Eşim sayesinde evlilikten nefret ettim

Kötü olduğum için olabilir mi? Adı eski bi isimmiş bana tanışırken başka bir isim söylemişti iş ciddileşince açıklamak zorunda kalmıştı

Evlenmeden once soylemis bu isim, memleket yalanlarini. Gerekli aksiyonu alabilirdiniz o zaman ama seviyorum, evlendim diyerek kendiniz bu yalanlari es gecmissiniz. Eee, sorun ne simdi?

Uydurdugu yalanlara degil de cimriligine daha cok vurgu yapmaniza da pek anlam veremedim acikcasi. Cimrilik daha masum kaliyor gibi cunku.

Her şeyi yalansa nikahta niye vazgeçmedim veya sonra niye hemen boşanmadın ki.. Çok üzüldüm

Zararın neresinden dönerseniz kardır. Bir an önce kurtulun o adamdan. Ne kadar erken bitirirseniz o kadar erken toparlanacaksınız.

Sana bise deyimmi kaynanaya kızıyorsun falan ama senin esin ondan beter bence.
Ciddiyim.
Nasıl ismini yalan söyler ya saka gibi gerçekten
Taksi maksi degilde bayram üstü kiyafette alinir ayakkabıda alınır eve alisveriste yapılır.. falan filan. Yaptıgı ayıp. Calismiyor mu?

Kaçarak bir anda mı evlendiniz? Yoksa düğün salonundan eve gelince birden bire mi değişti?

yoldan gecen birini cevirip evlenseydin belki daha hayirli olurdu

Son zamanlarda duyduğum okuduğum şeyler ciddi ciddi beni germeye başladı. Adı hakkında yalan söylemiş ya evlenmeden önce hani o zamma neden bırakmıyorsunuz ki adam baştan kokmuş zaten

Back
X