eşim sevmediğini istemediğini söyledi

bitter34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
99
36
18
35
Uzun zamandır ayrı yasadigim esim le bi yerde karsılastik cok zalimce insafsizca her kelimesi yaralarca acıtırcasina konustu.seni hiç sevmedim zorla evlendirdiler çocuklarim icin yillarca evli kaldigimi cocuklari degilde artik kendini dusundugunu eve geri gelmicegini nefretbettigini ve buna benzer bir suru hancerlercesine kelime....bende madem sevmiyodun neden 2 cocuk yaptin neden vebalime girdin neden hayatimin icine ettim dedim konusamadi .cok seviyordum onu baya bi baglanmistim bana bu kadar cirkefce hareketlerine ragmen hic nefret etmedim hala onu geri gelmesini istiyordum.ne olur bana akil verin ne yapmam gerekiyor cikmazlardayim..

Devam ederseniz hayatınız daha zindan olur.Sevmese o kadar yıl bir arada olmazdı boşananların hepsi sevmediği için değil belirli problemler yaşadıktan sonra veya soğuduktan sonra boşanıyor.Eşinizde şuan artık sizinle ilgili bir şey düşünmediğinden dolayı sevmedim demiştir.Kolay sıyrılmak için.2 yıldır zaten ayrılymışsınız sizi pek zorlamaması lazım.İlgi görmeyince karşı tarafta soğur zaten zamanla.Sizde çocuklarınızla ilgilenin.Yıpratmayın kendinizi değmeyen biri için.

Tipik erkek hareketleri psikolojiye oynayıp kadını çökertmeye calismak. Hic gelme bu laflara madem sevmiyordu o kadar midesiz miydi de birlikte oldu bayila bayila. Pis adam birkac aya kapina dayanir seni seviyorum yapamiyorum barışalım diye.

Diyemedin mi ben sana bayılıyordum ama diye? Ya şu erkeklerle azıcık dalga geçin ya çıkartmayın tepenize.

Ya şu adamlara bu kadar vazgeçilmez hissettirmeyin kendilerini bak o çocuklarımın anası demeyip nasıl da vazgeçiyor artık kendini düşünecekmiş sanki evlenirken kadın kafasına silah dayadı

Unut bence , zorla evlendirildiği için mağdur ama 2 çocuk yapıp devam ettiği için hem gerizekalı hem şerefsiz Sana bu lafları ettiği için de insan değil !!!

Eski konularınızda eşinizi psikolojik rahatsızlıklarından ve kıskançlıklarından dolayı bıraktığınızı, ondan soğuduğunuzu ve geri dönmeyi asla düşünmediğinizi yazmışsınız. bu kadar zamandir neden bosanmadiniz? Dahası bu konunuzda eşinizi hala sevdiğinizi ve beklediğinizi söylüyorsunuz. Zamanla duygularınız mı değişti?

Denedim basaramadim cirkefliklerine konusamalarina bakip nefret edemedim soyuyamadim baglanmisim bi turlu kopamiyorum her lafi bir mermi gibiydi

var mı böyle bir dünya. istemeden evlen. kendi aklı yoktu demekki.
sonra 2 çocuk yap ve bir kadını istemiyorum diyerek ortada bırak.
ne diyim. gerçekten imtihan dünyası öncelikle Allah yardımcınız olsun.
eğer boşanmak istiyorsa. öncelikle sizin ve iki çocuğunuzun nafakasını eşek gibi ödesin. sakın boşanmayın haklarınızı almadan. ondan sonra kendisini düşünsün.
resmen sinir oldum ya. Allah ım sen koru böyle insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…