- 16 Mart 2021
- 52
- 34
- 8
Esim sigarayla berjerin minderini yakti aldigim mobilyaciyla konustum tekrar gerilmesi lazim 1000 1500 arasi maliyeti var dedi suan okadar ücret odeyemem .. bana bi cözüm önerisi verebilcek olan varmi berjeri gordukce tansiyonum cıkıyor daha 8 9 aylik mobilya lutfen yardimci olun
Esim sigarayla berjerin minderini yakti aldigim mobilyaciyla konustum tekrar gerilmesi lazim 1000 1500 arasi maliyeti var dedi suan okadar ücret odeyemem .. bana bi cözüm önerisi verebilcek olan varmi berjeri gordukce tansiyonum cıkıyor daha 8 9 aylik mobilya lutfen yardimci olun
Dalga gecmek degil nukte bu..Yani benim icin acil size gore olmasada sonucta yeni bi koltuk alicak veya tadilat yaptiricak imkanim yok bebegim icin masraf yapiyorum bu sartlarda o bile zorluyor .. dalga gecmenize gerek yok
Aynı renk kumaştan örtü bulunEsim sigarayla berjerin minderini yakti aldigim mobilyaciyla konustum tekrar gerilmesi lazim 1000 1500 arasi maliyeti var dedi suan okadar ücret odeyemem .. bana bi cözüm önerisi verebilcek olan varmi berjeri gordukce tansiyonum cıkıyor daha 8 9 aylik mobilya lutfen yardimci olun
Eşinize söyleyin aklı başında insanlar evde hamile biri varken içerde sigara içmezler.Evet dun gece acmistim konu belki basina gelen varsa yardimci olur diye dusundum bugunde mobilyaci fiyat verince tekrar actim cunku imkanim yok kaplama yaptirmaya napalim kalcak boyle şans işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?