• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sinirlendiği zaman ne yaptığını bilmiyor

slm

kanımca eşinizin kontrol mekanizmasında sorun var. bu idare edilebilecek bir durum gibi görünmüyor. çünkü can taşıyoruz ve bir tokat telafisi mümkün olmayan fiziksel arızalara sebep olabilir. eşiniz madem pişmanlık duyuyor o zaman bu duruma çare de aramalı. sizin yakınından uzaklaşmanız da kalıcı değil anlık bir çözüm. dediğiniz gibi insansınız o anda aynı hale gelseniz olacakları düşünemiyorum bile. siz de vurun vs diyen arkadaşlar olayın ciddiyetinin farkında değiller herhalde. karşıdaki erkek ve fiziken üstün aynı zamanda kontrolsüz.

arkadaşım bu konuyu tek başınıza çözmeniz mümkün gibi gelmedi bana. eşinizin çok sakin bir zamanında ondan korktuğunuzu ve psikolojik yardım almasını istediğinizi söyleyin. bunu da deneyin olmuyorsa büyükleriznizle mutlaka konuşun diyorum.

allah yardımcınız olsun canım

benım eşimde sinirlendiginde ne yaptıgını ne soyledıgını bılmıyor ama bana vurmuyor buracak sanıyorum elını kaldırıyor vurmadan ındırıyor sonra ben bır tartısmamızdan sonra gece agladım o tartısmamızdada yuzugu cıkartıp fırlatmıstı cunkı sorun yuzugunu alıp ben kendımı yuzuk almak ıstedım oda gumus taksın dıye bıraz yanlıs sozler kullandım oda yuzugu cıkarıp attı perdeye bende gece agladım cok korkuttun benı dedım ben sınırlendıgımde ne dedıgımı bılmıyorum dedı gerekırse cekıp gıderım ama sana asla zarar vermem dedi. sadece vurmuyor ama onun dısında sozlerı ve yüz ifadesi yetiyor.

bir kadın olmamı bırak bir avukat olarak tavsiyem asla müsamaha gösterme. ne demek normal zamanda iyi sinirlenince dövüyor!!! zaten zor zamanlarda insanlar kendini belli eder. Siz insansınız, Allah'ın özene bezene yarattığı bir canlısınız, nasıl olurda tokattan sonra eşinize acırsınız. hadi 1 kere affettiniz doğaldır, düzelmediyse 2. de çekip bir arkadaşınıza ya da ailenize gitmelisiniz. Onun size yaptığı ayıbı anlamasını sağlamalı ve bir dahaki hatada terk edeceğinizi anlamasını sağlamalısınız. Dayağıni küfürün, yalanın olduğu bir evlilik evlilik değildir. kadınlarımız 'aile' kavaramı içinde ne kadar fedakarlık yapması gerektiğini bilmiyor, kendinizi tüketene kadar fedakarlık yaparsınız o sağlıklı bir evlilik değildir. Hele çocuk hiç düşünmeyein şimdi, o çocuğu şiddetten uzak yetiştirebilmeniz gerekir.

bende çıkmazdayım sizin gibi bende çok severek evlendim daha 1 yıl oldu ama benim eşim de çok sinirli içinden şeytan çıkıyor sanki..dayak yemedim henüz ama itip kaktığı oldu.ve tabi açıkçası her sinirlendiğinde yemediğim hakaret kalmadı.ne şefesizliğim kaldı ne adiliğim ne anam avradım ..artık yüzsüz gurursuz bi kadın oldum.oldum diyorum çünkü bunlara rağmen onun koynuna giriyorum bebek yapmaya çalışıyorum ama allah vermiyo bildiği var ..açıkçası unutuyorum bana yapılanları ..çok sevgi dolu evine bağlı bensiz bir dakika duramayan adam nasıl bir canavara dönüşür anlayamıyorum..artık yoruldum tükendim daha 27 yaşında..babamdan asla bir küfür dahi duymadan el bebek gül bbebek büyüyen ben ne hallerdeyim .biz kaderimizi yaşıyoruz seçimlerimizi..aşk yetmiyormuş anladım geç oldu ama anladım..bu evliliğe olan inancımı kaybetmek üzereyim ..fakat herşeye son vermekte kolay değil.bekleyip görücez biraz daha sabır..gün gelir devran döner derler...

:)
1 yıl önce yaşadıklarını okuyunca ne tuhaf hissediyormuş insan..1 yıl içinde ne çok şey değişmiş,neler yaşanmış ,,hayat..
kısaca özetliyorum,bir akşam benim başım ağrıdığı için sevgili eşim su bardağını tezgaha vurdu ve tendom liflerini kopardı..
ameliyat oldu,eline atel takıldı..2 ay elini kullanamadı ve fizik tedavi gördü.neticede çok şükür iyileşti.yani eli eski haline döndü.Ve eşimin tüm siniri asabiyet, bitti.şimdi her konu açıldığında ben neler yapmışım diyor.yaklaşık 10 aydır ufak tartışmalar dışında bir kez bile kavga etmedik.Allahıma şükürler olsun.Şimdi konuyu tekrar okuyunca farkettim dayak yiyor gibi anlatmışım sanki sizlere,bana yaptığı en büyük hareket tokattı.onun dışında itip kakma gibiydi.aman neyse hatırlamak istemiyorum.Eşinden şiddet gören tüm arkadaşlarıma Allahım yardım etsin..

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim,eşimle 6 yıllık birliktelikten sonra birbirimizi çok severek evlendik hala da çok seviyoruz.problem şu eşim çok sinirli sinirlendiği zaman ne yaptığını bilmiyor.ya elini kolunu biyerlere vuruyor.ya da bana el kaldırıyor.sürekli kavga eden bir çift değiliz,arada saçma sapan şeylerden kavga çıkıyor o gün çok stresli bir gün geçirdiyse zaten hep tetikte oluyor.ben el bebek gül bebek büyüdüm ilk kez eşimden tokat yedim ve yeni kavgalar çıktıkça arkası geldi.bana vurduğu an kendine geliyor ve çok pişman olduğunu söyleyip yalvarıyor.birkaç kez affetmemeyi günlerce konuşmamayı denedim ama o kadar kötü oluyorki sonunda ben ona kıyamıyorum.onu çok seviyorum o da beni biliyorum.normal zamanlarda asla beni kırmaz çok ilgilidir.ama sinirlendiğinde bambaşka bir adam oluyor.dr gitmeyi önerdim kaç kere ama ikna edemedim.şimdi bebek düşünüyoruz ama ben emin olamıyorum.ne yapmam lazım tecrübeli arkadaslardan tavsiyelerini rica ediyorum..

Eşine bol bol, Ya Halim Celle Celalühü ismi şerifini oku. Günde 88 kez oku.. Birde her hafta sakin sabırlı olması için miftahul cennet duasını oku. Faydasını göreceksin. Suya oku içir.. Ayrıca Peygamberimize de salavat getir okumadan önce..

Back
X