesatkonu sahibesi gibi temiz kalpli olaydınız ne olurdu Zerrin Hanım
![]()
Sakin ol şampiyon!Öfff illa muhalefet alaka gördüm ki yazdım size ne oluyor ? Her şehrin ortalama bir kadın erkek tipolojisi oluyor bu kendi gözlemim şahsi yorumum kimseyi ilgilendirmez
Uyu bacımIrıspı değilmişim bugünde bunu öğrendim rahatça yatabilirim![]()