eşim sevgin beş para etmez dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

budefa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
128
145
Eşimin ailesinin yanina tatile geldik.eşim ben ve 2 çocuğumuzu bıraktiktan sonra çalişmak için geri dondu.orda kalirken su parasi normalden çok geldi.ben kizimi banyo yaptirackken kv su vanasini kistiğini fatk ettik.bunu eşime anlattim.zoruma gittiğini soyledim.eşim orda kalmamak için bahane urettigimi soyledi.arada başka konusmalarda oldu.ben bazi seylere seni sevdiğim için katlaniyorun dedim.sevgin beş para etmez dedi.çok kırıldım.evlendikten sonra kendime olan guvenim gitti.neşeliydim eser kalmadi.bağiriyor kufrediyor meslek gereği sinirli diyorum alttan aliyorum.iyice pısırık oldum.yardım edin.benimle nasıl konuşacağini sana ogreteceğim diyor.kendime guvenimi nasil geri getirebilirim.onun sevgisine muhtaç olmadıgımı bilsin istiyorum

Adamlar sorun sevmiyo. Anlattigin ne kadar da gercek de olsa ailesinden sikayet duymak istemiyo. Sinirlenmis soylenmis uzulmene gerek yok. Bir sure muhatap olma soguk davran hatasini anlayip ozur dilediginde de bu soylere cok kirildigini, boyle konusursa sevginin azalacagini belirt

ona muhtac olmadıgınıza ınandıgınız gun basa cıkabıleceksınızdır zaten
sevgımden katlanıyorum sozu yanlıs
katlanma ozaman basıma kakcaksan derler adama

Biraz geç kalmışsınız en başından tepkinizi koymalıydınız.
Şiddet var mı?

'Benimle nasıl konusacağını sana öğreteceğim.'
Ne demek istemiş burada anlayamadım ben

Eşimin ailesinin yanina tatile geldik.eşim ben ve 2 çocuğumuzu bıraktiktan sonra çalişmak için geri dondu.orda kalirken su parasi normalden çok geldi.ben kizimi banyo yaptirackken kv su vanasini kistiğini fatk ettik.bunu eşime anlattim.zoruma gittiğini soyledim.eşim orda kalmamak için bahane urettigimi soyledi.arada başka konusmalarda oldu.ben bazi seylere seni sevdiğim için katlaniyorun dedim.sevgin beş para etmez dedi.çok kırıldım.evlendikten sonra kendime olan guvenim gitti.neşeliydim eser kalmadi.bağiriyor kufrediyor meslek gereği sinirli diyorum alttan aliyorum.iyice pısırık oldum.yardım edin.benimle nasıl konuşacağini sana ogreteceğim diyor.kendime guvenimi nasil geri getirebilirim.onun sevgisine muhtaç olmadıgımı bilsin istiyorum
Direk tehdit ediyo dayak ne demek ogreticem demek. Al iste çünkü senin kendisine mecbur olduğunu düşünüyor vs. asla gidemeyecegini düşünüyor o yüzden hep bu sözler

Güvenini nasıl yerine getirirsin hmmmmmm.... Tabiki de ayakta durduğunu ve ona muhtaç olmadığını göstererek. Bunu da nasıl gösterirsin biliyor musun? Vazgeçebileceğini hissettirdiğinde. Katlanmayın şöyle erkek müsfettesi ana kuzularına artık ne olur.
Öyle ana da olmaz olsun.

ya Allah aşkına bu hırtları çok arıyor musunuz ya? nereden buluyorsunuz şunları bir bilsem.
kış uykusundan mı uyandı ne yaptı. ne demek ben sana öğreteceğim? "ne öğretiyorsun sen? adam oldun da tehdit mi ediyorsun?" diyemedin mi?
ne demek sinirli? yerim öyle mesleği ben. bir tek onun işi stresli değil. her birimiz her gün 50 tane adamla muhatap oluyoruz. laubalisi geliyor, agresifi geliyor, anlamadan dinlemeden ahkam keseni geliyor, ukalası geliyor.
manyak müdür, patron bir tarafta, sırf erkek olduğu için kendini senden üstün gören iş arkadaşı başka tarafta, duşun icat edildiğinden bihaber iş arkadaşı yan masada. işi gücü çocuğunu ve mutlu evliliğini anlatmak olan her pazartesi işe mor gözle gelen kadın karşı masanda.
bir tek onun mu stresi var. hepimizin 3 kuruş kazanmak için g.tü çatlıyo.
geç bacım bu sinirli ayaklarını. sen kendini ezdirme. tehdide pabuç bırakma.
şiddet görüyor musun?

Son düzenleme:
Bir.defa esinin annesine " tatile " gidilmez cnm..tatil denmez ona , hele bir de kocan seni ve cocuklari birakicak oraya, kendi feto donecek evinize calismaya gidecek...o dediklerin 1960 larda kaldi cnm..nasil kabul ediyorsun boyle birseyi !!! Ha madem olan olmus, durum bu Su an, ben olsam napardim? Ben olsam esim benden ozur dileyene kadar asla tek kelime konusmazdim onunla..ve de ailesine "guya" tatile gitme adetine de bir son verirdim acilen cnm..

Seninde anan 5 para etmez diyceeennn olmuyo ışte:110:
Olur bence ya :KK11: Susandan pısandan vicdan yapıp anlamayan adam,geriye kalan tek ihtimal olan cazgırlıktan anlar.İki üç gebertin karşılığını takır takır verin.Şiddet görürüm diyosanız bilemem.Buna cesaret edemem diyosanız yine susunda,hiçte korkmam o 3 vursun bende bir vururum gebertirim diyosanız (ki galiba diyemiyosunuz) saldırın.Şiddet ihtimali yoksa zaten sıkıntıda yok.

Olur bence ya :KK11: Susandan pısandan vicdan yapıp anlamayan adam,geriye kalan tek ihtimal olan cazgırlıktan anlar.İki üç gebertin karşılığını takır takır verin.Şiddet görürüm diyosanız bilemem.Buna cesaret edemem diyosanız yine susunda,hiçte korkmam o 3 vursun bende bir vururum gebertirim diyosanız (ki galiba diyemiyosunuz) saldırın.Şiddet ihtimali yoksa zaten sıkıntıda yok.
Bu cazgirliktan öte edepsizlige girer. Şiddet gorme mesele değil de kopuş olacağı kesin. Hani derler ya "kavgada söylenmez" diye,hah tamda o :KK51:

Bu cazgirliktan öte edepsizlige girer. Şiddet gorme mesele değil de kopuş olacağı kesin. Hani derler ya "kavgada söylenmez" diye,hah tamda o :KK51:

Yani edepsizlik kime yapıldığına göre kelime anlamını değiştirir bence.

Allah Allah adama bak bu cesaret nerden gelmiş ona. Sanırım siz karşısında sessiz durmussunuz o da kendini bi b. zannetmis. Ne olursa olsun sessiz kalmayın ne kadar lafını varsa söyleyin. Yoksa daha önüne geçirmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Alttan almak sadece biz kadınlara özel bişey değil, onlar da alacak hiiiic kusura bakmasinlar

Bi yandan dogru tekrirden anlamayanin hakki kotek oluyor yaptim zamaninda her yolu denedim biraz siddet ustine sogumadan ilgi sicaklik. Tam aptalligi ustundeyken bende kirdigi ozguveni onunkini de kircak espirii icerikli hakaret laf sokma sapsallasip sinek gibi olurken tamno esnada gelen opucuk en son formul buydu bende tuttu yaramiyor vicdansiz adama uzulmeler aglamalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X