Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Istersen 1000 kilo ol bu eşine seni aldatma hakkı vermez. Spora göndermiyor diyet yiyeceklerin için para vermiyor. Yürüyüş yaptirmiyor. Üstüne bide dalga geçip aldatıyor. Sana destek olması yardımcı olması her imkanı sunması lazım rahatsız oluyorsa.

Ne terbiyesiz ne hadsiz bir adammış. Sen şimdi zayiflayinca bu adam sana iyi davransa iltifat etse bile mutlu olacak mısın?
Ben olamazdım. Içim hiç duzelmezdi böyle birine.

Bi an önce evde biseyler yap internette spor egzersizleri var yürüyüşe giderken bebeğini bi arkadaşına falan bırak 1 saatliğine.

Zayıfla ama kendi sağlığın için kendi görünümün için zayıfla o adam için değil.

ya eski konuların hortlatılmasından neden bu kadar rahatsızsınız ?

insanlar konu sahibi o zamandan bu zamana neler yapmış, hayatı ne şekilde değişmiş merak ediyor demek ki.

Kendine hedef koy. Ben bir senede 90 kilodan 70 indim. Ikizler ime hamile kalınca 2 ayda 8 kilo aldım. Ikizler imi kaybettim. Biraz kilo verdim. Ama bi 10 kilo vercem inşallah . Eşim o zaman bana ucube demişti. Kiloluyum diye. Ertesi günü esnaf komsum, sibel can gibi kadınsın dogurdukca guzellesiyorsun dedi. Esime bunu söyledim. Delirdi. Elin adamı bana nasıl böyle demişmiş. Eh dedim adamın karısı ele kız görünür diye bi söz var işte. Bence kendini sev. Stresten kurtul. Önce nefes al. Sonra hedef koy. Bırak ne yapıyorsa yapsın. Sen kendin için yasa. Zayiflayinca yüzüne bakma

Kiloyu ver manken gibi ol exstra bakimina özen göster ve sonraaa boşan gitsin ve sana yaptıklarına pişman et onu sevgisiz bi adamla yaslanilmaz

ya inanamiyorum su erkeklere ben artik gercekten, isi gucu olan bir kadini eve kapat, hamile kalsin, yalniz birak, sonra kilo alinca da spora gonderme, diyetisyene gonderme!! Lutfen kendinize gelin ve hemen kilo vermeye baslayin, ve bir an once o insan musveddesinden kurtulmaya bakin!!

konu sahipleri ortaya cikip soyle soyle oldu demiyr ki... merak ettigimizle.kLiyoruz

Arkadaşlar uzun zamandir yazmiyordum. Bir sürü nir sürü olaylar oldu. Ben annemin yanina taşındım. İse başladım. Kizima annem.bakiyor. Evin ihtiyaçlarını filan karşılıyorum anneme de az da olsa harçlık gibi birsey veriyorumm. Gayet iyiyiz o anlamda. Para simdilik kiti kiyina yetiyor ama olsun.
Esim olacak serefsizin de o kadin iyice parasını pulunu yemiş. Evdeki tv yi filan bile satmış. Kredi karti borcu olmus 8.000 tl. Hic umrumda degil. Kilo vermeyi beklemeden davayi actim.
Bu arada 6 kg verdim. Diyetime devam ediyorum daha da vericem insaallah.
Hayvan esim kac kere evin önüne geldi. Telefonda yalvariyor, ağlıyor pişmanım diyor ama nafile. Istemiyorum bitti.
Birkac kere çocuğu gorsun diye dışarda buluştuk gerizekali öküz cicek almis, yok altin yüzük almış hediye. Tabii ki kabul etmedim. Kilolu olsam da cok guzel giyindim karşısına ciktim. Yok bir de diyor ki, cok gizelsin filan. Defolsun.
Kendimi bir hapishaneye bırakmıştım uzun zamandir. Bir süre zorlansam da cok iyiyim artik. Kendime güveniyorum. Hepiniz de destek verdiniz cok sagolun.
Bir kadının kafasina koydu mu neler başarabileceğini gösterdiniz...

konu sahibi 59. sayfada bunu yazmış.

Back
X